![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar poze cu exteriorul Bisericii Sf.Mercurie ,Cristi,unde pot vedea?Iarta-ma ca nu am fost atent.Ar fi frumoase si asemenea poze.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Am facut cateva astazi , dupa Sfanta Liturghie , cu toate ca vremea este mohorata si aparatul nu e extrem de perfomant :
|
||||
|
||||
![]()
Mulțumim pentru pozele minunate pe care le-ai pus aici.
Personal, de câte ori am intrat în această biserică, am simțit pace și bucurie. Iar Sfântul Mercurie mi-a dăruit mângâiere sufletească și ajutor. |
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc mult Cristi.E frumoasa.E in stil bucurestean,cum aveti voi..in stilul vostru caracteristic de construnctie...in Galati nu prea gasesti asa..la cea care o frecventez eu e in stil moldovenesc....sa te bucuri de Sf.Biserica cat mai mult Cristian...fiindca este frumoasa si bogata intru toate.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Canonul de Pocainta al Sfantului Andrei Criteanul va fi savarsit : Luni - ora 15:00 ; Marti , Miercuri si joi - ora 17:00 . Despre Andrei Criteanul si despre Canonul Sfantului Andrei Criteanul putem citi pe acest site :http://www.crestinortodox.ro/liturgi...nul-87918.html
|
||||
|
||||
![]()
A trecut aproape o saptamana din Post , o saptamana de rugaciune , si de slujbe speciale savarsite in toate Bisericile noastere ORTODOXE . Cateva imagini surprinse in aceasta amiaza la Biserica Sf. Mercurie din timpul Sfintei Spovedanii vi le ofer ca dar si mai ales ca un indemn . . . Sa nu amanam fratilor , caci amanarea in majoritatea situatiilor poate fi " fatala " . Pentru rugaciunile Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu , ale Sfantului Mare Mucenic Mercurie , si ale tuturor sfintilor bineplacuti Tie , Doamne Iisuse Hristoase , Fiul lui Dumnezeu , miluieste-ne pe noi ! Amin!+
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Biserica Sf.Mercurie | cristiboss56 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 11 | 23.07.2013 23:40:06 |
Moastele Sfantului Mercurie | alinnasser2010 | Moaste | 2 | 26.03.2011 12:08:06 |
Biserica Sfantului Mormant - Biserica Invierii | GabrielaV | Intrebari utilizatori | 0 | 06.04.2010 15:04:27 |
Sfantul Mare Mucenic MERCURIE | cristiboss56 | Moaste | 5 | 30.06.2009 22:03:20 |
Sfantul Mare Mucenic Mercurie | cristiboss56 | Rugaciuni | 3 | 05.01.2008 14:20:11 |
|