![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Cu Paisie Aghioratul ti-am spus deja. Cu par. Iustin lucrurile probabil vor fi mai limpezi dupa cativa ani, ce stim e ca pe patul de moarte s-a contrazis singur. Citat:
Sa inteleg ca din lipsa de argumente, doar vrei sa pari simpatic(a). Citat:
Fara cipuri si alte prostii conexe care au fost RESPINSE de Biserica Ortodoxa. Daca nu crezi, cauta pe Internet, ca e un pdf redactat chiar de "maestrii" luptei anticip. Un material care se pare ca nici ei nu s-au obosit sa-l citeasca. Toate fanteziile apocaliptice legate de cod fiscal, cipuri, 666, etc. au fost respinse in termeni mai mult sau mai putin categorici, incercand sa nu sminteasca pe cel supersitios si sarac cu duhul. Probleme de natura civica, sociala, da sunt ridicate. Singurele obiectii de ordin religios sunt ridicate de Biserica Greciei, dar daca le citesti te pufneste rasul. "Așadar, cu tristețe remarcăm că progresul civilizației în domeniul aplicațiilor electronice este legat, din păcate, de nu*mă*rul 666, care este utilizat drept cod numeric principal în tehno*logia respectivă. " Te invit la tradus :)) Citat:
Citat:
Acelasi tipar sectar: darul profetic care il au doar cativa, doar ei stiu sa interpreteze corect Scriptura, iar restul Bisericii daca nu asculta de ei, se afla intr-o mare eroare pe cand cei care il urmeaza sunt adevaratii crestini profund induhovniciti. Apelul la instincte de baza: prostia (lenea intelectuala) & fudulia.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 10.02.2016 at 23:34:57. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De la bun inceput s-a sustinut ca nu e nevoie sa semnezi nici o renuntare, chiar si permisul de conducere chiar si pasaportul este "lepadare". Nu crezi? Verifica arhiva pe cele 2 site -uri de doi bani care au fost si probabil sunt portavocile "luptei anticip". Ca sa nu mai vorbim de faimosul afis: ![]() Deci fara semnatura electronica si coduri de bare, da? Pacate capitale! ![]() Si implanturile cu cipuri! Si fara lepadare, tot lepadare sunt! Citat:
Citat:
![]()
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 11.02.2016 at 00:10:21. |
|
||||
|
||||
![]()
@AlinB
Hai c-am glumit cand am zis ca tu nu poti sa vezi mai departe decat Paisie Aghioritul,Arsenie Papacioc,Iustin Parvu. Ia un pahar cu apa si verifica-ti tensiunea. Acum mi-am dat seama ca tu esti al doilea dupa Hristos. ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Deci, am trecut la "ad hominem" , alta eroare de logica?
![]() Numai prin strachini, deozientat tare, bietul de tine.. Ideea este ca asa se termina cam toate discutiile cu sectarii, dupa ce folosesc toate refugiile.
|
||||
|
||||
![]()
si vrei sa spui ca Ioan evanghelistul s-a folosit de acesta gematria atunci cand a spus de 666?
|
|||
|
|||
![]()
Pecetea se va impune prin vicleșug. Cei care spun adevarul sunt ridiculizati. Dar nu-i nimic! Nu vom fi pe placul lumii. Dumnezeu sa ne intareasca sa putem rabda un pic de umilinta pentru Hristos.
|
|
|||
|
|||
![]()
Si mincinosii sunt ridiculizati.
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
![]() Citat:
![]() Stii Efrem Sirul ne-a lasat ,printre altele,si acea rugaciune preafrumoasa ce se spune in Postul Mare: „Doamne și Stăpânul vieții mele,duhul trândăviei, al grijii de multe, al iubirii de stăpânire și al grăirii în deșert nu mi-l da mie. Iar duhul curăției, al gândului smerit, al răbdării și al dragostei, dăruiește-l mie, robului Tău. Așa Doamne, Împărate, dăruiește-mi ca să-mi văd greșalele mele și să nu osândesc pe fratele meu, că binecuvântat ești în vecii vecilor. Amin”. Citat:
Nu afirmatia(pusa intre ghilimele) a fost facuta de un preot care "interpreta" 666 in videoclipul din mesajul lui ovidiu b ,la care am raspuns.
|
|||
|
|||
![]()
Stii Efrem Sirul ne-a lasat ,printre altele,si acea rugaciune preafrumoasa ce se spune in Postul Mare:
„Doamne și Stăpânul vieții mele,duhul trândăviei, al grijii de multe, al iubirii de stăpânire și al grăirii în deșert nu mi-l da mie. Iar duhul curăției, al gândului smerit, al răbdării și al dragostei, dăruiește-l mie, robului Tău. Așa Doamne, Împărate, dăruiește-mi ca să-mi văd greșalele mele și să nu osândesc pe fratele meu, că binecuvântat ești în vecii vecilor. Amin”. [/quote] mi se pare printre cele mai cuprinzatoare rugaciuni ale diminetii...intr adevar preafrumoasa..asa e :) |
|