![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Cind dormim, creierul doarme, deci imaginile care apar au o parte de fictiv. Ideile despre creaturi inchipuite ca fiind realitate au dus la dezvoltarea credintelor.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Este in relatie cu ceea ce ai trait, dar poate fi amestecat.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Este in relatie cu ce se vede.
|
|
|||
|
|||
![]()
nu are nici o logica pt ca daca nu a vazut in viata lui in mod normal nu ar vedea nici in vis nu poate sa isi imagineze ceva ce nu stie. Asa ca singura explicatie e existenta sufletului! eu din afara corpului vedeam tot pe intuneric bezna! Cum am intrat in corp nu am mai vazut nimic.
|
|
|||
|
|||
![]()
Imginile reale si fictive pot crea iluzii optice, prin relaxare. Nu inseamna ca sufletul poate exista fara corp in viata, este doar inchipuire.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Este ideea ta despre atei, dar urmele civilizatiilor preistorice demonstreaza ca reprezentarea spiritului a evoluat, cu scrierea, de la simboluri la personaje supranaturale.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum corecteaza Dumnezeu raul | NECTARIE | Generalitati | 3 | 10.01.2011 14:58:42 |
Minunea de la Raul Iordan | Laurentiu | Intamplari adevarate | 11 | 19.01.2010 13:49:08 |
Ingerii, oamenii si raul | Marius22 | Generalitati | 135 | 30.11.2009 15:09:06 |
De ce alege omul raul? | Mikhael | Generalitati | 16 | 12.01.2008 21:56:45 |
|