Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.03.2010, 13:16:34
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

[quote=vali99;220867]
Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul

Acum, sincer, zi-mi si mie te-a impiedicat cineva sa te insori? Vorbeai de Ion Leonide - pai copii lui s-au insurat de mult, acum au copiii marisori...SI nu e treaba de 5 ani de cind zici ca ai plecat, cei ce erau cu mine de ex, au copii de 10-15 ani...nu te inteleg!
Daca il stii pe Ion Leonida, stii despre ce vorbesc.
M-il aduc aminte aminte si acum cum ne spunea (de fapt tipa), citez din memorie "Fratilor, copilasilor,mai asteptati un an. Eu nu va spun ca sfintii parinti in pustie, un an, pe urma inca un an si tot asa mereu. Va spun sa mai aveti rabdare 1 an. Atat, 1 an".
Redarea este cat se poate de exacta. Au trecut vreo 12-13 ani de atunci.
Daca nu ai inteles, desi ma indoiesc, iti explic.
Mesajul era pentru tinerii si tinerele cu varste care ii indreptatea sa se gandeasca la casatorie.
Ce era cu acel an? Ar trebui sa stii ca mesajul transmis de "nea Ion" era unul puternic apocaliptic. Cred ca s-a inteles.
Reply With Quote
Vechi 06.03.2010, 13:18:41
veveritza
Guest

Implicit

Citat:
Tu asta intelegi prin "duhovnic"?
Faptul ca te duci la un "popa" doar pentru ati marturisi pacatele, iar partea duhovniceasca o primesti de la epitropi? Adica de la niste mireni?
Visarion si Arsenie apropiati? ... hmm
Dar ce te faci cand in traistuta la care tii asa de mult ai doar invataturi adunate de la Nuti, Leonida, Mariana, Costel, etc. care si-au adaugat titulatura de "mare"

felul in care te exprimi....te duci la un "popa" doar pentru ati marturisi pacatele...lasa de dorit; acest respect ce da pe dinafara pentru preoti tot de la visarionisti l-ai invatat?
Dar poate vrei sa ne spui si lucrurile bune si frumoase pe care le-ai invatat despre insemnatatea cuvantului crestin...
Reply With Quote
Vechi 06.03.2010, 13:23:25
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de veveritza Vezi mesajul
felul in care te exprimi....te duci la un "popa" doar pentru ati marturisi pacatele...lasa de dorit; acest respect ce da pe dinafara pentru preoti tot de la visarionisti l-ai invatat?
Dar poate vrei sa ne spui si lucrurile bune si frumoase pe care le-ai invatat despre insemnatatea cuvantului crestin...
Nu te-ai prins ca era un citat din "nea" Ion Leonida?
La vremea aceea era o persoana foarte importanta in "lucrare".
Reply With Quote
Vechi 06.03.2010, 13:36:23
veveritza
Guest

Implicit

Citat:
Nu te-ai prins ca era un citat din "nea" Ion Leonida?
La vremea aceea era o persoana foarte importanta in "lucrare".

Fie cum zici tu, desi........tare ma indoiesc, nici sectantii nu vorbesc urat despre pastorii lor.....
Daca P Visarion spunea: "cititi vietile sfintilor, cititi Filocalia, cititi scrierile sfintilor parinti ca eu de acolo va spun, n-am inventat eu ceva nou; fiti mereu pregatiti, spovediti, impartasiti" cum poti sa negi totul?
Dar lucruri bune, folositoare ai invatat?

Reply With Quote
Vechi 06.03.2010, 13:50:34
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Fie cum zici tu, desi........tare ma indoiesc, nici sectantii nu vorbesc urat despre pastorii lor.....
Daca P Visarion spunea: "cititi vietile sfintilor, cititi Filocalia, cititi scrierile sfintilor parinti ca eu de acolo va spun, n-am inventat eu ceva nou; fiti mereu pregatiti, spovediti, impartasiti" cum poti sa negi totul?
Dar lucruri bune, folositoare ai invatat?

Am invatat si facut si lucruri bune.
Mai de mult am scris pe acest forum ca se faceau, poate se mai si fac, multe fapte frumoase si placute lui Dumnezeu. Si despre care as fi fost dispus sa vorbesc.
Dar cei care se cred aparatori ai acestei lucrari au preferat sa ne certam.
Sincer, am vrut sa spun ce stiu si bune si rele.
Reply With Quote
Vechi 06.03.2010, 21:08:07
veveritza
Guest

Implicit

Citat:
Am invatat si facut si lucruri bune.
Mai de mult am scris pe acest forum ca se faceau, poate se mai si fac, multe fapte frumoase si placute lui Dumnezeu. Si despre care as fi fost dispus sa vorbesc.
Dar cei care se cred aparatori ai acestei lucrari au preferat sa ne certam.
Sincer, am vrut sa spun ce stiu si bune si rele.

Iarta-ma frate daca ti se pare ca te-as fi provocat la cearta,chiar nu mi se pare ca asta am facut, dar tu ai inceput cu cele rele nicidecum cu cele bune;
Precum ai vazut la topicul "mari duhovnici".., cei care sunt straini de acest subiect ne-au indemnat la a nu mai cleveti si sa pastram totusi amintirea placuta a celui care la unii ne-a deschis ochii spre calea mantuirii; Bun sfat si buna observatie, pentru cei care au fost sau sunt "visarionisti"

Reply With Quote
Vechi 07.03.2010, 10:26:58
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Iarta-ma frate daca ti se pare ca te-as fi provocat la cearta,chiar nu mi se pare ca asta am facut, dar tu ai inceput cu cele rele nicidecum cu cele bune;
Precum ai vazut la topicul "mari duhovnici".., cei care sunt straini de acest subiect ne-au indemnat la a nu mai cleveti si sa pastram totusi amintirea placuta a celui care la unii ne-a deschis ochii spre calea mantuirii; Bun sfat si buna observatie, pentru cei care au fost sau sunt "visarionisti"

Nu ma gandeam la tine, au fost alte persoane care au sarit ca arse.
Dar si tu, ca si ceilalti, va ascundeti dupa deget.
Il scoateti pe pr Visarion la inaintare ca sa va aparati.
Arata-mi unde l-am vorbit de rau direct pe parintele.
Si nu veni cu expresii de genul: cine ii vorbeste de rau pe ucenici il vorbeste de rau pe parintele.
Reply With Quote
Vechi 07.03.2010, 14:04:16
veveritza
Guest

Implicit

Dumitru, tu esti una si aceeasi persoana cu Mariusica?

Reply With Quote
Vechi 07.03.2010, 14:22:28
veveritza
Guest

Implicit

[quote=veveritza;221247]Dumitru, tu esti una si aceeasi persoana cu Mariusica?

Si inca o intrebare: astazi ai participat la sf. liturghie? se pare ca nu daca tu la ora cand in biserica se oficia sf liturghie erai pe calculator....

Reply With Quote
Vechi 07.03.2010, 14:27:53
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Dumitru, tu esti una si aceeasi persoana cu Mariusica?

De ce ma intrebi?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ma poate ajuta cineva? irodion Generalitati 5 05.05.2010 12:46:46
cum pot ajuta pe cineva sa scape de la visaroinist mithrandir Secte si culte 95 17.12.2009 14:41:51
poate ma ajuta cineva cu o informatie lenus Muzica Bisericeasca 2 02.10.2008 17:14:09
cum pot ajuta pe cineva sa scape de la visaroinist mithrandir Secte si culte 0 28.01.2007 18:44:16