![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred ca incepem sa depasim orice limita. |
|
|||
|
|||
![]()
Mai Aline, imi amintesti de Mirean. Ce o mai fi facand? Tot jurnalistica?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Exact, este un drept pe care ei vor sa-l "imbunatateasca" cu un cip. Eu nu sunt de acord cu asta, din orice punct de vedere: religios, logic, al libertatii etc. si daca nu-mi ofera o alternativa MA OBLIGA sa renunt la cetatenie (dar nu cred ca asta va fi solutia). Adica, nu vreau buletin cu cip si-or sa-mi faca ce? Or sa ma dea afara din Romania??
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Aleg sa ma folosesc de cipuri, asa cum si tu te folosesti de ele in momentul in care intri pe Internet, dai un telefon, etc.
Iar schisma, categoric nu este o optiune. Pentru mine cel putin. Altii cat mai judeca nu stiu.. Dar apropierile astea nu miros a bine. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doar nu am ajuns sa credem ca un cod de bare iti ia sufletul, dar e vorba de altceva. E vorba de acceptarea dominatiei lui Antihrist. Stim din Revelatie ca sfintii ii vor lupta fatis, la fel ca martirii care refuzau sa jerfeasca sau sa manance cele jertfite. Aici e vorba de lupta primara impotriva dominatiei. Lupta va continua si se va inaspri, cand vom refuza cipurile in corp, cand nu vom mai avea ce sa mancam, cand vom sta in temnite. Sa dea Dumnezeu sa ne invrednicim si noi pacatosii de asemenea binecuvantari, daca vom fi in stare sa le suportam. Dar cred ca nici nu ne putem imagina ce ne va pregati antihrist. Asa ca asta e miza, ca doar nu crede nimeni ca satan e in codul de bare. Nu ne mai jigniti in halul asta, pe noi cei ce credem ca e bine sa luptam mai deschis, decat sa ne intoarcem cu spatele si sa zicem: lasa ca o sa lupt si o sa ma zbat cand va fi la limita. Cine stie, va ma fi vreo lupta atunci? "Dar Fiul Omului, cand va veni, va gasi, oare, credinta pe pamant?" Sa ne invredniceasca Dumnezeu sa rabdam pana la sfarsit. In inima fiecarui crestin e sadita samanta muceniciei. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce sa-ti faca..ramane de vazut. Daca raman lucrurile asa si se introduc pana la urma, mare lucru nu au ce sa faca, doar ca o sa ai probleme o perioada..pana ai sa-ti dai seama ca viata merge inainte cu buletin electronic cu tot, nici mai buna nici mai rea, oamenii merg la biserica, fac in continuare fapte bune, se spovedesc, se impartasesc, etc. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pai da, viata merge inainte si cu cip, nu cred ca o sa moara cineva cu cipul bagat in buletin, dar e vorba de felul in care va continua acea viata. De ce sa accept eu pana la urma acel cip si nu sa accepte ei ca sunt persoane care nu vor buletine cu cip? Nu e vorba de libertatea omului aici? Un dar nepretuit pe care ni l-a lasat Dumnezeu? Pana acum s-a putut fara cipuri, acum, brusc e nevoie de ele ca fara ele nu existam?? Nu asta e ideea, cip intai in card, apoi in pasaport apoi in buletin, adica sa te obisnuiesti cu ideea de a fi controlat? Presupunand ca porti numele unui sfant, sa-ti pui numele pe un buletin cu cip (care cotine si 666-ele) nu inseamna sa te lepezi de acel sfant si de aici toate se tin lant? Daca si acum cineva se mai indoieste de cuvantul lui Dumnezeu din Biblie...
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Ca buletin ai si acum. Citat:
Mai citeste o data Apocalipsa cap. 13. In intregime. Citat:
Citat:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...t.php?p=137698 Si altele.. Citat:
Despre ce vorbim CONCRET pana la urma? Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Pr Iustin Parvu | ana-maria | Mari Duhovnici si predicile lor | 71 | 06.12.2011 00:20:28 |
parintele iustin parvu | dana-v | Diverse Sarbatori | 0 | 04.04.2010 23:00:15 |
Iustin Parvu | spinum | Intrebari utilizatori | 3 | 10.03.2010 17:09:06 |
Parintele Iustin Neagu | madalinutza | Preotul | 7 | 10.03.2008 19:50:55 |
Parintele Iustin | michaela | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 02.04.2006 22:38:34 |
|