Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Postul in Biserica Ortodoxa > Postul
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.08.2008, 17:23:43
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Pai toate ce le-ai spus, Ovidiu si de care te(ne) temi(tememm) e fiara MANDRIEI , ce iaca mai slabeste in post si rugaciune. Fa-ti obiceiul , draga Ovidiu, de cum te scoli , in cea din tai secunda, sa dai Slava Lui Dumnezeu si apoi sa rostuesti ruga de dimineata. Apoi de cum vi din nou in casa, dupa o zi istovitoare, in prima secunda in fata icoanelor si a candelei aprinse, sa dai din nou Slava Lui Dumnezeu, urmand ruga de seara si intr un tarziu cea de noapte. Este o "reteta"garantata ce reduce slava desarta lumeasca, spre cota 0. Ovidiu tine minte, ca ce-ti spun eu aici, este cat se poate de serios, verificat pe propia-mi piele. SLAVA LUI DUMNEZEU, OMOARA SLAVA DESARTA LUMEASCA ! ! ! "Slava Tie Celui ce ne-ai aratat lumina; Slava Tie Celui ce ne-ai iubit cu dragoste adanca,nemarginita si dumnezeiasca; Slava Tie Celui ce ne-ai binecuvantat prin lumina si prin cetele ingerilor si ale sfintilor;Slava Tie , Duhule Sfinte, Soarele de viata datator al veacului viitor; Slava Tie pentru toate, Treime Dumnezeiasca si Atotmilostiva; SLAVA TIE DUMNEZEULE IN VECI !
Reply With Quote
Vechi 13.08.2008, 17:42:58
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Implicit

o sa folosesc ce ai dat dar la o straduintza mai mica fiindca sunt mai neputincios... dinpacate... lenex???
Reply With Quote
Vechi 13.08.2008, 18:11:57
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi
o sa folosesc ce ai dat dar la o straduintza mai mica fiindca sunt mai neputincios... dinpacate... lenex???
Stiu, simt , cunosc ! Nu sunt departe nici de lene, nici de cele lumesti. Sunt cea ce esti si sunt. Dar vine vremea cand liniste nu ai si mustrarile apar de nu faci ce trebui facut . Neancetat SLAVA LUI DUMNEZEU, precum respiratia, indiferent de ce am gandit, am faptuit in ziua ce a trecut, cu voia sau fara voia noastra. SLAVA CATRE EL NU TREBUI UITATA, ASTFEL UITAM SI NU DAM DOI BANI PE SLAVA LUMEASCA, CE PRAF SE FACE SI TARANA IN CARE NE INTOARCEM CU TRUPUL. " Fie Slava Domnului in veac! Veselise-va Domnul de lucrurile Sale. Cel ce cauta spre pamant si-l face pe el de se cutremura;Cel ce se atinge de munti si fumega. Canta-voi Domnului meu cat voi fi. Placute sa-i fie Lui cuvintele mele, iar eu ma voi veseli de Domnul. PIARA PACATOSII DE PE PAMANT SI CEI FARA DE LEGE, CA SA NU MAI FIE. Binecuvanteaza , suflete al meu, pe Domnul"( fragment Psalm 103)
Reply With Quote
Vechi 15.08.2008, 14:28:33
ioanhodean's Avatar
ioanhodean ioanhodean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.03.2008
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru ioanhodean
Implicit

"vine vine" ehe, o venit ,o stat,si o plecat :D.
mancare-venim:D
Reply With Quote
Vechi 15.08.2008, 14:43:04
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanhodean
ti-ai deschis gura, am aflat ca ai postit, inseamna ca te-ai laudat deci iata ca am pierdut postul ca te-am judecat... am luat slava de la oameni, deci l-am pierdut... poate o sa ne ierte Hristos, ca macar am incercat sa nu fim ca shi paganii ca abea ashteapata sa chefuiasca in zilele sfinte, dar shtiu ca dumneata ai glumit cu un scop, deci n-ai greshit, poate ma iarta shi pe mine Stapanaul, pe mine care n-am postit ca ala nu e post shi cruce shi rugaciune ca nu se poate shi una shi mancare shi distractzie ca iata ca eu trebuie sa marturisesc ca am prea mancat... delicatese de pui de, de? ... de somn ... trist poate sa fie adevarul, ca asha il fac unii
lene x ???:(:(
Reply With Quote
Vechi 15.08.2008, 17:02:02
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Mancare, ca mancare, dar de vin si naravurile tinute-n frau, e grav, foarte grav, caci nimic nu am facut de toate cele rele le imultim cu 7 dupa post.Este mult mai grav, pentru ca inseamna premeditare 100% , premeditare intru cele rele si fara de folos.
Reply With Quote
Vechi 15.08.2008, 21:19:52
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Din Psalmul 42"Judeca-ma, Doammna Fecioara , si fa-mi dreptate in cearta mea, cu trupul, cu lumea inselatoare si cu diavolul, cu sarpele cel viclean, cu aspida cea aducatoare de moarte. Ca sa ma izbavesc de acesti trei infricosati si vicleni vrajmasi, cu ajutorul Tau! Zdrobeste , Stapana, capetele lor trufase, slabeste-le puterile si intareste-ma sa le stau impotriva. Dreapta ta intru tarie, ca tii cu ea pe Cel ce tine toate! Sa invie Domnul in mine, cu darul Sau, pentru rugaciunile tale de Maica si se vor risipi vrajmasii mei. Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si Pururea si in Vecii Vecilor . Amin
Reply With Quote
Vechi 15.08.2008, 23:41:55
georgeval's Avatar
georgeval georgeval is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.09.2007
Locație: Valenii de Munte
Implicit

Postul s-a incheiat, insa trebuie sa culegem roadele postului.
Reply With Quote
Vechi 15.08.2008, 23:46:37
ioanhodean's Avatar
ioanhodean ioanhodean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.03.2008
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru ioanhodean
Implicit

cu fiecare mesaj care il scriu pe forum is din ce in ce mai prost!:|
Reply With Quote
Vechi 16.08.2008, 09:13:35
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
cu fiecare mesaj care il scriu pe forum is din ce in ce mai prost!:|
De acest stadiu, nimeni nu scapa, totul este sa nu zabovim prea mult. Se mai poate numi imaturitate, copilarie, nestinta, dar nu-i de speriat ci din potriva, o mobilizare generala se impune in ravna tuturor. Mai degraba temporar "prost"decat parsiv, fatarnic sau mai stiu eu ce!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
vine vine ioanhodean Postul 22 08.05.2013 11:50:17
Vine Sfarsitul lumii? mihailt Generalitati 23 29.11.2012 22:56:32
Dupa BAC vine facultatea richard_d Generalitati 8 16.07.2011 09:30:11
cum vine asta? victortiti89 Generalitati 4 08.06.2011 23:16:34
Vine vara ... ClaudiuT Tinuta in Biserica 18 08.05.2009 18:01:00