![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. O mica dar mare scapare...noi ortodocsii? Care noi ca tu nici nu iti asumi religia de ortodox la personal page!!!!!???? 2, Pe un alt thread > mi se pare cu cimitirele> non stop spui amin! Ups, l-am gasit:http://www.crestinortodox.ro/forum/s...t=15594&page=5 Cine cunoaste, NU E PRACTICA DE PENTICOSTAL? Citat:
![]() Last edited by Crestin_Simona; 16.02.2013 at 11:43:26. |
|
|||
|
|||
![]()
Atentie, ca nu stim inca daca e lup sau oaie!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Am citit cateva dintre postarile domnului Leonte si imi pare rau ca nu l-am descoperit mai devreme, dar am inceput sa-i caut din urma postarile si nu am gasit inca vreuna neconforma cu ortodoxia. Chiar nu inteleg de ce multora vi se pare ca nu e ortodox.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acest fel de a pune problemele NU ESTE ORTODOX! Poate nu sti, dar ei vorbesc extraordinar de frumos despre Dumnezeu, familie, biserica, darnicie...pana ajungi la practicile lor... S-ar putea sa gresesc, dar mie asa mi se pare si accept orice parere avizata! |
|
|||
|
|||
![]()
Leonte impartaseste niste conceptii moderniste mai largi, de acea cei care au aceste puncte de vedere sunt banuiti a fi protestanti. Daca ne amintim si Adriana avea aceste conceptii, eu am mai intalnit si pe forumul catolci doi ortodocsi cu astfel de conceptii mai largi, si acolo erau banuiti si de catolici ca erau protestanti, dar erau de fapt ortodocsi, dar impartaseau idei moderniste mai largi, care semanau cu cele protestante.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si daca n-ai aflat inca, noi ortodocsii nu trebuie sa fim habotnici si sa nu glumim. Cred ca soarele nu s-a oprit din loc, nu-i asa, ca am indraznit sa te supar? Pentru mine, o parere avizata pe acest forum, inseamna o parere provenita de la useri mai vechi, chiar si de alte confesiuni, si care mai ales au facut dovada eruditiei si a cinstei lor de-a lungul a mai multi ani! Am spus ca eu accept o parere avizata si nu tu sa-ti iei avizul. macar alea trei randuri citestele cu atentie ca de aceia se scrie putin la o postare ![]() Last edited by Crestin_Simona; 16.02.2013 at 12:17:59. |
|
|||
|
|||
![]()
Opinia mea este ca un crestin ortodox din zilele noastre nu lasa mintea si inima prea slobode nici fata de nostalgia trecutului nici fata de modernitatea vremurilor. Ci, constient de starea lumii de astazi, constient de propriile sarcini privind despatimirea, se tine de turma in care traieste si de pastorul ei, iar nu de aburii imaginatiei. Din prea multa imaginatie se intampla ce se intampla. Din prea multa nemultumire.
"Duhul umilit, inima infranta si smerita..." Spunea N.Priceputu cate ceva cu vreo doua pagini mai inainte... Fata de cuvintele lui nu mai am nimic de adaugat. Cred ca a exprimat cea mai sanatoasa pozitie pentru crestinul de azi. In definitiv, noi nu traim decat prezentul acesta. Sa incepem prin a-l accepta, mai intai, si sa ne facem lucrarea, atat cat mai este, in papucii nostri iar nu ai himerelor trecute ori viitoare. Asta cred. De revolutii si fantezii sunt satul. De revendicari si proteste, iarasi sunt satul. Oare batranii imbunatatiti cam cu ce se ocupa? Aceia, de incalzeau apa pentru motan... De ce nu iei aminte la pilda vietuirii lor, frate Leonte? Ca i-ai cunoscut personal.... Te-ai putea folosi de experienta aceea. Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Ce te face sa crezi ca eu fac altceva decat ceea ce este potrivit cu papucii pe care i-am incaltat? Nu intreb retoric, ci chiar doresc de multi ani un raspuns la aceasta intrebare.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
parintele Arsenie Boca | 06dec | Mari Duhovnici si predicile lor | 34 | 07.12.2013 18:02:21 |
PARINTELE ARSENIE BOCA | elena4018 | Mari Duhovnici si predicile lor | 76 | 04.12.2013 17:31:22 |
Parintele Arsenie Boca | marlene | Stiri, actualitati, anunturi | 23 | 31.12.2009 12:44:31 |
Parintele Ilie Cleopa catre Parintele Arsenie Boca | Laurentiu | Mari Duhovnici si predicile lor | 0 | 04.02.2007 15:57:47 |
|