![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
normal ca sunt pacate!
daca dumnezeu a vrut sa ai dintii in X cine esti tu sa incerci sa ii indrepti ? |
|
|||
|
|||
![]()
da erzbet sunt pacate pentru "intentie" adica cei/ cele care fac aceste lucruri doresc sa arate bine - de fapt altfel decat i-a creat Dumnezeu si mai mult vor sa arate astfel ca sa atraga in sexul opus si astfel se ajunge la pacate grave asa cum este desfrul Caci daca tu arati bine si un barbat se uita dupa tine si chiar de numai s-a gandit el s-a desfranat Iar pacatul este nu numai al unuia ci si celui prin care vine pacatul
|
|
|||
|
|||
![]()
uite cum ati cazut singuri in ironii...
desigur k exercitiile fizice nu-s pacate... cu o conditie: sa nu faci prea multe incat sa nu mai ai timp de probleme mai importante. ma rog... orice fapta poate avea consecinte atat bune cat si rele... depinde. dak vrei sa slabesti pt a fura mintile nu stiu cui, atunci......... chiar am citit undeva cum iti dai seama dak o fapta e pacat sau nu, dupa ce criterii sa te ghidezi. printre altele erau modul in care a fost savarsita fapta, scopul pt kre se savarseste fapta ... nu le mai stiu pe toate. dak mai gasesc, va arat. |
|
|||
|
|||
![]()
asa cum nici tehnologia avansata in sine nu reprezinta un pacat... dar conteaza modul in kre e folosita, scopul etc
|
|
|||
|
|||
![]()
deci machiajul nu e pacat conteaza scopul...
|
|
|||
|
|||
![]()
Am inteles, multumesc de raspunsuri. Deci daca nu actiunea in sine este pacat ci scopul in care o faci, inseamna ca si sa iti pui baticul in cap si sa mergi asa pe strada si faci acest lucru de dragul de a parea cuvios si smerit in fata celorlalti, tot pacat este. Nu?
|
|
|||
|
|||
![]()
Exista o fraza inteleapta in cantarile noastre bisericesti :
" sa nu se uite la trup caci este trecator ,ci sa poarte grija de suflet , de lucru cel nemuritor " . Deci in toate actiunile noastre de zi cu zi se vede cui dam atentie ,trupului sau sufletului . Trebuie sa le faci si cu cu inima cred , ca altfel nimic nu are importanta . A "nu se uita la trup" , nu inseamna sa-l lasi de paragina , inseamna sa-i dai atat cat ii trebuie , fara sa-l rasfeti . De lucrul acesta il va lumina Dumnezeu pe fiecare daca intr-adevar vrea , masura banuiesc ca nu e la fel pentru orice om si se schimba cu varsta , sau cu voia Lui , oricand . A nu se crede ca eu fac acest lucru , dar imi dau seama de el . Si poate cand iti dai seama si nu schimbi nimic , e si mai rau . Ce sa fac , intr-o zi ma va ajuta Dumnezeu si pe mine ! Ca uite cum e : daca de ex. am renuntat sa-mi cumpar ceva care mi-a placut , merg si ma razbun pe alta parte (imi permit altceva)si asa mi-am furat singura caciula . Pe Dumnezeu nu-l poti minti ! Deci toata viata un chin , intre "da sau ba ". Dar si chinul e dat uneori sa nu ne mandrim .Si ce facem daca totusi ne mandrim ...discutia se poate prelungi la infinit . Deci concluzia e ,dupa mine , sa vad ce e gresit si sa am in vedere ca trebuie schimbat . Sa ne ajute Dumnezeu ! maria |
|
|||
|
|||
![]()
nu va inteleg! voi imi cititi mesajele?! mi le cititi in intregime?! mi le cititi cu atentie de la cap la coada?! ia mai cititi acum, ink o data (sau poate pt prima oara)...
am scris eu k doar scopul conteaza?! nici nu ma mai mir de ce au plecat unii... |
|
|||
|
|||
![]()
"asa cum nici tehnologia avansata in sine nu reprezinta un pacat... dar conteaza modul in kre e folosita, scopul etc"
Imi cer scuze, eu asta am inteles ca vrei sa spui. Ti-am citit mesajele cu atentie |
|
|||
|
|||
![]()
"asa cum nici tehnologia avansata in sine nu reprezinta un pacat... dar conteaza modul in kre e folosita, scopul etc"
m-am exprimat destul de clar ca modul, scopul si altele conteaza... nu doar scopul. mai clar de atat... nu stiu. imi pare rau |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 13:28:48 |
despre imbracaminte si machiaj | oana72 | Generalitati | 183 | 19.11.2012 08:59:59 |
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 15:37:16 |
Despre podoabe si machiaj | ortodox4life | Generalitati | 117 | 24.09.2009 12:21:11 |
|