![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Astia carora va plac cainii pupati si sub coada din partea mea! Astia carora nu va plac faceti cum am facut eu cand m-a inconjurat o haita de caini....jur, ca am stat pe loc si am inceput si eu sa latru la ei! S-au speriat de mine si m-au lasat in pace! Unul care a vazut scena s-a tavalit pe jos de ras! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
...ceea ce era de demonstrat :) |
|
||||
|
||||
![]()
Pai ce vroiai cucoana sa fac? Sa fug? Daca fugeam s-ar fi luat toti dupa mine.
Orice am spune sunt animale n-ai de unde sa stii ce urmeaza sa faca. |
|
|||
|
|||
![]()
Dumneavoastra, caruia se pare ca ii pasa de siguranta semenilor, prin ce metode neipocrite desigur, v-ati gandi sa va aparati semenii de talhari, criminali, violatori, soferi imprudenti etc?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ferindu-i de sindromul n.f., asta dacă tot vorbim așa de lejer de mitocănie.
Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori" Last edited by DragosP; 24.11.2011 at 14:17:10. |
|
|||
|
|||
![]()
Doamnă, chiar îi apăr. Sunt avocat de profesie. Îi apăr prin mijloace legale.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Violatori= le-as taia obiectul ala pe care face pisulica Criminali = eutanasiere Soferi imprudenti = inchisoare si fara carnet de sofer pe viata Multumita?? |
|
|||
|
|||
![]()
Da, exact dvs sunteti acel mitocan de care vorbeam, ma bucur ca v-ati recunoscut!;
|
|
|||
|
|||
![]()
Pe cine adica?
|
|
|||
|
|||
![]()
Pe oricine, deoarece, prin lege, orice justițiabil are dreptul la apărare. În penal, reprezint/asist atât învinuiți sau inculpați, cât și părți vătămate sau părți civile.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 17:08:53 |
Legea sanatatii - eutanasierea saracilor | florin.oltean75 | Generalitati | 121 | 16.01.2012 11:43:36 |
|