![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
[COLOR=blue][/COLOR]
Fac o rectificare a numerotarii caci am greshit flagrant shi imi cer iertare: [COLOR=#ff0000][COLOR=blue]Cred intr-Unul Dumnezeu, Tatal [COLOR=red](1)[/COLOR] Atottiitorul, facatorul cerului si al pamantului, vazutelor tuturor si nevazutelor.[/COLOR] [COLOR=blue]Si intr-Unul Domn Iisus Hristos, Fiul [COLOR=red](2)[/COLOR] Lui Dumnezeu, Unul nascut, Care din Tatal S-a nascut, mai inainte de toti vecii, Lumina din Lumina, Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat, nascut nu facut, Cel de o Fiinta cu Tatal, prin Care toate S-au facut. Care pentru noi oamenii si pentru a noastra mantuire, S-a pogorat din ceruri si S-a intrupat de la Duhul Sfant [SIZE=5][COLOR=red]([COLOR=red]1[/COLOR])[/COLOR][/SIZE] si din Maria Fecioara [COLOR=red][COLOR=red](1(shi 2,3)[/COLOR] prin desavarshire shi restaurarea firii lucrata impreuna cu Dumnezeu shi doar din smerenie este[SIZE=4] 4[/SIZE])[/COLOR] si S-a facut Om.[/COLOR] [COLOR=blue]Si S-a rastignit pentru noi in zilele lui Pilat din Pont, si a patimit si S-a ingropat, si a inviat a treia zi, dupa Scripturi. Si S-a suit la ceruri, si sade de-a dreapta Tatalui. Si iarasi va sa vina cu slava sa judece vii si mortii, a Carui imparatie nu v-a avea sfarsit.[/COLOR] [COLOR=#ff0000](de aici incepe marturisirea credintzei in Duhul Sfant ("Nepotzelul" Tatalui in chip de porumb, pasare shi planta)) [/COLOR][COLOR=blue]Si intru Duhul Sfant [COLOR=red]([SIZE=5]3[/SIZE], deci aici este marturisita a Treia Putere la pozitzia ierarhica)[/COLOR], Domnul de viata Facatorul, Care din Tatal purcede, Cel Ce impreuna cu Tatal [COLOR=red](1)[/COLOR] si cu Fiul [COLOR=red](2)[/COLOR] este inchinat si slavit, Care a grait prin Prooroci.[/COLOR] [COLOR=blue]Intr-Una sfanta, soborniceasca si apostolica Biserica [COLOR=red](4)[/COLOR]. Marturisesc un Botez[COLOR=red]([SIZE=4]1,2,3[/SIZE])[/COLOR] intru iertarea pacatelor [COLOR=red](6 deci dreptatea shi mandrie shi ingamfare prin omisiune deci viatza fara Hristos ci intru ispita celor 7 duhuri ale lacomieiei deci nedesavarshirea ori 8 ganduri ale rautatzii adica placerile minciunii)[/COLOR]. Astept invierea mortilor ([COLOR=red]4[/COLOR])si viata veacului [COLOR=red](1,2,3,4,5 (fericirea pamantului binecuvantat al fagaduintzei: iertarea, sabatul ceresc veshnic shi dragostea smerita intru dreptatea shi intzelepciunea lui Dumnezeu))[/COLOR]ce va sa fie [COLOR=red](9 fericirile dragostei sfinte intru Dumnezeu)[/COLOR]. Amin[/COLOR] [/COLOR] am rectificat ca nu e 3 botezul ci e 1,2,3 botezul ... iar Duhul Sfant care il marturiseshte nashterea minunata din fecioara curata nu este 3 ci este 1 am corectat shi acum cred ca este corecta numerotarea, sper... ca simbolul este acelashi stabilit de parintzi la sinoadele ecumenice, alea cinstite shi nu talhareshti... dar ce este in paranteze nu se marturiseshte ci reiese din cunoashterea scripturilor... dar fiecare pricepe asha cum ii este dat de sus... eu asha ceva am priceput daca e sa ne folosim de cifre, caci shtim ca dracul cioplit al neascultarii vrea mereu sa fie vice, shi sa strice caci mereu te pune sau te face sa cerbice unii dar asta doar ca sa fie el zero deci mai sus decat Dumnezeu Tatal daca s-ar putea ori macar 10 adica sa fie egal cu Tatal, neshtiind ca 10 este Fiul deci ar vrea el sa fie asha ca Tatal egal dar fara Fiul daca s-ar putea.... deci fireshte ca fara Fiul shi fara Sfantul Duh caci nu-i sufera. [COLOR=red][COLOR=blue]imi cer iertare pentru greshala anterioara in numerotare caci este deosebit de grava... teologic vorbind...[/COLOR] [/COLOR] |
