Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Dogmatica
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.03.2013, 22:33:56
EzioAuditore
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de rainrainbow Vezi mesajul
revolta nu aduce nimic bun.si in cazul diavolilor si in cazul oamenilor,ea este absurda.
nu as avea cum sa te cred pt ca necuratu nu poate tasta pe net,doar daca omul e stapanit de el.un spirit nu poate atinge ceva material-tastele,doar prin intermediul cuiva.
si daca ar fi asa,s ar face de ras,ar fi un motiv in plus pt crestini sa se distreze putin :)
prezenta diavolului aduce tulburare in om si nu simt nimic de genul asta,asa ca n ai cum :))
"ne am vazut'' mai repede decat te ai asteptat si n ai fost prea politicos,noaptea iti da puteri?ce?ziua nu ti iei vitaminele? :))

Si cu atat mai mult vrau sa ma cunosti, ca sa nu uiti ce am spus :

Reply With Quote
Vechi 09.03.2013, 22:59:11
rainrainbow rainrainbow is offline
Banned

Data înregistrării: 07.02.2013
Religia: Ortodox
Implicit

ma asteptam la o poza cu luciferica. :))

Last edited by rainrainbow; 09.03.2013 at 23:25:32. Motiv: adaugare
Reply With Quote
Vechi 09.03.2013, 23:05:53
EzioAuditore
Guest

Implicit

Citat:
ma asteptam la o poza cu luciferica. :)) si tu ai atractie la fructul oprit? :)) imi pare rau
arata mi tu pe omul care mi promite cerul si pamantul,arata mi tu pe omul care ma scapa de vami,arata mi tu pe omul care ma iarta si ma ajuta cand ceilalti ma fac praf,arata mi tu pe cel care si da viata pt mn.arata mi tu pe cel care mi ofera bucuria prieteniei cu sfintii,iubitori de ceea ce e omul prin definitie.arata mi tu pe cel care mi a promis frumusetea locului pe care nici o gura omeneasca nu l poate descrie,unde nu este nici durere,nici suspin.vezi?nu exista.eu prefer pe cel pe care nici macar un ochi de inger nu l a vazut vreodata,lumina negraita si apropiata,indescriptibila si fara de trup,lumina atotcuprinzatoare si atotputernica.evreii au avut ocazia sa l vada in trup,dar acum gata cu sansele.El si cu cei care au ajuns la EL si cu cei care i au ramas alaturi de cand i a creat fac parte din mine,iar daca cineva mi ar lua partea aia,as muri sufleteste si crede ma e o senzatie greu de suportat.nu ca n as fi avut credinta.dar una e sa crezi,alta e sa vrei sa traiesti dupa legile lui.acum intelegi ce inseamna pt mn?dragostea peste fire si intelegerea lipsesc cu desavarsire in materialismul asta lumesc.
e ca si cum tu ai avea o familie,iar cineva te ar desparti de nevasta,de copii,nu i ai mai vedea niciodata si tu vei fi aruncat in inchisoare.ceva ar muri in tine,clar.daca lumea nu intelege,e problema lor inca mai pierd vremea inainte sa devin leguma (pt lume) in sensul bun. :))
Cum zici tu asa va fii, judecata e aproape. De abia astept
Reply With Quote
Vechi 09.03.2013, 23:09:12
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de EzioAuditore Vezi mesajul
Cum zici tu asa va fii, judecata e aproape. De abia astept
si eu :))
apropo,nu semeni cu Iisus.
si stiu ca e o poza pusa la vrajeala.nu esti tu :D

Last edited by rainrainbow; 09.03.2013 at 23:09:53. Motiv: adaugare
Reply With Quote
Vechi 09.03.2013, 23:11:43
EzioAuditore
Guest

Implicit

Citat:
si eu :))
apropo,nu semeni cu Iisus.
si stiu ca e o poza pusa la vrajeala.nu esti tu :D
Din pacate chiar asa arat. Fara gluma. Si vom vedea la judecata ca dehhh vanga e prea proasta la ce a spus ...
Reply With Quote
Vechi 09.03.2013, 23:13:49
N.Priceputu
Guest

Implicit

nu vă supărați, dar n-ați putea continua pe messenger sau pe privat?
Reply With Quote
Vechi 09.03.2013, 23:20:58
Banned

Implicit

Citat:
Din pacate chiar asa arat. Fara gluma. Si vom vedea la judecata ca dehhh vanga e prea proasta la ce a spus ...
din pacate?deci iti pare rau,cred ca vroiai sa fi negru,cine stie
nush ce o venerezi pe Vanga aia :-? o fi si ea invizibila si traieste in "subsol" la "caldurica": ))
dar vezi ca "judecata" aia vreau sa fie maine pe la 16 cand ies de la servici,dar mai bn pe la 17 sa ma odihnesc si eu putin,ca nu bat atata drum degeaba si pe oboseala in plus vreau sa ajung devreme acasa
Reply With Quote
Vechi 09.03.2013, 23:22:53
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
nu vă supărați, dar n-ați putea continua pe messenger sau pe privat?
eu n as vrea sa contunui,dar nu trimit pe privat ca sa nu mi se raspunda.si eu cred ca pe privat trebuia trimisa poza,dar cine sa inteleaga?
nu ma descurc cu fanii astia :))

Last edited by rainrainbow; 09.03.2013 at 23:28:03. Motiv: adaugare
Reply With Quote
Vechi 10.03.2013, 01:20:32
EzioAuditore
Guest

Implicit

Citat:
nush ce o venerezi pe Vanga aia :-? o fi si ea invizibila si traieste in "subsol" la "caldurica": ))
Am zis si eu asa la misto ...

Citat:
dar vezi ca "judecata" aia vreau sa fie maine pe la 16 cand ies de la servici,dar mai bn pe la 17 sa ma odihnesc si eu putin,ca nu bat atata drum degeaba si pe oboseala in plus vreau sa ajung devreme acasa
cu cea mai mare placere
Reply With Quote
Vechi 10.03.2013, 13:56:39
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
Daca pe dvs va multumeste acest raspuns atunci eu zic : " lasă morții să-și îngroape morții lor"
Mortii aceia sunt persoane din afara Bisericii care nu-l urmeaza pe Hristos. In sensul asta tu esti dator nu numai fata de Hristos dar si fata de nasii tai pentru ca marturia lor este cea care te-a adus la viata. Si odata ce ai inviat poti fi numai bolnav, nu mai poti muri decat daca te desparti total de Dumnezeu. Poti fi bolnav dar nu poti muri.
Reply With Quote
Răspunde