![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Cu Mila lui Dumnezeu, asta ar putea sa fie o virtute...
Last edited by cezar_ioan; 23.01.2013 at 00:16:14. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Orgoliul multor femei (nu as putea spune ca am cunoscut multe la care nu este asa) este legat in mod fatidic (cum zice si profetia de la alungarea din Rai) de cantiatea de atentie pe care o poate dobandi sau macar sustrage, fie cat si o privire admiratoare de o secunda, din partea barbatului. Si da, nu e vorba de sotul ei, nu e vorba de un sentment fraternal, ci e vorba de orice barbat iar sentimentul trebuie sa se invarta in jurul fatadicei dorinte.. Desigur, e un proces, un gand, un element, de care aceasta majoritate de femei de care vorbeam, nu e constienta, intotdeuna va zice ceva de genul "o fac pentru mine", insa nu va fi interesata sa anaizeze care este legatura intre machiaj si propriul orgoliu, si anume ca toata povestea trece prin atentia (neaparat pofticioasa, nu altfel) a barbatului.
|
|||
|
|||
![]()
La atata smerenie, trebuia raspuns cu cel putin la fel de multa mandrie!
Sunteti off-topic. Lamuririle acestea se pot da cu mult mai bine pe privat. Intre timp s-a intercalat mesajul inspirat al lui AlinB, dar nu lui ii e adresat mesajul meu. Last edited by Miha-anca; 22.01.2013 at 01:07:01. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu era, oare, mai bine sa le ...descopere?
Zic si eu, nu te supara te rog!...:) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu e o supozitie abstacta, mai ales cand circumstantele scot si mai mult in evidenta penibilul.
|
|||
|
|||
![]()
No problem!
O simpla "generalizare abuziva". Se corecteaza prin terapie ...cognitiva...:) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
La o varsta tanara, da; dar la maturitate?!?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O privire invidioasa din partea altei femei (o privire admiratoare - nu prea e cazul intre femei) este o confirmare ca are mai multe sanse la atentie din partea "lui" decat "cealalta".
|
|||
|
|||
![]()
Obisnuinta devine o a doua natura. Mai ales o data cu trecerea timpului.