|
|||
|
|||
![]()
O nouă formulă teologică revoluționară propusă de Vsovi: Sfânta Treime este reprezentată de 3 Persoane Sfinte: Tatăl, Fiul și Nepotul (pasăre și plantă: porumbel și frunze de nuc!!!!!):
Citat din postarea #897: [COLOR=blue]…atunci Duhul Sfant care din Tatal purcede deci nu nascut ci purces, shi este in chip de Porumbel, ce este El? poi tot Fiu caci unul este nascut shi Miel iar celalat Purces prin Fiul shi defapt Porumb dar ai putea [/COLOR][COLOR=red]sa spui nu fiu ci Nepotzel[/COLOR][COLOR=blue], caci este purces prin Fiul... [/COLOR] Citat din postarea #901: [COLOR=blue]Si S-a rastignit pentru noi in zilele lui Pilat din Pont, si a patimit si S-a ingropat, si a inviat a treia zi, dupa Scripturi. Si S-a suit la ceruri, si sade de-a dreapta Tatalui. Si iarasi va sa vina cu slava sa judece vii si mortii, a Carui imparatie nu v-a avea sfarsit.[/COLOR] [COLOR=red](de aici incepe marturisirea credintzei in Duhul Sfant ("Nepotzelul" Tatalui in chip de porumb, pasare shi planta))[/COLOR] [COLOR=black]Cu adevărat, dacă Sfântul Sinod al BOR va binevoi și va aproba această insolită revelație, vom avea și vom rosti în curând o nouă formulă a Crezului: [/COLOR][COLOR=red]Crezul niceeo-constantinopolitano-vsovian[/COLOR][COLOR=black].[/COLOR] |
|
||||
|
||||
![]()
De ce ai luat-o razna frate Vsovi? Cum ai ajuns sa postezi tot felul de aberatii? Ce se intampla cu tine ? Urmaresc de la inceput acest topic si ma tot minunez ce nebunii poti sa scrii. De ce? Tu nu erai asa...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
pentru ce oare mereu fariseii veneau la Hristos ca sa-l ispiteasca? intrebandu-l cate ceva... asemenea esti shi dumneata cu fariseii doar ca eu nu sunt decat un Mare pacatos din BOR shi un pucios pentru ca deshi nu-i cunoasc ii urmez shi asemenea lor il urmez pe Domnul, dupa cum reusheasc sa primesc shi sa ascult... iar dumneata mereu mereu ... ma bazai... dar n-am sa te strivesc fiindca nu shtii nici ce intrebi shi nici nu vezi ci doar dintru zvon ai auzit ca Domnul ar fi mintzit... deci eshti intr-un fel de coada de sharpe... caci sharpele e viclean-rau shi nu-shi arata chipul ca sa nu-i shtii lucrearea lui cea neagra shi ascunsa ci itzi arunca doar asha o momeala, ca shi cum el ar fi vazut, ar fi socotit, ar fi constata shi ca drept ar fi judecat shi ca iacata eshti vinovat insinuand mereu asha ca la politzie, pardon asha ca prin beciurile mucede shi pline de insinuarile tragerilor de limba ca sa te lepezi, ca sa vinzi, ca de frica sa te indoieshti shi sa aluneci in abis... in absollut... in smsmoala caci il loc de sfant post cu sfanta povatza ca sa ieshi la lumina prin bun sfat el itzi strecoara incurcatura shi-tzi da sfada... ca doar eshti vrednic asha ca fariseii, shi mergi la Dumnezeu shi il intrebi: "Nu-i asha Doamne, ca nu tu eshti Dumnezeu?" ca eu asha am auzit... deci strajerule, lumineaza-tzi fatza... ca altfel "trag"! |
|
|||
|
|||
![]()
Am avut si eu ocazia sa cunosc o femeie care spunea ca despre ea vorbesc multi sfinti, ca in Romania o sa fie centrul spiritual al lumii, si ca pregatesc unificarea tuturor religiilor. Ca prin 2012 or sa vina nu stiu ce cataclisme, iar oamenii cu sosete albe vor fi rapiti la ceruri. Apoi ca Ilie nu o sa mai vina pentru ca Ioan Botezatorul era reintruparea (atentie reintruparea) lui Ilie... iar cand i-am spus ca nu e bine sa creada in reincarnare, a urlat la mine ca reincarnarea nu e totuna cu reintruparea.
