![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Zaharia, daca inteleg eu bine ce scrii nu se contrazice in mare ceea ce spui tu cu ceea ce vroiam eu sa spun deci nu mai are rost sa vorbim in amanunt, mai ales ca problema am mai dezbatut-o pe topicul cu transmiterea pacatului.
Desi eu nu sunt de loc fana a parintelui Arsenie Boca si nu sunt de acord cu felul in care trateaza aceasta problema; ceea ce am citit de el ma face sa spun ca are in general si niste idei care nu sunt prea conforme cu ortodoxia. Stiu ca o sa-mi pun jumatate de forum in cap spunand deschis asta, dar oricum asta s-a intamplat deja, asa ca.. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Intai societatea trebuie sa te sprijine ca sa faci copil, nu faci un copil sa se chinuie intr-o tara inca corupta...sa dai bani la medic....sa dai nu stiu ce atentii, dupa aia sa iti vina cu pretentii...cand creste, sa ajunga nu stiu ce.....nu, pentru a avea copil e un risc....nu vreau sa se mai chinuie, cum m-am chinuit si eu....traim intr- o tara in care sunt numai vitrine si nimic in interior!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La cate pasiuni ai, ma mir ca mai ai timp sa faci copii. Sau nu? |
|
|||
|
|||
![]()
stati linistiti...cei care doresc sa faca pot cu bucurie sa aleaga acest lucru....isi asuma mare responsabilitate...in fine Dumnezeu e mare si Te ajuta.....dar totul trebuie facut cu masura, nu stiu, oi fi pesimist, dar nici mesaje optimiste nu vad sa vina pentru noi......oricum noi cei tineri, suntem iar o generatie de sacrificiu....cam multe induram....in fine ar putea fi mai rau, sa nu Il maniem pe Cel de Sus...Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar povestea cu "fara perspective de maritis " e relativa ,viata se poate schimba de la o clipa la alta ,nimic nu este fixat dinainte. Last edited by anita; 18.01.2010 at 15:26:28. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai daca este necesitate biologica, nu am inteles exact, sa faca un copil sau sa aiba in propietate un copil, ce le impiedica? Poate sa-l faca si cu un morcov, sau poate prefera ceva exotic. Mai bine sa-si ia un caine. Sau pot incerca si cu alt fel de animale. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce ati face daca ati afla mai aveti putin de trait | ory | Stiri, actualitati, anunturi | 63 | 17.02.2011 21:40:47 |
ati trait astfel de stari? | raisa2006 | Pocainta | 32 | 23.11.2010 19:13:33 |
Ce ziceti de asta? | kiralina | Generalitati | 121 | 06.06.2010 22:29:47 |
Daca ar fi trait... | silverstar | Generalitati | 32 | 10.03.2009 00:15:08 |
Cat credeti ca mai are biserica de trait? | ColdFusion | Preotul | 41 | 16.03.2007 01:49:50 |
|