![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Plus ca s-ar pierde aliatii, neodruizii aia care le venereaza. In rest daca am aborda rational subiectul, le facem chestii mult mai grozave animalelor fara sa le cerem acceptul asa ca din punct de vedere al secularismului nu vad care ar fi problema. Abordarea marii majoritati a oamenilor ne arata exact faptul ca totul este o minciuna mare cat casa, ca aia care accepta punctul de vedere promovat de politic il accepta din conformism si nu pentru ca s-au gandit vreo secunda la asta. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ca tot veni vorba de animale - mi-a placut poza asta - Vegan Slaughterhouse
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar ma rog,unii consuma destule droguri si cred ca au avut vedenii cu ardeiul gras care plangea de mama focului cand era taiat cu cutitul...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Fara accept multi se pot inghesui ca la orice alta biserica unde Euharistia se da tuturor prezenti fara intrebari,important este sa accepti.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
pai ăstia de care zic au si acceptul preotului !! dar eu nu-mi explic totusi cum de au curajul să se apropie de Sf. Potir.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu stiam!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru unii, parteneriatul civil poate chiar este parteneriat civil si nu "casatorie". Adica oamenii cumpara impreuna o casa, daca unul moare, celalat are dreptul sa o mosteneasca, chiar inaintea rudelor de gradul I, "de sange". Unul poate avea asigurare medicala iar celalat sa fie coasigurat, etc.
|
||||
|
||||
![]()
Singura circumstantă atenuantă pe care le-o pot aduce este că li s-o fi cerut [de către preot] să nu fie activi sexual.
|
|
||||
|
||||
![]()
Când și cât timp? Că asta ne cere și răul ăsta de duhovnic mie și soției...
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce urati homosexualitatea? | Gast84 | Homosexualitatea | 92 | 14.09.2011 15:37:14 |
Homosexualitatea in viitor | SylverCheetah53 | Homosexualitatea | 41 | 29.07.2010 11:28:09 |
Homosexualitatea | NTatiana | Intrebari utilizatori | 5 | 10.03.2010 21:23:56 |
|