Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.05.2012, 23:39:10
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Patrie si Credinta Vezi mesajul
nu mai am loc
Ba da, cand doresti, alaturi de cel randuit in ziua respectiva.
Multumim!
Reply With Quote
Vechi 14.05.2012, 10:28:43
crestina obisnuita crestina obisnuita is offline
Banned

Data înregistrării: 11.05.2012
Locație: Bucuresti- orasul despre care Parintele Arsenie Boca a spus ca va fi Noul Ierusalim
Religia: Ortodox
Implicit

Da' chiar,voi la ce ora va rugati? Unde-s mai multi si puterea rugaciunii creste!
Reply With Quote
Vechi 14.05.2012, 11:09:23
Banned

Locație: Bucuresti- orasul despre care Parintele Arsenie Boca a spus ca va fi Noul Ierusalim
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Am asteptat raspunsul, de aceea nu am completat.
E bine, s-a completat toata lista, Dumnezeu sa primeasca rugaciunile tuturor.
Va multumesc.

Rugaciunile pe care le-am propus sunt:
Acatistul Maicii Domnului Pantanassa si
al doilea Paraclis al Maicii Domnului

1) 2 mai- Mi- Adriana Cluj
2) 3 mai- J- VladCat
3) 4 mai- V- Yasmina
4) 5 mai- S- Zaharia_2009
5) 6 mai- D- Zaharia_2009
6) 7 mai- L- Zaharia_2009
7) 8 mai- Ma- Glykys
8) 9 mai- Mi- Catalin2
9) 10 mai- J- IaraG
10) 11 mai- V- Skicolour
11) 12 mai- S- IonelaC +Kikyo_ea
12) 13 mai- D- AnonimaS
13) 14 mai- L- Arwein
14) 15 mai- Ma- Adriana Cluj
15) 16 mai- Mi-IOLANDA
16) 17 mai- J- Geomica
17) 18 mai- V- Anonim
18) 19 mai- S- Zaharia_2009 + Myself00
19) 20 mai- D- Zaharia_2009
20) 21 mai- L- Yasmina
21) 22 mai- Ma-Adriana Cluj
22) 23 mai- Mi- TunsDiana, completez cu Acatistul
23) 24 mai- J- Claudiutomsa
24) 25 mai- V- Crestina obisnuita, completez cu Acatistul
25) 26 mai- S- Crestina obisnuita, completez cu Acatistul
26) 27 mai- D- Albinutza303
27) 28 mai- L- Myself00
28) 29 mai- Ma- Kikyo_ea
29) 30 mai- Mi- Silvia55
30) 31 mai- J- Silvia55
31) 1 iunie- V- Cristiboss
32) 2 iunie- S- Myself00
33) 3 iunie- D- Glykys
34) 4 iunie- L- Cristiboss
35) 5 iunie- Ma- Heurtebise
36) 6 iunie- Mi- Silvia55
37) 7 iunie- J- Silvia55
38) 8 iunie- V- Silvia55
39) 9 iunie- S- Silvia55
40) 10 iunie -D- AnonimaD +Silvia55
Eu is mai grea de cap,Adriana,voiam sa imi spui de ce ai scris in dreptul meu ,,completez cu acatistul ?
Reply With Quote
Vechi 14.05.2012, 12:13:31
myself00 myself00 is offline
Banned

Data înregistrării: 10.03.2012
Locație: Câmpulung muscel
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru myself00
Implicit

Citat:
În prealabil postat de crestina obisnuita Vezi mesajul
Da' chiar,voi la ce ora va rugati? Unde-s mai multi si puterea rugaciunii creste!
dacă te rogi când te rogi de fel, de fapt nu te rogi deloc!
rugăciunea este primită în orice moment al zilei...mulți de pe acest topic au căzut la învoiala că le-ar pica mai bine dacă s-ar ruga pentru (fetița în cauză) la 21:00
Reply With Quote
Vechi 14.05.2012, 12:31:18
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
Eu is mai grea de cap,Adriana,voiam sa imi spui de ce ai scris in dreptul meu ,,completez cu acatistul ?
Pentru ca rugaciunile asupra carora am convenit cu cei care participa la rugaciune sunt:
Acatistul Maicii Domnului Pantanassa si al doilea Paraclis al Maicii Domnului

iar dvs ati spus:

