![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca i-a fost vestita, putem discuta. Daca nu insa, ce putea face acel om mai mult decat sa moara pentru Hristosul de care abia auzise din alte surse decat ortodoxe? Sa se roage de ortodocsi sa-si marturiseasca credinta in timp ce el e fugarit de musulmani?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Martiriul acestui tanar pentru credinta crestina sa ne ajute sa privim moartea cu alti ochi, avandu-L in fata pe Hristos care ne invita la vesnica Cina Imparateasca. Sfinte Mucenice al carui nume nu-l stim, roaga-te pentru noi sa fim vrednici de numele de crestin. Last edited by antoniap; 16.06.2012 at 12:06:58. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Așa înțeleg și eu cuvântul părintelui Arsenie Papacioc: „Hristos este ortodox” - în sensul că de la (din) El derivă credința adevărată.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De atatea ori am preluat articole si citate bine documentate de pe Apologeticum ca si din alte surse. Dumnezeu sa le ajute si lor si noua sa facem voia Sa. Last edited by antoniap; 16.06.2012 at 14:58:17. |
|
|||
|
|||
![]()
Este posibil,desi nu se poate spune cu siguranta,ca tanarul sa fi fost ortodox.Biserica Ortodoxa din Tunisia a fost tinta a numeroase atacuri islamiste,ale extremistilor salafiti.Intr-o situatie au incercat sa acopere Crucea de pe o biserica cu saci de gunoi,spunand ca acest simbol crestin,Crucea,nu are ce cauta in lumea islamului.In alta situatie un alt extremist musluman l-a amenintat pe parohul Bisericii Ortodoxe Ruse din Tunis sa se converteasca la islam si sa inlature Crucea altfel fiind posibil sa fie ucis.La plecare a dat un cu un fier direct in Cruce.Dupa cum spunea Sfantul Apostol Pavel: ,,Căci cuvântul Crucii, pentru cei ce pier, este nebunie; iar pentru noi, cei ce ne mântuim, este puterea lui Dumnezeu."(Epistola întâia către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel 1,18).
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by antoniap; 16.06.2012 at 17:15:22. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Poate s-a botezat la eretici in prealabil. Citat:
Ca din film nu reise. Din text, la fel. Poate era penticostal. Citat:
Facem o proba? Bagam niste citate din ce ai scris tu la ei pe blog/grup si vedem ce iese. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ce crezi ca un crestin nu e tolerat in anumite tari arabe? Pentru ca ar aduce o ruptura de traditii, i-ar face pe cei din jur sa-si puna intrebari, ar fi un posibil pion pentru interese straine. L-am intrebat pe un penticostal de aici care a fost pretextul legal pentru care au fost ei persecutati in Romania intr-o anumita perioada. Nu a raspuns, pentru ca el prefera sa creada altceva - ca au avut martiri pentru credinta, nu au fost simpli pioni pentru niste interese straine. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai este mucenic, sau nu? Da/Nu. Ideea la ce am scris antoniei era ca desi habar nu avea care e situatia, deja se repezise sa-l ridice in slavi pe respectivul pe baza unor trairi emotionale subiective. Nici acum nu se stie de fapt, dar tot o tine pe a ei incercand sa impace si capra si varza. Apropo, esti de acord cu sintagma ei: "traitorii crestinismului, indiferent carei confesiuni ii apartin"? Last edited by AlinB; 17.06.2012 at 01:41:38. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Religia pentru prescolari | Lilith23 | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 52 | 12.08.2011 20:08:50 |
Ruga pentru un suflet tanar | ancaperluta | Umanitare | 5 | 09.03.2011 17:30:51 |
Ruga pentru un suflet tanar!!!! | ancaperluta | Intamplari adevarate | 4 | 09.03.2011 10:34:27 |
Ruga pentru un suflet tanar!!! | ancaperluta | Rugaciuni | 0 | 08.03.2011 19:30:03 |
Romanii doresc puscarie pentru cei ce critica religia crestin ortodoxa | hmiron | Generalitati | 35 | 07.04.2010 18:12:16 |
|