![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si cu atat mai mult vrau sa ma cunosti, ca sa nu uiti ce am spus : ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ma asteptam la o poza cu luciferica. :))
Last edited by rainrainbow; 09.03.2013 at 23:25:32. Motiv: adaugare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
apropo,nu semeni cu Iisus. ![]() si stiu ca e o poza pusa la vrajeala.nu esti tu :D Last edited by rainrainbow; 09.03.2013 at 23:09:53. Motiv: adaugare |
|
|||
|
|||
![]()
Din pacate chiar asa arat. Fara gluma. Si vom vedea la judecata ca dehhh vanga e prea proasta la ce a spus ...
|
|
|||
|
|||
![]()
nu vă supărați, dar n-ați putea continua pe messenger sau pe privat?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() nush ce o venerezi pe Vanga aia :-? o fi si ea invizibila si traieste in "subsol" la "caldurica": )) dar vezi ca "judecata" aia vreau sa fie maine pe la 16 cand ies de la servici,dar mai bn pe la 17 sa ma odihnesc si eu putin,ca nu bat atata drum degeaba si pe oboseala in plus vreau sa ajung devreme acasa ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
nu ma descurc cu fanii astia :)) Last edited by rainrainbow; 09.03.2013 at 23:28:03. Motiv: adaugare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mortii aceia sunt persoane din afara Bisericii care nu-l urmeaza pe Hristos. In sensul asta tu esti dator nu numai fata de Hristos dar si fata de nasii tai pentru ca marturia lor este cea care te-a adus la viata. Si odata ce ai inviat poti fi numai bolnav, nu mai poti muri decat daca te desparti total de Dumnezeu. Poti fi bolnav dar nu poti muri.
|
|