![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
De altfel am admirație pentru ce face Bill Gates cu banii. Cred că îi folosește bine. Însă dacă iau soft de la el nu-l ruinez, și o fac pentru a putea trăi/munci și eu, căci n-am bani să-l cumpăr. Dar dacă fur de la tine, care ai o piață mică de desfacere, îți pot aduce un prejudiciu mare, poate chiar faliment.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai bine nu ar fi spus-o nimeni, cred. |
|
||||
|
||||
![]()
Și tu începi acuma?
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Folosesc Debian Sid, Gentoo si Arch. Rolling releases, ca sa nu imi bat capul cu upgrade de la o editie la alta. (Ma calca pe nervi politica Canonical in acest sens). |
|
|||
|
|||
![]()
Draga braileanule, Alin are dreptate.
Cind oi fi mai tare la compilaciuni si alea-alea, intru eu pe piata ca mic producacios de soft. Si atunci voi gandi ca tine: doar va fi interesul meu sa cistig bani, nu? Vorba mea dintotdeauna: omul nu e doar un "animal politic" ci, inainte de asta, "animal subiectiv". ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Eu am spus că nu țin partea nimănui: ci susțin doar dreptul producătorului de a primi bani. Dacă vrea. Dacă nu, nu.
Și aia cu piratat vs furat, e o prostie: dacă ar crește zecile de mii de linii de cod pe câmp sau măcar în grădină, aș mai zice. Dar alea reprezintă rezultatul efortului cuiva. Cu ajutorul Domnului, normal, dar tot cu ajutorul Lui mi-am cumpărat și orice alt bun.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
oricum, depinde cat de asemănătoare sunt. |
|
||||
|
||||
![]()
majoritatea au.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ia uitati aici:
http://itsfoss.com/wps-office-micros...ne-for-ubuntu/ Deci, se poate fara "torrentuiri" de chestii hackuite. :D Daca se poarteaza WINE in Android, la revedere Termopanul lu' Billy! Last edited by Barsaumas; 04.04.2013 at 18:39:36. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
nu este nici o diferența. de multe ori, în spatele unui program se află mai mulți oameni și mai multe investiții decât în spatele unei componente hardware. mă miră că tocmai pe acest forum găsesc această atitudine față acest subiect. |
|