![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Astia se simtesc aici pt cativa banuti in tip ce sectarii pun capastru pe fraieri, ca-ti da c-o mana si-ti ia cu 4 inapoi. Dar de dezbinarile din sanul bisericii lor. Ca de la 16o9 cand a aparut prima biserica in sodoma,..pardon- amsterdam, sunt acum zeci de feluri de baptisti. Asta-i fratietate, unitate? Ii amageste pe fraieri cu un comfort mai bun in biserica (ca na la ei se poate sede pe banci si ai caldura iarna si airco vara). Vre-Un loc de munca in canada, sluga la darloaga! De aia a fugit si romanul ala. A dat stratul de miere la o parte si s-a impuit cu ce era dedesub. Cine fuge de Cruce la comfort, dupa hristosi mincinosi se duce. Calea adevarata este OSTENEALA! |
|
||||
|
||||
![]()
Multa osteneala ! Asa este, asta ne despart de toti cei imbuibati si eretici, de gastile sectantilor . Multi ce se duc in sminteala la ei, principalul gand este cel al pachetelor din strainatate, uitand ca va urma scadenta si vor da inzecit si inmiit in lumea de dincolo, la dreapta judecata. Sa ne fereasca Dumnezeu si sa ne intareasca intru credinta noastra Ortodoxa. Amin!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Doar vezi ca toti crestinii de pe acest forum te contrazic"- eu nu am deschis topicul ca sa fiu aprobata de voi sau contrazisa de voi ci ca sa spun ce am vazut si trait. CLAR??? Desi nu e frumos sa dam aici nume si adrese ca nu suntem nici de la securitate nici de la evidenta populatiei, o sa enumar in graba cateva locuri dar astea sunt doar o infima parte ..asadar da o fuga daca chiar nu crezi, la manastirea Ciorogarla langa Bucuresti(sa vezi acolo tarife ptr acatiste) , apoi in drumul tau spre casa poate te abati si pe la Biserica Sf Elefterie sa vezi acolo adevarat "BUSINESS" in ceea ce priveste taxele ptr nunti.. iti trebuie adevarate "pile" ca sa poti fixa o nunta acolo ca sa nu mai zic de bietii nashi.. cred ca trebuie sa isi faca ceva rezerve de bani cu cativa ani inainte ca sa isi permita sa plateasca nunta finilor la acea biserica.... ah si ca tot veni vorba... daca tot mi te preaslavesti cat esti tu de "luminat" si eu de "intunecata" si de rea la inima, poate ma lamuresti cu o chestiune... de ce cand dai banii ptr acatist la manstiri, desi zice-se ca nu e obligatoriu suma, de ce te pun sa scrii pe acatist pe langa durata ptr care l-ai data(adica 40 zile, 6 luni etc) si suma pe care ai dat-o?? ca uite asa "limitata" cum sunt inca nu am inteles.. poate ma "luminezi" dumneata... iar de la preot chiar nu am de ce sa imi cer iertare ptr ceea ce am afirmat, esti chiar aberant in ceea ce imi ceri.. adica ma pui sa ma duc la preot si sa ii spun" IARTA-MA PARINTE CA AM INDRAZNIT SA VAD CUM MI S-AU CERUT BANI SI TAXE LA ANUMITE MANASTIRI SI BISERICI??????????? PAI NU VEZI CAT ESTI DE DEPLASAT??? asadar repet.. cele 2 exemple enumerate nu sunt unice ci ca ele sunt multe altele.. si cu asta gata.... daca este adevarat ceea ce voi afrmati, ca nu vi s-a cerut niciodata plata ptr acatiste si alte servicii religioase, atunci eu chiar ma bucur din inima( SI O SPUN CU TOATA SINCERITATEA!)inseamna ca aceasta molima (care vad ca este mai mult in jurul Bucurestiului) incepe sa dispara.. si intra-devar asta e un motiv de bucurie... Doamne ajuta ! |
|
|||
|
|||
![]()
"ITI INCREDINTEZ CA AM SI IMPRESII POZITIVE DESPRE MULTE ALTE LOCASURI SFINTE SI OAMENI DEOSEBITI CE TRAIESC IN ELE SI LA CARE MA GANDESC MEREU CU DRAG!!!! SLAVA DOMNULUI!!"
Ma bucur pentru aceasta incredintare draga Marina Alka. Asadar paharul nu este gol. Cred ca este bine sa savurezi partea plina, atata cata este. Cat despre partea goala, sa ne rugam la Dumnezeu sa o umple. |
|
|||
|
|||
![]()
Haideti fratilor sa nu ne mai suparam unuii pe altii cand nu ne potrivim in gandire si argumente!
Sa ne dam o sansa unii altora, dar mai ales celor noi veniti pe forum, ca altfel riscam sa ne intelegem gresit si sa ne ranim sufleteste in loc sa ne ajutam! MARINA, TE ROG SA MA IERTI PT FELUL BRUTAL IN CARE TI-AM RASPUNS! RECUNOSC CA SE PUTEA MAI BINE! si....BINE AI VENIT PE FORUM :) ...sper sa nu mai fii suparata pe noi! |
|
||||
|
||||
![]()
Marina, sunt multe persoane care au facut trecerea de la ceea ce se spunea in comunism: "orice iti apartine este si al meu" la a spune: "orice imi apartine este si al tau". Astfel, avem si biserici in care soarele nu apune niciodata.
|
|
|||
|
|||
![]()
O idee buna. Oare am putea rezista noi macar o zi fara sa cartim unu impotriva altuia? Eu unu recunosc ca nu, dar asta e de fapt frumusetea, ca chiar si pentru asta trebuie sa ne straduim cumva, ca e si asta o lupta, sa nu mai cartim, sa nu mai clevetim sau sa facem observatii sau sa dam sfaturi intelepte, noi fiind praff la capitolul practica.
Daaa stiu, noi facem teorie iar practica o lasam in baza sfintilor spunand ca ei au putut, iar noi nu putem, aaa pardon - nu vrem, ca suntem la inceput etc, si ca atare venim mereu cu aceeasi scuza ca de fapt am vrut sa indreptam sau sa atragem atentia, insa si noi fiind aceleasi soiuri de oameni rai, ba poate chiar mai mult. Heh, eu stau si ma gandesc asa, ca daca am ajunge sa ne cunoastem in realitate intre noi astia majoritatea de pe acest forum care ne stim dupa user, si am vedea de fapt care sunt adevaratele noastre fete, am ramane cu totii "masca" sau socati. Insa chiar si asa, ne-am obisnui cu ideea, si iarasi ne-am continua traiul, ca altceva....ce sa facem? Ca doar suntem oameni si nu putem...aaa nu, NU VREM. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Tarif: 15 milioane inmormantarea. | cocacoc | Generalitati | 78 | 17.11.2011 21:06:33 |
|