![]() Si multe alte aberatii.. Bineinteles ca n-am crezut-o. |
|
|||
|
|||
![]()
[COLOR=purple][SIZE=5]116. Liderii Pucioși sunt tot mai aprig contestați din interiorul sectei[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#000000]Noi semnale despre împotriviri acerbe care apar în ultima vreme în interiorul sectei “Noul Ierusalim” sunt semnalate chiar în “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din [/COLOR][COLOR=blue]17-05-2009 [/COLOR][COLOR=#000000]și[/COLOR][COLOR=blue] 28-05-2009[/COLOR][COLOR=#000000]. Se pare că unii adepți au “mirosit” în sfârșit cam ce hram poartă liderii lor și, odată ce au văzut adânca înșelare în care au fost târâți, le întorc spatele celor care i-au purtat cu vorba de ani de zile pe coclauri “duhovnicești”. Iar aceștia nu se lasă mai prejos, ba mai mult chiar: sar acum la beregata “răzvrătiților”. Înecat în lacrimile neputinței, “Dumnezeul de la Pucioasa” trece rapid la amenințări josnice: [COLOR=magenta]ce Mi-ați făcut voi Mie, dar să vedeți ce-o să vă fac și Eu vouă![/COLOR] [/COLOR][/SIZE][/COLOR] [COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#000000]Un suflețel răzvrătit, care pe vremuri (cităm din “Cuvânt”:) “[/COLOR][COLOR=blue]știa și iubea lucrarea Mea cu voi și care trăgea cu voi cu inima din el[/COLOR][COLOR=#000000]“ (cine să fie, cine să fie? O fi Dănuț? Mister…că nu ni se spune de-a dreptul, dar suntem lăsați să-l bănuim) a fost rugat de “servii Lui” (adică de Dumnezeul Pucioasei întrupat în Mihela & Nicușor) să-I facă o trebușoară, iar ticălosul suflețel n-a voit să-L mai asculte, așa cum a făcut-o fără crâcnire de vreo 20 de ani încoace. Câtă obrăznicie! Câtă lipsă de recunoștință![/COLOR][/SIZE][/COLOR] [COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#000000]Dar ce scrie de fapt în Cuvânt legat de acest subiect? Iată ce scrie:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=blue]“…că am rugat prin servii Mei pe [/COLOR][COLOR=red]un suflețel[/COLOR][COLOR=blue] care știa și iubea lucrarea Mea cu voi și care trăgea cu voi cu inima din el, și l-am rugat cerându-i un ajutor, și [/COLOR][COLOR=red]n-a voit să Mă asculte[/COLOR][COLOR=blue], de teamă că vă ascultă pe voi și nu pe Mine, și a fost pus așa la cale de către cei ce nu Mă mai vor peste ei, și l-au îndemnat să stea cu spatele la rugămintea Mea de peste el, iar Eu M-am îndurerat adânc și am lăcrimat mult în cer și pe pământ, și am coborât în voi această durere, copii purtători de dureri pentru Dumnezeu, și iată ce spun Eu acum: așa voi lucra și Eu pentru cei ce-Mi arată spatele când Eu îi rog pe ei pentru un păhăruț de apă pe calea Mea cu voi. Precum M-au ajutat ei pe Mine când le-am cerut, tot așa îi voi ajuta și Eu pe ei, iar măsura aceasta fiecare și-o face, și nu Eu. Amin.”[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#000000]Adică: Interesul poartă fesul:[/COLOR][COLOR=blue] [COLOR=magenta]Precum M-au ajutat ei pe Mine când le-am cerut, tot așa îi voi ajuta și Eu pe ei.