Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.02.2011, 12:48:30
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Religia: Ortodox
Implicit

Si ce faci cand dai nas in nas cu o femeie machiata decent si care chiar arata bine? Spui "piei satano"? ...sincer ma indoiesc....si pe mine ma poti pacali, dar pe EL?
Reply With Quote
Vechi 02.02.2011, 13:08:58
FiulRisipitor's Avatar
FiulRisipitor FiulRisipitor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.08.2009
Locație: Germania
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru FiulRisipitor
Implicit

Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie Vezi mesajul
Si ce faci cand dai nas in nas cu o femeie machiata decent si care chiar arata bine? Spui "piei satano"? ...sincer ma indoiesc....si pe mine ma poti pacali, dar pe EL?
:))

Calatorule... tocmai ziceam ca in astfel de imprejurari ma lupt cu mine fara sa exteriorizez catre altii. Si ca sa-ti dau un exempleu (nu sustin ca este un exemplu bun sau rau!) uite, sotia mea se machiaza! Decent, finut si destul de rar - dar se meachiaza! Iar ea stie parerea mea, ar fi o treaba idioata sa o ascund, si la fel de idiot as fi daca as face din asta un scandal. (si ca o paranteza: preotul la cununie ne-a spus ca avem dreptul sa strigam unul la altul doar daca ia foc casa - la propriu, si la figurat - si atunci nu strigat de repros, ci de atentionare ca trebuie s-o stingem) Singurul lucru pe care-l pot face reduc complimentele! Nici nu am cum sa fac complimente daca pe mine nu ma incanta. Cand am cunoscut-o era nemachiata si asa mi-a placut si imi place de ea.
Vechi 02.02.2011, 13:15:02
Riluri's Avatar
Riluri Riluri is offline
Junior Member

Data înregistrării: 28.01.2011
Implicit

Am si eu o idee aici, dar e doar parerea mea.

Nu stim sigur daca e pacat sau nu. Depinde pe cine intrebi.

Parerea mea e sa te intrebi pe tine, cel care ai vrea sa iti aduci o adaugire frumusetii fizice asa cum e ea simpla: te accepti asa cum esti inainte de orice infrumusetare? Sincer!
Reply With Quote
Vechi 02.02.2011, 13:17:34
o nestiutoare_
Guest

Thumbs up

Citat:
În prealabil postat de FiulRisipitor Vezi mesajul

Calatorule... tocmai ziceam ca in astfel de imprejurari ma lupt cu mine fara sa exteriorizez catre altii. Si ca sa-ti dau un exempleu (nu sustin ca este un exemplu bun sau rau!) uite, sotia mea se machiaza! Decent, finut si destul de rar - dar se meachiaza! Iar ea stie parerea mea, ar fi o treaba idioata sa o ascund, si la fel de idiot as fi daca as face din asta un scandal. (si ca o paranteza: preotul la cununie ne-a spus ca avem dreptul sa strigam unul la altul doar daca ia foc casa - la propriu, si la figurat - si atunci nu strigat de repros, ci de atentionare ca trebuie s-o stingem) Singurul lucru pe care-l pot face reduc complimentele! Nici nu am cum sa fac complimente daca pe mine nu ma incanta. Cand am cunoscut-o era nemachiata si asa mi-a placut si imi place de ea.
Asta da raspuns sincer!
Felicitarile mele!
Reply With Quote
Vechi 02.02.2011, 13:18:09
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de FiulRisipitor Vezi mesajul

DA....CATEGORIC AICI MI-AI PLACUT !...Bravo, sincer !
Reply With Quote
Vechi 02.02.2011, 17:30:32
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Citat:
Si ce faci cand dai nas in nas cu o femeie machiata decent si care chiar arata bine? Spui "piei satano"? ...sincer ma indoiesc...
Eu ce sa fac,as intoarce capu' dupa ea. Probabil as incerca sa-i cer nr. de telefon...
Reply With Quote
Vechi 02.02.2011, 17:38:59
Banned

Wink

Fii cuminte Raoul....ca imediat sare vreun raumaritean, pardon samaritean, si zice ca te smintesti !
Reply With Quote
Vechi 02.02.2011, 18:07:13
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Adica nimeni nu s-a uitat niciodata dupa vreo fata? Sa fim seriosi... Sunt si ispite dar e si ceva normal pana la urma. Cunosc si fete machiate si aranjate,dar care sa fie ok. Cine a zis ca alea cu chip "smerit" sunt cele mai bune? Am cunoscut atatea si cand scapa... o fac ca vaca in lucerna! Mai inseala si aparentele.
Reply With Quote
Vechi 02.02.2011, 18:30:01
alyna26 alyna26 is offline
Member

Data înregistrării: 08.01.2011
Implicit

Citat:
bravo, in sfarsit cineva care chiar intelege:))
Reply With Quote
Vechi 02.02.2011, 18:33:22
alyna26 alyna26 is offline
Member

Data înregistrării: 08.01.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Adica nimeni nu s-a uitat niciodata dupa vreo fata? Sa fim seriosi... Sunt si ispite dar e si ceva normal pana la urma. Cunosc si fete machiate si aranjate,dar care sa fie ok. Cine a zis ca alea cu chip "smerit" sunt cele mai bune? Am cunoscut atatea si cand scapa... o fac ca vaca in lucerna! Mai inseala si aparentele.
Doamne in sfarsit ! de cand ma chinui sa fac pe cineva sa inteleaga:))
asta spun si eu de cand am inceput sa scriu pe postul asta
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
este un pacat sa emigrezi? bmadalin Generalitati 308 28.09.2017 20:53:03
Este pacat? nicusor3 Intrebari utilizatori 50 03.02.2013 21:50:31