|  |  | 
|  | 
|  | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 

__________________ Inimă curată zidește intru mine, Dumnezeule și duh drept înnoiește întru cele dinlăuntru ale mele. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

cum te cheama?
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Te iubim dragul nostru ateu, ai un suflet curat inca... 

Scuza-ma dar nu pot citi atatea pagini...e prea mult pentru mine si nu am rabdare! Te superi?! Nu vreau sa-ti spun decat doua vorbe si atat! D-le "ateu", pe Dumnezeu nu-l poti cunoaste rational...aici e vorba de ceva mult mai tainic si mai profund decat o gandire limitata rationala, este simtire! Nu stiu de ce, dar...intr-o buna zi, Dumnezeu va dori sa-L cunosti si atunci iL poate vom mai sta de vorba! Esti dureros de tanar...la varsta ta faceam si eu tot felul de nebunii, mi se parea ca viata este doar pentru a fi fericit! Insa, dupa ani de viata adevarata DUMNEZEU s-a indurat de mine si am simtit ajutorul Lui, stiu ca dincolo de ceea ce vedem, de ceea ce pipaim este altceva pe care gandirea noastra limitata nu o putem explica! Cunosc personal multi oameni care au trecut de la un ateism infocat la o religiozitate exemplara, cantareti de rock, medici, actori,etc. Te iubim asa cum esti, "realist", "ateist", tanar si nelinistit...sufletul tau este intr-o continua cautare! Dar, asculta-ma, ve-i ajunge sa zici si tu, "Doamne Iisuse Hristoase miluieste-ma pe mine pacatosul!" sau "Doamne ajuta-ma!" si atunci...sa-ti aduci aminte de aceste vorbe sarace in duh si in continut...Pana atunci...ca va fi peste un an ,2 ....10...IUBESTE dar cu tot sufletul tau fara sa-ti fie frica de suferinta, fa bine in jurul tau, fi smerit(sau modest daca vrei...), judeca totul cu intelepciune si toate faptele tale sa fie un izvor de bucurie. Seara cand pui capul pe perna sa nu-ti fie rusine cu nimic din ceea ce ai facut in timpul zilei! Chiar si tu, asa un ateu cum te numesti daca vei respecta aceste lucruri te vei simtii linistit! Actorul Petru Mamonov care a jucat fenomenal in filmul "Ostrovul" spunea asa: “Sfinții ne învață: mântuiește-te,și e destul pentru o viață. Mod de acțiune? Construiește-te pe sine. ” Numai bine iti doresc si Doamne ajuta! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 1) ești ateu? 2) de ce esti AteulCelRău? 3) sau dacă e doar un mod de ați lua renumele de victimă vrând să arăți că pe nedrept ai fost poreclit așa de credincioși... atunci te întreb de ce îți dorești să fi întrebat tocmai de cei care chiar au crezut și cred că chiar ești ateu fiindcă asta mărturisești, căci dacă nu crezi atunci ce răspunsuri ateiste vor fi alea ce urmează să le dai ca să le răspunzi la întrebări credincioase? și de ce te-ar mai crede cineva dacă din start te arăți lipsit de credibilitate căci ateismul se bazează pe ocultism și superstiție revoltată și plină de ură? deci de ce să-ți pun vre-o întrebare când din start știu ce ai să-mi răspunzi la orice replică de-a mea: eu sunt ateu, deci nu cred... Last edited by vsovivi; 19.01.2010 at 19:38:37. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 

