![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ca sa zic asa, nici secte nu existau pe vremea Apostolilor. Doar erezii, pe care le combateau cu vehementa, pentru a pastra Adevarul de credinta.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
problema e ca ......unele chestii de tine.....nu existau in Biserica Apostolilor. |
|
|
|||
|
|||
|
De unde stii ce exista in Biserica Apostolilor, neavand continuitate biserica a carei membru esti? Nici punerea mainilor... nici multe altele. Imaginatia poate pacali.
Dar sa va ajute Dumnezeu! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Jean este foarte simplu... exista pacatosi si oameni sfinti superiori, nu iti poti cistiga superioritatea participind intr-o secta numai prin faptul ca Joe Blow, capul cultului respectiv, iti spune ca asa este cum zice el. Exista niste legi universale in fata carora noi suntem fire de praf, deci las-o balta... :) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
da, bine, reformulez pentru tine
exista oameni inferiori si superiori, sfintii |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar, fa cum vrei, nu esti obligat sa faci nimic. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
iti recomand sa citesti Matei 7,21-23 :"Nu orișicine-Mi zice: "Doamne, Doamne!" va intra în Împărăția cerurilor, ci cel ce face voia Tatălui Meu care este în ceruri. Mulți Îmi vor zice în ziua aceea: "Doamne, Doamne! N-am prorocit noi în Numele Tău? N-am scos noi draci în Numele Tău? Și n-am făcut noi multe minuni în Numele Tău?" Atunci le voi spune curat: "Niciodată nu v-am cunoscut; depărtați-vă de la Mine, voi toți care lucrați fărădelege." cam aici se ajunge cu judecatile omenesti. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| moastele sf nectarie | cristina mioara | Generalitati | 20 | 28.07.2011 22:06:33 |
| Copiii nascuti prematur trebuie botezati si preotul trebuie chemat | spre_rasarit | Botezul | 3 | 08.04.2011 20:23:54 |
| Sfintii ortodocsi si sfintii catolici. | voxdei55 | Generalitati | 8 | 04.12.2010 23:48:51 |
| Moastele Sf Mina | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 5 | 11.11.2008 21:48:52 |
| Moastele sfintilor... | Laurentiu | Generalitati | 2 | 06.01.2008 23:01:06 |
|
|