Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Viata monahala > Calugarul
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.08.2007, 18:38:18
jenica
Guest

Implicit

Urzicuta, cred ca a sosit momentul sa inchidem topicul nu crezi???? Cat despre Ory, cred ca este o fosta monahie/rasofora. Numai cineva care a simtit "sminteala" pe propria piele poate vb atat de vehement despre acest subiect. Nu acuz si nici nu cer sa fiti de acord cu mine IMI ESTE EGAL!! atata doar ca am obosit sa vad cum scriti pe alte topicuri despre bunatate, credinta dreapta dar cand e vorba de IERTARE dati cu parul!! Imi scria Ory mai sus ca dau dovada de putina credinta, si ca folosesc cuvinte mari in contexte "mici" ei bine nu neg sunt un om slab dar ce este in inima mea numai Dzeu stie, nici macar eu nu o stiu. Va rog sa nu va mai expuneti pe forum "durerile" "slabiciunile" personale. V-ati intrebat vreodata cum este SA IERTI o asemenea fapta? Cum e sa traisti din mila Lui Dzeu si a Maicii Domnului cu acest sentiment minunat in inima?? Sincer mi-e perfect egal daca imi veti raspunde aspru. Eui am spus ce am avut de spus! Sa Nu mai face sminteala si sa ne intrebam, daca NU CUMVA avem si noi o parte de vina in "sminteala fetei bisericcesti"... E simplu sa arunci vina pe umarul celui de langa tine, e mai simplu decat sa spui IARTA Doamne si pe el si pe mine si de vrem nu vrem Mantuieste-ne...
Propun adminului sa inchida topicul!!:angry:
Reply With Quote
Vechi 21.08.2007, 18:49:06
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

de ce te-ai suparat Jenica draga incat sa ceri inchiderea unei frumusetzi de topicuri? ca se ia de calugari? da de noi nu se ia? se ia de oricine daca e sa se ia cineva... de ce ar fi calugarii exclushi? tocmai ca nu sunt exclushi ci expushi la tot felul de atacuri... iar oricum shi Ory dar shi tu imi suntetzi dragi, iar urzicutza tot urzicutza... te pishca shi apoi regreta :)... face bine la reuma nishte auto-flagelari :) daca shi fostul Patriarh Teoctist mai primea ingrijiri cu urzici...
Reply With Quote
Vechi 21.08.2007, 18:51:05
jenica
Guest

Implicit

A, si am uitat va dau un sfat, daca vreti sa il ascultati sau nu... Fetelor, cele care ati trecut printr-un astfel de "caz" de mai mare folos este sa mergeti la un episcop sa cereti sfat si eventual dezlegare de pacat. Vreti nu vreti sunteti partase la pacat ca si calugarul respectiv. Daca tot evidentiem atat de usor aceste "pacate ale altora" de ce nu vorbim mai deschis si despre avorturile, desfranarile personale??? Va rog TIME OUT!! Nu sunt de acord DOAMNE fereste!!!! dar nici nu pot rabda aceste "rabufniri". Ar fi indicat un Duhovnic aici pe forum!!! TIME OUT.
jenica
Reply With Quote
Vechi 21.08.2007, 18:53:14
jenica
Guest

Implicit

Ovidiu, nu sunt suparata, sunt doar obosita. fac un tratament care ma cam da peste cap. Cat despre topic...sincer Nu mai am cuvinte..scriu rar Ovidiu, doar pentru ca ma simt tare rau:)
jenica
Reply With Quote
Vechi 21.08.2007, 18:55:04
urzicuta urzicuta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.07.2007
Implicit

..draga sora,
sa nu fim ipocriti..ce e atat de rau in a spune adevarul?de ce va complaceti in prefacatorii?..de ce sunteti deranjati de adevar.sa spuneti adevarul,aveti vreun complex?lasati odata cuv.asta -sminteala- ca l-am auzit de mii de ori..la fiecare doua vorbe.sminteala,ne-ai smintit.m-am smintiti din cauza ta.......nu eu smintesc,eu graiesc, faptele altora smintesc si ca sa nu se mai intample sa ne smintim trebuie sa rupem raul din radacina..sa nu mai avem motive de sminteala..........iti spun sincer ca nu imi mai pasa de nici o sminteala daca copilul meu era violat in manastite mergeam la staret si dadeam cu el de pamant de nu se vedea..nu as fi stat cu mana in san ca asa e crestineste,mergeam apoi la forurile superioare,daca nu se facea nimic ,in presa, oriunde (inafara de OTV)...inainte sa invatati sa spuneti -sminteala- invatati sa spuneti adevar,sinceritate.Parca ati crescut la pension....nevricosi mai sunteti!Jenica,te credeam mai barbata Zoe!
Reply With Quote
Vechi 21.08.2007, 19:03:38
jenica
Guest

Implicit

Urzicuta, te rog mai citeste odata ce am scris in al doilea mes postat:)
Deci: reiau, NU SUNT DE ACORD CU TACEREA!! NU SUNT DE ACORD SA RAMANEM LA ACOPERITUL PREOTULUI CU HAINA!! NU SUNT DE ACORD SA TINEM SUB TACERE ASTFEL DE CAZURI!! SI EU SUNT MAMA A DOI COPII!!! dar :
VREAU SA DISCUTAM ACESTE PROBLEME DELICATE DOAR CU CEI CE SUNT CAPABILI SA LE INTELEGA!! NU PE UN FORUM UNDE INTRA SI CEI PREGATITI SI CEI MAI PUTIN PREGATITI!!! NU SUNT DE ACORD CU ACEST MOD DE ABORDARE A PROBLEMEI!!
atata tot! acum ai inteles? cat despre pension..offff daca ai sti tu urzicuto....offfff
Reply With Quote
Vechi 21.08.2007, 19:10:14
jenica
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de urzicuta
Multi dintre voi si-au fabricat pe langa o iodentitate falsa si o lume falsa>
sunt jenica si aici si in acte si pe toate forumurile:)
cat despre lume..nu eu am ales sa traiesc in ea, se pare ca ea m-a ales pe mine:) drept ca as fi vrut sa ma nasc acum ceva..ani in urma:rolleyes:
Reply With Quote
Vechi 21.08.2007, 19:20:49
Senior Member

Implicit

:)...oare cum or merge strainii la terapie de grup...in care discuta deschis si-si spun toate problemele..raman la parerea mea Jenica,noi romanii suntem niste inhibati,niste fricosi,ne speriem de propria umbra.Nu am vrut sa te ranesc pe tine..vorbesc despre natia asta a noastra.Astept sa mai aud cum graiesc niste oameni vii,chiar pe forumul asta nu este nici un monah,monahie?Jenica iti promit ca maine declar inchis topicul.;)
Reply With Quote
Vechi 21.08.2007, 19:39:13
ancah
Guest

Implicit

urzicuta, cred ca e cazul sa incepi sa-ti pui intrebari referitoare la mandria ta.
Reply With Quote
Vechi 21.08.2007, 19:47:07
Senior Member

Implicit

:)oare?????????????????Atat ai inteles???????????????????
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Incalcarea poruncii a 5-a zoridezi Generalitati 5 19.10.2009 14:39:10