![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Porunca a opta.
|
|||
|
|||
![]()
O da, asta e subiect de un nou topic
"Ecumenismul in software" aka Interoperability aka Distributed Software Systems ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Windows -ul piratat este un risc.
Poate sa aiba deja instalat un rootkit, pe care nici un antivirus nu-l va detecta. La fel si cu "crack -urile" care fac activarea sa nu mai fie necesara - pot instala rootkit -uri cvasi-imposibil de detectat.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-oricum cine sta sa-ti intre pe pc-ul tau dintre cei care pun pe torente windows-ul ? nimeni... -Bitdefender Rootkit Remover:http://labs.bitdefender.com/projects...otkit-remover/ Remove rootkits with our free Virus Removal Tool:http://www.sophos.com/en-us/products...i-rootkit.aspx -asa ca poti sa instalezi linistit win si alte programe de pe torente |
|
||||
|
||||
![]()
Pe bune dacă-mi vine să cred ochilor ce citesc pe un site creștin ortodox!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-discutam despre softuri care sunt scumpe si pot fi luate gratis de pe torente,adica eu am ceva si-ti dau si tie gratis,nu vad care e problema... |
|
||||
|
||||
![]()
asta se numeste fapta buna.
Macar online mai impartim ce avem cu altii :D hmmm...pana cu nu m-am gandit niciodata la asta in modul de fapta buna, dar ma simt mai bine asa :) Sincer, la banii romanilor, cine credeti ca isi permite sa-si cumpere totul cu licente? Mai nimeni. Pana si firme sunt care merg bine mersi pe windows vista de pe torente sau xp de pe torente... Sincer, n-am 800 lei sa dau pe un windows 7 cu licenta, original.... inca 200 de lei si ala deja e salarul meu pe o luna.... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si in loc Ms Office, foloseste LibreOffice care e gratis si are multe facilitati fata de Ms Office. De fapt in afara de unele jocuri care cer Windows, pe Linux gasesti echivalente la toate programele de Windows.Si toate sunt gratis. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si mai sunt emulatoarele. Hai sa zicem ca am cumpara niste aplicaciuni uindous, dar le folosim cu emulatorul. Sau odata si bine luat (deci cumparat, Dragos! ca sa nu te mai superi) un uindous 7 sau vista, si facut enspe masini virtuale. oaie_cugetatoare, prefer Debian, Arch sau OpenMandriva. Imi plac si cele care, desi ai enorm de invatat, iti confera control total, precum Gentoo sau LinuxFromScratch. Ubuntu e prea...simplu. In plus, e corporate-based. Si, de cind cu Monsanto/Chevron/Microsoft/RMGC/Chemtrails/etc, "iubesc" corporatiile de ma prapadesc. Last edited by Theodore_of_Mopsuestia; 09.04.2014 at 12:22:50. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu sunt nici eu fără de ... păcat... dar nu insist în direcția asta... sper! |
|