![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu care sunt iubitoare,nu-i trag de maneca pe cei care nu sunt,insa ei isi aroga dreptul de a-mi face un top al prioritatilor in viata...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Deh , draga mea...da dovada cat de "crestineasca"-i e iubirea fata de toata zidirea dumnezeiasca...
ps. sa inteleaga si sa incerce sa iubeasca cainele, traind o viata in armonie? wooow e utopie.... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
vezi ca ne baga pasajul din Biblie,prin care animalele si plantele sunt date omului SPRE FOLOS,zicand"putem face ce vrem cu ele,Dumnezeu ni le-a bagat in traista,sunt ale noastre de acum",fara a gandi o clipa,oare Lui Dumnezeu ii este placuta bestialitatea asta? uitati un mic pasaj din viata Sf.Fanurie(care-mi este tare drag!): "Si atata milostenie avea, incat si pe fiarele care se atacau intre ele, le impaca, ingrijindu-le, daca erau ranite si aranjandu-le culcusuri bune, ca nu de putine ori, l-a gasit parintele lui (pustnicul), culcat alaturi de vreun sarpe mare, care in timpul somnului lui Fanurie il pazea in gura vizuinei ca sa nu-l atace vreo alta fiara. De asemenea, el avea darul, ca cei ce sunt atacati de multe fiare de prin pustietati, sa le certe pe ele si sa le porunceasca lor a se salaslui mai departe intr-o prapastie si sa nu mai supere pe vreun om, incat si fiarele cele mai de temut, cand erau atacate de om sau de alta fiara mai puternica, desi nu aveau grai, intorceau ochii spre coliba lui Fanurie si indata erau scapate. Deci s-a facut iubit de toate pustiile, din imprejurimi si mai departe, iara toti locuitorii pustiului multumeau lui Dumnezeu ca le-a trimis lor pe acel tanar prea imbunatatit, care si fiarele le imblanzeste si pe oameni ii tamaduieste."
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
trebuie, sa pastram dreapta masura in toate !!!
Cineva zicea ca noi suntem sadici sau neiubitori de animale, nimic mai fals !!! Totdeauna am iubit orice animal, si ne-a intristat moartea sa ! Si cat de urata este aceasta moarte in unele cazuri ! Oare ati vazut vreodata cum se sacrifica un vitelus ? Cum vine macelarul,ca un gade,cu barda in mana, lovind sarmanul animal in cap,pana cade in genunchi,si apoi ai taie gatul cu un cutit mare !!! Calul,si alte bovine si taurine de ascest fel sunt ucise in aclasi mod !!! Ati vazut vreodata o pisica ucisa si chinuita de caini ! Arata jalnic .,plina de muscaturi ! Si dispar anula mii si mii de pisici,chinuite in acest fel !!! De ce, ma intreb,aparatorii cainilor ,nu vad si aceste exemple de mai sus,si nu sar in sus plini de o sfanta si fireasca revolta ??? ??? Marele Dumnezeu insusi a lasat insa,animalele pentru binele omului,si nu pentru raul sau ! De aceea omul, cuprins de o tristete profunda si o remuscare fireasca, nu poate sta sa moara de foame langa, vitel,sau langa porc,fiind in firescul lasat de zumnezeu,sacrificarea acestor animale pentru binele omului !!! Lege lasata de Dumnezeu ! Acuma, la fel e si in domeniul,cazul cainilor heberei : Dumnezu vrea binele omului,si si ai porunceste, prin firescu lucrurilor,sa elimine prin ucidere pe acei caini nedoriti de nimeni ! Iar omul,supus vointei divine, o face fara placere si cu remuscari,insa o face spre binele sau ! Deci, in concluzie, oricata fireasca compasiune si mila am avea, nu putem pune mai presus de om (creatura perfecta a divinitatii)...pe animale, deoarece i-am aduce o jignire imensa lui Dumnezeu ,considerand animalele superioare omului ! I-as sfatui deci,pe cei care cred ca animalele sunt superioare omului,sa-si reconsidere pozitia, si sa se gandeasca bine daca nu sustin o erezie si o jignire la adresa perfectiei lucrarii dumenzeiesti ! Amin ! |
|
|||
|
|||
![]()
Draga Guardian....nu exagera ca atentezi la inteligenta si rabdarea noastra...Nimeni n-a sustinut ca animalele ar fi egale sau superioare omului....DAR...e dreptul lor la viata...si ca-ti place ori nu , au fost create tot de Tatal Ceresc...NIMENI nu are dreptul sa impuna moartea lor, dar se pot lua masuri de stopare a inmultirii lor...Iar daca exista exemplare in mod real violente , da, se pot eutanasia frumos si bland....In scripturi nu este incurajat uciderea lor ....sa fiu iertata...Dumnezeu NU a lasat sacrificarea cainilor , pisicilor...ci sta scris explicit ce carne sa se manance....
Si stii ceva? Fiecare gand rau sau fapta de rea credinta se va plati....Asa ca... |
|
||||
|
||||
![]()
Nu degeaba printul intunericului este denumit si domnul minciunii,viclesugurilor si manipularilor...
Impletirea binelui cu raul,a adevarului ascuns cu grija in minciuna astfel incat cu greu mai faci deosebirea,a crimei dosite in spatele bunelor intentii si numirea acestora "dreapta masura",exagerari lacrimogene menite sa impresioneze audienta si toate...cu numele lui Dumnezeu pe buze si cu crucea in mana!
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mai am o ultima postare de facut,deoarece,parerea mea ca intunericul se face mult prea simtit prin tensiunea care exista pe acest topic si sunt sigura ca nu doar eu simt acest lucru:
ma rog lui Dumnezeu sa ne dea la toti minte,pace si lumina in suflete ca sa putem reconstrui aici pe Terra ceea ce odata tot omul a distrus,sa putem sa ne vindecam pe noi si intreaga fire prin singurul leac care exista:Iubirea neconditionata si credinta in Dumnezeu! Si un mic cadou muzical pentru voi toti: http://www.youtube.com/watch?v=WJv_ZziKUJg&feature=fvw
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc mult pentru darul tau ! Am toate albumele lui Yanni, il pretuiesc mult!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
@Heaven
nu uita ca vom avea un pamant nou,unde lacrimi,moarte,plangere,durere nu vor fi: 1.Și am văzut cer nou și pământ nou. Căci cerul cel dintâi și pământul cel dintâi au trecut; și marea nu mai este. 2. Și am văzut cetatea sfântă, noul Ierusalim, pogorându-se din cer de la Dumnezeu, gătită ca o mireasă, împodobită pentru mirele ei. 3. Și am auzit, din tron, un glas puternic care zicea: Iată, cortul lui Dumnezeu este cu oamenii și El va sălășlui cu ei și ei vor fi poporul Lui și însuși Dumnezeu va fi cu ei. 4. Și va șterge orice lacrimă din ochii lor și moarte nu va mai fi; nici plângere, nici strigăt, nici durere nu vor mai fi, căci cele dintâi au trecut. Apocalipsa lui Ioan
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 17:08:53 |
Tiganii, eterna plaga romaneasca !!! | guardian knight | Generalitati | 20 | 30.08.2012 23:00:28 |
Cainii vagabonzi- eterna problema a romanilor ! | Radu32 | Generalitati | 141 | 15.08.2010 21:57:15 |
Cainii,prietenii lui Lazar!... | 14carol06 | Generalitati | 0 | 05.02.2009 16:35:05 |
|