![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Dupa constructia ei tu esti cel care a construit-o. Nu confundati construirea cu crearea. Sunt lucruri diferite.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1. el este tatal meu = tatal biologic 2. El este Tatal meu deja stii ca-i vorba de Dumnezeu. nu trebuie sa ai 7 facultati ca sa-ti dai seama. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Thou shalt not feed the trolls.
|
|||
|
|||
![]()
Daca ai ceva de zis, zici, daca nu, nu posta ca si un troll care n-are nimic de zis in acest topic .
|
|
|||
|
|||
![]()
Tocmai ca eram foarte on topic tinand cont de halul in care e topicul asta
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Te rog respectuos sa-ti vezi de treaba ta si sa nu mai hranesti trollii pe topicul asta .
|
|
|||
|
|||
![]()
Si ce sens are "El este Tatal meu" ? El este tatal-zeu al meu sau ce inseamna ? Cum ziceam si pe alt topic, in limba romana Tatal=tatal, ca spuneai de vorbit in dodii pe alt topic.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Eu ti-am pus o intrebare mai sus ...daca nu vrei sa-mi raspunzi...
Aaa.stai, cred ca m-am inselat, m-am uitat in dictionar si Tata este si un sinonim pt Dumnezeu. Atunci sa inteleg ca ceea ce ai zis tu este "Dumnezeu este singurul Dumnezeu" . Sau cand zici El este Tatal nostru de fapt zici El este Dumnezeul nostru ??? Last edited by Bilibox_; 04.02.2010 at 10:17:22. |
![]() |
Tags |
yahveh, zeul ra |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Omul a fost creat vegetarian | costel | Postul | 420 | 24.05.2025 16:22:45 |
De ce ne-a creat Dumnezeu? | Templier Knight | Generalitati | 6 | 17.03.2011 17:56:39 |
De ce Dumnezeu ne a creat? | KittyNou | Generalitati | 186 | 13.09.2010 21:47:09 |
Cine a fost creat primul oul sau gaina?! | T-Bone | Generalitati | 13 | 25.08.2007 19:36:20 |
|