![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu e vorba de ceva "rau" cum nici mancarea nu e rea, dar postul este necesar. Este greu de inteles daca nu le experimentezi pe amandoua. Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum ziceam, nici eu nu sunt casatorita de asa multa vreme si ceea ce traiesc eu nu este egal cu ce traiesc altii. |
|
|||
|
|||
![]()
Tradafiralb, ce spui tu este chineza pentru mine. :-)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu e neaparat diferenta "rau"-"bun", ci "bun"(binecuvantat de Dumnezeu)-"si-mai bun"(Dumnezeu). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mai cititi ce am scris si eu in legatura cu scrierile parintilor, ca precis n-ati vazut si am tinut mult sa scriu ce am scris
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si suntem sclavi ai acestui sistem fara sa ne dam seama. Si ce spune profetul Isaia (cap. 53) despre Iisus: "Crescut-a înaintea Lui ca o odrasla, si ca o radacina în pamânt uscat; nu avea nici chip, nici frumusete, ca sa ne uitam la El, si nici o înfatisare, ca sa ne fie drag. Dispretuit era si cel din urma dintre oameni; om al durerilor si cunoscator al suferintei, unul înaintea caruia sa-ti acoperi fata; dispretuit si nebagat în seama. Dar El a luat asupra-Si durerile noastre si cu suferintele noastre S-a împovarat. Si noi Îl socoteam pedepsit, batut si chinuit de Dumnezeu, Dar El fusese strapuns pentru pacatele noastre si zdrobit pentru faradelegile noastre. El a fost pedepsit pentru mântuirea noastra si prin ranile Lui noi toti ne-am vindecat. " |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si din pacate, desi sunt foarte critice cu barbatii in general, femeile nu de putine ori sunt prea putin critice atunci cand ajung sa aleaga personal, pentru ca si ele la randul lor prea putin vad si apreciaza ceea ce nu izbeste ochiul, prea putin stiu sa ingrijeasca si sa educe ceea ce poate fi si prea mult tin la ceea ce desi iese in evidenta - nu de putine ori acopera ceea ce desi e cu adevarat important, lipseste cu desavarsire. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si eu auzisem de bine de p. Arsenie Boca. De altfel la altii pe care ii citesc cu drag intalnesc alte pareri pe care nu pot sa le accept. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citatul pe care l-ai dat cred ca se refera la Mantuitorul in Patimile Sale. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintii fara copiii se numesc ... pacatosi ... oare asa o fi? refuz sa cred | paulici | Botezul | 57 | 26.02.2011 00:10:06 |
Sa nu judecam, caci toti suntem pacatosi! | sofronie | Generalitati | 28 | 12.02.2011 20:41:11 |
intrebare pt cei casatoriti | Anna | Nunta | 260 | 05.09.2010 16:27:03 |
Catolicii sunt considerati eretici? | smaranta | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 37 | 29.09.2008 16:00:47 |
TINERI CASATORITI | saccsiv | Nunta | 9 | 14.01.2008 18:15:19 |
|