![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu căuta acceptarea și binecuvântarea celor de pe forumuri. Când căutăm aceasta, Biblia ne învață într-un limbaj dur: "Suflete preacurvare! Nu știți că prietenia lumii este vrăjmășie cu Dumnezeu? Așa că cine vrea să fie prieten cu lumea se face vrăjmaș cu Dumnezeu." Iacov 4:4. Trebuie să știi că, dacă îl vei căuta pe Domnul din toată inima și îl vei găsi, cei din jurul tău nu se vor bucura ci dimpotrivă te vor urî. Mântuitorul Hristos însuși a spus aceasta: "Dacă vă urăște lumea, știți că pe Mine M-a urât înaintea voastră. Dacă ați fi din lume, lumea ar iubi ce este al ei; dar, pentru că nu sunteți din lume și pentru că Eu v-am ales din mijlocul lumii, de aceea vă urăște lumea." Ioan 15:18,19 Însă Dumnezeu îți va da pacea și biruința Lui: "V-am spus aceste lucruri ca să aveți pace în Mine. În lume veți avea necazuri; dar îndrăzniți, Eu am biruit lumea.” Ioan 16:33. Mă rog pentru tine să poți birui încercările venite din partea lumii. Pacea Domnului Isus să fie cu tine! Last edited by Karkkainen; 12.01.2014 at 13:35:14. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci trebuie sa faca exact invers decat ce spui tu, care presupun ca incerci sa faci prozelitism sectar pe forumul ortodox. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Un lucru pe care nu il stiai, intemeietorul cultului a fost un pastor baptist, care a descoperit vorbitul in limbi. Ulterior a fost exclus din cultul pe care l-a creat, pentru ca era homosexual. |
|
|||
|
|||
![]()
Asa si musulmanii spun ca au aceeasi divinitate ca in Biblie. Fara har si Impartasanie au doar o filozofie, in plus fata de alte culte au o legatura cu ingerii cazuti. Chiar neoprotestantii din timpul cand au aparut ii condamnau si spuneua ca sunt posedati si lucreaza cu ingerii cazuti.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iti multumesc in Numele Lui Dumnezeu si Pacea Domnului Iisus sa fie cu noi toti ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am auzit si de evenimente de genul asta, nu a fost singurul. O intreaga adunare penticostali din SUA a fost exclusi pentru ca erau cu toti sodomisiti. Dumnezeu sa ne ierte si sa ne ajute! |
|
|||
|
|||
![]()
Poate că îți imaginezi că minți pentru o cauză nobilă dar asta e o vânare de vânt.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Toți următorii lui Hristos au trecut pe aici. De aceea zice apostolul: "De altfel, toți cei ce voiesc să trăiască cu evlavie în Hristos Isus vor fi prigoniți." 2 Timotei 3:12 |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
pomelnice pe crestin ortodox | steliana-steli | Generalitati | 1 | 22.12.2011 18:49:45 |
Forum Crestin Ortodox! | Pr. Gheorghe | Generalitati | 4 | 19.09.2011 13:16:37 |
Crezul Crestin Ortodox | alecsandru | Rugaciuni | 5 | 30.01.2011 12:37:43 |
|