![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Pai toate ce le-ai spus, Ovidiu si de care te(ne) temi(tememm) e fiara MANDRIEI , ce iaca mai slabeste in post si rugaciune. Fa-ti obiceiul , draga Ovidiu, de cum te scoli , in cea din tai secunda, sa dai Slava Lui Dumnezeu si apoi sa rostuesti ruga de dimineata. Apoi de cum vi din nou in casa, dupa o zi istovitoare, in prima secunda in fata icoanelor si a candelei aprinse, sa dai din nou Slava Lui Dumnezeu, urmand ruga de seara si intr un tarziu cea de noapte. Este o "reteta"garantata ce reduce slava desarta lumeasca, spre cota 0. Ovidiu tine minte, ca ce-ti spun eu aici, este cat se poate de serios, verificat pe propia-mi piele. SLAVA LUI DUMNEZEU, OMOARA SLAVA DESARTA LUMEASCA ! ! ! "Slava Tie Celui ce ne-ai aratat lumina; Slava Tie Celui ce ne-ai iubit cu dragoste adanca,nemarginita si dumnezeiasca; Slava Tie Celui ce ne-ai binecuvantat prin lumina si prin cetele ingerilor si ale sfintilor;Slava Tie , Duhule Sfinte, Soarele de viata datator al veacului viitor; Slava Tie pentru toate, Treime Dumnezeiasca si Atotmilostiva; SLAVA TIE DUMNEZEULE IN VECI !
|
|
|||
|
|||
![]()
o sa folosesc ce ai dat dar la o straduintza mai mica fiindca sunt mai neputincios... dinpacate... lenex???
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
"vine vine" ehe, o venit ,o stat,si o plecat :D.
mancare-venim:D |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
lene x ???:(:( |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Din Psalmul 42"Judeca-ma, Doammna Fecioara , si fa-mi dreptate in cearta mea, cu trupul, cu lumea inselatoare si cu diavolul, cu sarpele cel viclean, cu aspida cea aducatoare de moarte. Ca sa ma izbavesc de acesti trei infricosati si vicleni vrajmasi, cu ajutorul Tau! Zdrobeste , Stapana, capetele lor trufase, slabeste-le puterile si intareste-ma sa le stau impotriva. Dreapta ta intru tarie, ca tii cu ea pe Cel ce tine toate! Sa invie Domnul in mine, cu darul Sau, pentru rugaciunile tale de Maica si se vor risipi vrajmasii mei. Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si Pururea si in Vecii Vecilor . Amin
|
|
||||
|
||||
![]()
Postul s-a incheiat, insa trebuie sa culegem roadele postului.
|
|
||||
|
||||
![]()
cu fiecare mesaj care il scriu pe forum is din ce in ce mai prost!:|
|
|
||||
|
||||