![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Avand in vedere cum stau actualmente lucrurile in Romania cred ca e pacat sa nu emigrezi.
|
|||
|
|||
![]()
cum nu ar fi un pacat sa-ti tradezi mama care te-a nascut ? mai oameni ?
daca am putea face o analogie, am zice, ca pamantul unde ne-am nascut si unde au trait sirurile de stramosi,reprezinta patria, adica mama noastra ! oare a o parasi, pentru a ne satisface binele nostru egiost, nu insemana o fuga lasa, de greutati si o tradare de mama ??? oare nu oameni de nimica si tradatori de cea mai joasa speta is acesti imigranti care umbal ca tiganu sa cerseasca pe la porti straine,in loc sa stea aici si sa contribuie cu minca si stiinta lor la scoaterea tarii din rau,si la binele nostru comun ! nu am cuvinte pentru aceste iude tradatoare ! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Pacat este sa ramai...Sa-ti irosesti talantii de la Dumnezeu pe aici. Daca te poti realiza altundeva PLEACA!
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu cred ca este un pacat sa emigrezi atata timp cat nu te lasi influentat in propria credinta si esti statornic in ea.
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, mai ales daca ai ajuns sa nu-ti mai pasa de ea nici cat negru de sub unghie...
|
|
||||
|
||||
![]()
Aha, iar tu iti iubesti atat de mult tara incat faci niste acorduri de toata jena. De fapt am observat ca agramatismul este o caracteristica generala a nationalistilor. Oare de ce?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Acasa este oriunde sub cerul lui Dumnezeu. Imi iubesc tara si apar valorile patriei mele cu orice ocazie. Am sansa sa ma aflu printre oameni de bun simt intelectual si din moment ce manifest acelasi bun simt ma simt inconjurata de respect. Astazi, de exemplu, un profesor cu care am vorbit o singura data, a facut un efort impresionant de a-mi trimite fotografii de prin locurile unde a umblat Tristan Tzara. Oamenii de cultura romani care s-au afirmat de-a lungul anilor in strainatate au devenit adevarate icoane pentru multi intelectuali. Iar Franta este cu adevarat o patrie a culturii. Ma bucur enorm ca am ajuns aici!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate imi spui si care este legatura dintre greselile gramaticale si nationalism... Last edited by Miha-anca; 20.06.2010 at 01:52:10. |
![]() |
Tags |
emigrare |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Incinerarea este un pacat? | rainer_ligia | Eutanasia | 108 | 06.03.2013 20:01:52 |
Este pacat? | nicusor3 | Intrebari utilizatori | 50 | 03.02.2013 21:50:31 |
Este iluzionismul pacat? | Bunl | Generalitati | 2 | 05.09.2008 00:47:01 |
|