"Doamne ajuta frati si surori intru Hristos.As vrea sa citesc si eu pentru Mihaela in ziua de 26 mai paraclisul al doilea al Maicutei Domnului.Ma bucur ca toata lumea se mobilizeaza si se ridica la rugaciune pentru cel de langa. Inca mai e iubire si asta e bine.Iertare si Doamne ajuta din nou.
V-as ruga daca puteti sa va rugati,care doriti nu va cer neaparat cum va lasa inima si pentru mine ca duminica asta am un examen-concurs (poate fi numit in ambele feluri :) pentru ajutor de la Dumnezeu si luminare la minte.
Multumesc mult de tot.Avand in vedere ca lista e pe jumatate goala,ma treceti tot pe mine si pe 25 tot cu paraclisul (ce sa fac,pe asta il am)?Se aduna si poate se mai ocupa incet incet... "

Am dedus de aici ca nu va veti ruga si cu Acatistul, ci doar cu Paraclisul si pentru a pastra randuiala stabilita voi completa cu Acatistul.

Last edited by Adriana Cluj; 14.05.2012 at 13:41:10.
Reply With Quote
Vechi 14.05.2012, 18:31:02
Banned

Implicit

Citat:
Pentru ca rugaciunile asupra carora am convenit cu cei care participa la rugaciune sunt:

iar dvs ati spus:

"Doamne ajuta frati si surori intru Hristos.As vrea sa citesc si eu pentru Mihaela in ziua de 26 mai paraclisul al doilea al Maicutei Domnului.Ma bucur ca toata lumea se mobilizeaza si se ridica la rugaciune pentru cel de langa. Inca mai e iubire si asta e bine.Iertare si Doamne ajuta din nou.
V-as ruga daca puteti sa va rugati,care doriti nu va cer neaparat cum va lasa inima si pentru mine ca duminica asta am un examen-concurs (poate fi numit in ambele feluri :) pentru ajutor de la Dumnezeu si luminare la minte.
Multumesc mult de tot.Avand in vedere ca lista e pe jumatate goala,ma treceti tot pe mine si pe 25 tot cu paraclisul (ce sa fac,pe asta il am)?Se aduna si poate se mai ocupa incet incet... "

Am dedus de aici ca nu va veti ruga si cu Acatistul, ci doar cu Paraclisul si pentru a pastra randuiala stabilita voi completa cu Acatistul.
Multumesc mult.Iertare si Doamne ajuta.eu intrebam de ora ca sa stiu daca ne vom ruga impreuna ca niste crestini cu iubire nu de altceva
Reply With Quote
Vechi 14.05.2012, 19:35:26
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
Multumesc mult.Iertare si Doamne ajuta.eu intrebam de ora ca sa stiu daca ne vom ruga impreuna ca niste crestini cu iubire nu de altceva
Datorita faptului ca fiecare dintre noi avem un program diferit (unii lucreaza/scoala dimineata, altii dupamasa, altii de dimineata pana seara!) sau locuim pe meridiane diferite, nu cred ca putem cere/impune o anumita ora.
Important este sa incercam, cu rugaciunea noastra, sa fim de folos celor aflati in nevoie, cu dragoste, sinceritate si responsabilitate, caci ne asumam toate acestea, atunci cand promitem sa ajutam cu rugaciunea noastra, in fata lui Dumnezeu.
In ultima zi, insa, daca ne vom hotara sa ne rugam toti sau cat mai multi, impreuna cu cel randuit pentru ziua respectiva, am putea gasi o ora mai accesibila pentru toti.

Daca mai sunt si alte neclaritati, sa speram ca le vom lamuri spre binele tuturor

Doamne ajuta!

Last edited by Adriana Cluj; 14.05.2012 at 21:27:14.
Reply With Quote
Vechi 14.05.2012, 20:17:43
arwein's Avatar
arwein arwein is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.01.2010
Locație: Bucuresti
Implicit

Sa-i ajute Dumnezeu!
Reply With Quote
Vechi 14.05.2012, 20:59:44
Banned

Implicit

Citat:

iar dvs ati spus:

Reply With Quote
Vechi 14.05.2012, 21:03:45
Banned

Implicit

Citat:
Opa.nu stiu de ce dar s-a trimis de doua ori mesajul meu. :) asta e
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugaciune pentru elevi si pentru profesori spre_rasarit Sectiune dedicata profesorilor de religie 5 07.07.2012 02:50:19
Rugaciune pentru Mihaela t_a_pirvu Umanitare 8 28.11.2011 17:38:52
Grup de rugaciune pentru neputintele noastre si pentru tara. dorinastoica14 Rugaciuni 186 29.09.2010 22:45:09
Imparateasa Teodora cristiboss56 Diverse Sarbatori 1 11.02.2009 23:34:03
TEODORA DE LA SIHLA floaredecolt Stiri, actualitati, anunturi 5 14.03.2008 18:56:25