![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
si da, ai dreptate, Hristos este acelasi, numai ca noi nu traim acum 2000 de ani, FIZIC/MATERIAL vorbind! PS: cred ca daca pe vremea aceea homosexualii s-ar fi imbracat cu pantaloni, atunci ar fi fost scris in epistolele apostolilor ca barbatii nu trebuie sa poarte pantaloni... si atunci, oare ce ar fi facut barbatii din ziua de azi?! :rolleyes: |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
:) dar poate ca sfarsitul era aproape atunci, si tocmai de aceea a venit...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
si mai vroiam sa zic ca cei 2000 de ani sunt semnificativi ptr noi, ca oameni, care traim fizic intr-o lume materiala limitata... nu pentru Hristos, care este Dumnezeu, iar acesti ani sunt ca o picatura intr-un ocean.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
...ah, da, iar icoanele ar fi fost digital snapshots:) ...Mirela ideea este ca noi incercam sa pastram traditia de atunci(daca asta intrebi) deoarece totul era mai pur, mai imbibat in adevar, mai putin intinat, si speram sa capatam prin ele intelegere si intelepciune |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Andrei, pozitia mea personala fata de batic se regaseste chiar in titulul topicului. Cinstea baticului:) :D imi spunea cineva ca, cel ce cere-accepta un sfat, e bine sa il urmeze..ca..de va sta sa il discute..va ramane doar la statutul de dezbateri..:D:D:D
|
|
|||
|
|||
![]()
Cozia mie mi-au placut tare mult fotografiile acelea expuse de tine pe un topic erau atatia oameni frumosi,radiosi,atatea femei cu batic ...o atmosfera de sarbatoare atat de placut sa privesti acele chipuri...dincolo de frumusetea baticului se vedea ca dincolo de batic dincolo de privirea lor exista CINEVA.Asa purtatoare de batic inflorat mi-as dori sa ajung si eu vreodata ..deocamdata nu ma identific ...dar tanjesc dupa aceasta!
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa fim cinstiti, fetele si femeile acelea ar fi fost la fel de frumoase si radioase si fara batic pe cap (cu parul strans, eventual impletit frumos si aranjat) pentru ca ADEVARATA FRUMUSETE VINE DIN INTERIOR. Sa nu ma intelegeti gresit, nu sunt partizana lipsei acoperamantului pe cap la femei, dar ar fi bine daca, asa cum am mai spus, v-ati scoate ochelarii de cal si ati recunoaste ca nu baticul este de cinste, ci persoana!
|
|