![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
KANDIA
"Avem un talent unic de a ne improsca cu noroi MAI ALES VALORILE." Cat de trist dar perfect adevarat.....din nefericire! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca ar tb promovate, da ar tb! Cetatea Devei e in plina renovare, vara pe cetate, seara, se pot viziona filme despre daci, exista si o telecabina pt a facilita accesul pe cetate. Cat despre promovarea cetatilor din muntii Orastiei, e ceva aproape imposibil, tinand cont de interesele care sunt in zona! E mult prea multa coruptie la noi in tara! Adevarata valoare e ortodoxia! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Faptul ca nu suntem uniti e cel mai evident aspect mostenit de la daci. Nici ei nu au fost!
|
|
|||
|
|||
![]()
De ce spui asta Raoul?Pe vremea aia erau mai toate neamurile faramitate in triburi si ginti.Cu ce erau dacii mai ne-uniti?
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu o spun eu,ci parintele Adrian Fageteanu,cel mai mare duhovnic care il mai avem in viata (98 de ani). Oare sunt mai desavarsit decat sfintia sa incat sa-l cataloghez drept mincinos si/sau nestiutor? Sincer prefer sa-l cred,mai ales ca se vede clar in caracterul nostru ca nu avem pic de unitate!
Doamne-ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cetatea Devei a fost construita pe urmele unei fortificatii daco-romane, cel mai probabil in jurul anului 1250 in timpul regelui Bela IV, dupa navalirea tatarilor din 1241, care a pustiit Valea Muresului. Cetatea este in proces de restaurare ( actiunea de a reface la forma initiala un monument) si nu de renovare ( reparare,modernizare), de aceea si dureaza atat de mult. Cat despre telecabina este de fapt telegondola( merge pe pamant,pe shine ca un trenulet) si este o minunatie sa urci cu ea pe cetate. Iar despre filme vizionate pe cetate despre daci eu nu am auzit.Dar tot ce e posibil.Nu stiu, nu te contrazic.Desi mai repede s-ar difuza vreun film unguresc.. |
|
||||
|
||||
![]()
Cu telecabina aia,telegondola sau cum s-o numi,nu sunt deacord sub nicio forma! A stricat tot aspectul,s-a pierdut acel spirit autentic pe care peisajul il oferea. Bataie de joc! E facuta pentru burtosi si puturosi care nu sunt in stare sa urce pe jos,sa mai faca si putina miscare cu ocazia asta...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E buna si asta Raoul pentru copii,persoane in varsta,femei gravide,persoane cu dizabilitati,care ar urca si ei dar nu pot.Si mai e buna pentru turistii care daca opresc la Deva sa vada cetatea, se multumesc sa o vada de jos daca sunt pe fuga.Ori asa, cat de grabit ai fi, nu rezisti tentatiei de a urca in cateva minute( aprox. 3 minute foarte placute si pline de adrenalina - telegondola merge pe un plan inclinat si are o mare diferenta de nivel - aprox.370 m) pana la cetate, cu telegondola. Last edited by Melissa; 23.02.2011 at 16:18:49. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa mai si radem ,apropo de protestele din capitala !!! | guardian knight | Generalitati | 618 | 10.02.2012 12:50:01 |
Cum se sterge din istoria romanilor - o parte din cetatea Sarmisegetuza distrusa | mihailt | Generalitati | 32 | 11.07.2011 23:49:20 |
Despre pedeapsa capitala ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 20.03.2011 01:47:38 |
Pedeapsa capitala | Dia20_diana | Eutanasia | 82 | 21.01.2011 23:14:24 |
|