__________________ Doamne ajuta-ne si ai mila de noi pacatosii! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Uite,eu doar iti recomand sa citesti Evangheliile, Noul Testament, asa, frumos in liniste, in tacere, rezervat, cu creionul in mana. pe text, legat... si-mi spui dupa aceea ce simti, cum te simti... ce parere ai! Stii ce spune Doamne ?!? "Eu stau la usa ta si bat"... Superb! Nu-ti spune nici sa-I deschizi, nici sa-L primesti, nici sa-L asculti, nici sa-L vezi! Te asteapta, te respecta...ai liberul arbitru! Si cand te mai si gandesti ca atatea minti frumoase, minunate au creat opere... in literatura, in pictura, sculptura etc crezand In Dumnezeu ... le esti superior acestora ?!? Poate te mai gandesti... | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Si-ti mai las asta de gandit, daca tu crezi in zeus si el nu exista nu ai nimic de pierdut, dar daca tu nu crezi si Zeus exista, AI PIERDUT TOTUL!!!!!!! Presupun ca tu creadeai in mos craciun cand erai mic de ce nu mai crezi? Daca poti sa raspunzi la intrebarea aia poti sa afli de ce eu nu mai cred in religie. Last edited by AteulCelRau; 01.02.2010 at 23:57:48. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
   Ooooooo marite Zeus, iti aduc jerta astazi, ateismul lui AteuCel Rau.... ooooooo... Apropos du-te in Grecia sa vezi Muntele Olimp... hahahhaa, mori de ras. Daca zeii ar fi vazut muntii din Romania ar fi crapat de invidie. chiar de ce nu mai crezi in Dumnezeu? la intrebarea cu mos craciun e simplu, nu exista pentru ca este fictiune. aaaa.. sper ca nu ti-ai pierdut credinta facand analogia: Zeus-Mos Craciun-Dumnezeu-Ateu.  (ai fi pueril) 
				__________________ Inimă curată zidește intru mine, Dumnezeule și duh drept înnoiește întru cele dinlăuntru ale mele. | 
| 

| |||||||||
| 
 | |||||||||
|   Citat: 
  Citat: 
 Citat: 
  Citat: 
 Citat: 
  Ai fi putut sa alegi un exemplu mai bun, asta e total nefericit. Citat: 
 Unde scrie in "Legendele Olimpului" asa ceva? Citat: 
 [quote]Noi suntem o natiune de politeisti, NU asa neam nascut ca neam cand a venit Traian, cu credinta in Zeus si Muntele Olimp? [/quite] Si daca ar fi fost o credinta valida, nu trebuiau sa mai fie cativa credinciosi din astia pe undeva pe acolo...? Citat: 
 Pune mana si macar acum in al unsprezecelea ceas si citeste si altceva decat ce gasesti pe Internet, poate nu e prea tarziu. Citat: 
 Ai vrea probabil ca lucrurile sa fie atat de simple dar nu prea iese invarteala, altfel nici n-ai fi deschis topicul asta. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Fara titlu_  pt ateu 

De fiecare data cand intru pe acest site e prezent in actualitate si acest forum... Ce ar trebui sa intreb pe un ateu???  Crezi ca e greu sa fii ateu sau trebuie sa cunosti ceva sa fii astfel?  Stii tu ce inseamna a fi crestin? Uita-te in ochii unui calugar simplu, cel mai simplu pe care il vei intalni_ sa vezi macar o frantura din ceea ce este un crestin.. Cand nu vor mai fi crestini se va vedea ce inseamna sa traiesti intr-o lume in care toate relele vor fi permise, fara frica de Dumnezeu. Cine va fi salvarea ta? Sistemul? Alcatuit din oameni asa ca tine? Razi tu razi, Harap Alb.. vorba lui Ion Creanga. Joaca-te cu viata ta .. crezi ca ii va pasa cuiva de tine? Ce mult ii va placea sufletul tau nemuritor stii tu cui... Trezeste-te inainte _ dupa stop game nu se mai poate face nimic. Crestinii sunt idealisti, se chinuie sa indrepte orice rau pe lumea asta, orice nedreptate, ar vrea sa salveze pe toti , sa nu sufere nimeni..de aceea toata lumea se straduieste sa-ti explice, sa-ti arate pe Dumnezeu dar salvarea vine din interiorul tau. Daca vrei. E libertatea pe care a lasat-o Dumnezeu tuturor oamenilor si de care te bucuri si tu. Nu vreau raspuns. De raspuns, vei raspunde.. in fata Celui pe care Il negi acum nu unuia asa ca mine . Greu iti este tie sa dai cu piciorul in tepusa... Last edited by Andra300; 02.02.2010 at 01:49:01. Motiv: Nu vreau raspuns | 
|  | 
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Partener ateu | onyx235 | Nunta | 87 | 26.03.2011 22:52:20 | 
| Suntem crestini, intrebati-ne orice | andreicozia | Generalitati | 133 | 17.08.2010 00:01:34 | 
| Eminescu ateu? | pisi | Generalitati | 39 | 18.01.2010 17:49:03 | 
| De ce sunt ateu agnostic | hmiron | Teologie si Stiinta | 43 | 30.12.2009 23:51:32 | 
| ateu sau crestin? | Dan-Virgil | Generalitati | 33 | 12.07.2008 22:21:58 | 
|  |