![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu vreau sa aduc aici ca argument casatoria reusita a Celinei Dion, vreau doar sa spun caci cunosc mai multe exemple super reusite, el 35 - 40, ea 20 - 23. Si daca EL este OM cu O mare, atunci nu numai ca nu exista problema ca se va da mereu atotstiutor in fata ei, dar o va proteja si se va purta cu ea cu multa iubire si protectie, ca si pentru printesa lui. Din intamplare (sau nu) am auzit-o pe mama Celinei Dion povestind intr-o imprejurare cum il gonea pe Rene cand venea sa o vada pe Celine...caci nu se pomenise pe vremea aia o asemenea rusine : auzi : 25 de ani diferenta...ptiu...Iar acuma, cand Celine e implinita si fericita ca femeie si ca profesie si ca tot, mama ei spune despre Rene ca este ginerele ei preferat...si din 13 copii, Celine are cea mai reusita casnicie.
|
|
|||
|
|||
![]()
Alexandra28again ...postezi interesant...:rolleyes::)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
chiar nu inteleg de ce astepti sfaturi de la noi.aici vorbim de dragoste ,de alegerea jumatatii,de ceea ce ti-a pregatit Dumnezeu pentru tine.
de ce aceste tipare?fata tanara cu barbat mai in varsta este 100% materialista,iar barbatul cu partenera tanara o tine de mandrie si ca este proaspata. totusi,oamenii au personalitati diferite,gusturi diferite,asteptari diferite de la viata.eu nu mi-as dori un pusti de varsta mea care sa vrea toata ziua in discoteca si sa-si achizitioneze cele mai tari masini.prefer un barbat adevarat care a trecut prin aceste etape si care priveste viata cu maturitate,care poate sa-mi ofere protectie. si cei care cred ca fetele care au soti in varsta sunt materialiste,le amintesc ca si baietii tineri au bani.deci,daca si-ar dori bani,si-ar lua unul tanar,nu?dar probabil ca si-au gasit fericirea in unul mai in varsta.fiecare cu soarta lui...nu toti ne incadram intr-un tipar. |
|
|||
|
|||
![]()
Ca bine le zici Alexandra :) Daca ai timp si placere... emailul meu e tancan35@yahoo.ca , mi-ar face placere sa povestim.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Din cate stiam nu e ingaduita daca diferenta de varsta e mai mare de 10 ani .
|
|
|||
|
|||
![]()
In general, diferenta mare nu e impediment, ci doar o recomandare a Sfintilor Parinti de a se evita o diferenta mai mare de 7-14 ani. E riscant pe parcursul vietii...
|
|
|||
|
|||
![]()
Aici nu este vorba nici de ce spune biserica, nici de cifre care indica varsta, nici de iubire ca atare, nici de bani.
Poate sa fie iubire adevarata in prima faza, pasiune, fluturasi in stomac asa cum spun nemtii. Problema este de ce se va intampla peste cativa ani. Am cunoscut cazuri, chiar si in familia mea, cand femeia a ramas sa ingrijeasca ani de zile un batran bolnav, paralizat, sau cu dementa. O femeie care nu poate sa mai iasa din casa, sa se ocupe de copii, nepoti. Un copil nascut intr-un astfel de cuplu, daca el se naste, va ramane timpuriu orfan si chiar in timpul vietii va avea putin de la parintele varstnic. Ati dat exemplul lui Celine Dion cu sotul ei. Cred ca s-au iubit, ca el a fost bun si atragator fizic o vreme. Acum ea este frumoasa, in floarea varstei, el are vreo 70 ani. Peste cativa ani ea ori va ramane vaduva, ori va trebui sa ramana se ocupe de sot. Baiatul cel mare are 7-8 ani, cel mic abia se va naste! Este normal? Noi nu stim cata fericire sau nefericire este acum in acea familie. El a fost deja f.bolnav. Vorba aceea: ochi vad, inima cere, dar constiinta...nu si nu. |
|
||||
|
||||
![]()
Asta numai Dumnezeu stie! De intamplat se poate intampla oricum, indiferent de varsta partenerilor
Citat:
Pana la urma totul se reduce la un rationament cat se poate de simplu: un om batran trebuie sa moara pe cand unul tanar poate sa moara. Cati copii nu au ramas orfani de timpuriu, desi parintii erau inca tineri??????? |
![]() |
Tags |
parteneri, varsta |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Diferenta de varsta intre soti | anisoara | Nunta | 121 | 10.03.2017 02:10:53 |
Ce credeti despre diferenta de varsta? | Sonrisa | Nunta | 117 | 29.03.2013 18:42:18 |
O relatie personala cu Iisus Hristos | Pestisorul de Aur | Secte si culte | 243 | 16.11.2011 00:09:25 |
Diferenta de varsta | Anisia | Nunta | 18 | 31.05.2010 16:55:30 |
|