[/COLOR] [/COLOR][COLOR=#000000]Ca să se învețe minte! Cei aproape 20 de ani de trudă ai lui Tataia, zile și nopți pierdute ca să le fie liderilor pucioși cald și bine, nu mai contează nici cât negru sub unghie, dacă el nu mai vrea să le fie sclav în continuare, până ce-și va da obștescul sfârșit. Nemulțumirea lui la adresa liderilor pucioși, supranumiți cu emfază “teofori”, e aspru sancționată:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=blue]“ Iată, îi bagi pe ei mereu sub vină pentru nemulțumirea ta, iar Eu Mă așez lângă ei și sufăr cu ei, căci [/COLOR][COLOR=red]ei sunt purtători de Dumnezeu[/COLOR][COLOR=#000000].”[/COLOR][/SIZE] [/COLOR] |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=zoridezi;142271]Ca prin 2012 or sa vina nu stiu ce cataclisme, iar oamenii cu sosete albe vor fi rapiti la ceruri. quote]
Sa inteleg ca daca vrem sa fim rapiti la ceruri si noi, va trebui sa purtam doar sosete albe..... Hmm...... ![]() ![]() ![]() Pai sa incepem sa ne facem provizii de sosete albe, fratilor, nu? ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Sosete albe cu aripioare :))
|
|
|||
|
|||
![]()
mariamargareta]O nouă formulă teologică revoluționară propusă de Vsovi: Sfânta Treime este reprezentată de 3 Persoane Sfinte: Tatăl, Fiul și Nepotul (pasăre și plantă: porumbel și frunze de nuc!!!!!) [COLOR=red](nu cumva tu o propui insinuand ca eu o propun? eu am zis ca ce este in paranteze pricepe fiecare din cunoashterea scripturii, deci cine propune schimbarea: eu ori tu, spune tu, judeca drept, cine?)[/COLOR]:
Citat din postarea #897: [COLOR=blue]…atunci Duhul Sfant care din Tatal purcede deci nu nascut ci purces, shi este in chip de Porumbel, ce este El? poi tot Fiu caci unul este nascut shi Miel iar celalat Purces prin Fiul shi defapt Porumb dar ai putea [/COLOR][COLOR=red]sa spui nu fiu ci Nepotzel[/COLOR][COLOR=blue], caci este purces prin Fiul... [COLOR=red](aici e intzelegerea mea, priceperea mea cu Domnul, pe care nu am propus-o spre schimbare, caci ea nu schimba nimic, ci e o deslushire, o explicitare, care scoate in evidentza virgula shi punctul din adanc, adica ma stradui doar ca sa citesc corect in Duhul, deci nu-i nimica altceva decat repet ce este scris defapt, caci nu doresc sa schimb sa stiu ci din inauntrul meu sa-mi scot minciuna, caci in simbol prin ochii noshtrii orbi, noi strecuram minciuna, crezand ca-am intzeles ce nu se poate intzelege decat traind in Adeavar, shi ce ne daruieshte Duhul... ce deslusheshte dimineatza, rasaritul, shtergandu-ne ochii de urdori, de urdori de urdori amare..., deci intzelegere este, pricepere, caci nu propun nimic, shi nu-tzi cer eu ca sa pricepi shi dumneata in mod obligator ce eu citesc, dar fara ura, ci dumneata fa asha cum vrei, dumneata crede daca vrei ce te indeamna Dumnezeu dar nu crede caci vei cadea, deci nu crede ca duhul nu a vorbit prin prooroci, shi ca nu-i in chip de porumb (pasare shi planta) Domnul de viatza facatorul, caci atunci te-adaugi voit la ceata celor care s-au pierdut, a lupilor rai shi vicleni in piei de oaie, deci nu itzi cer pe mine sa ma crezi cum intzeleg ci fa doar ceea ce te-ndeamna Domnul, prin cei trimishi de El la noi... caci doar ma stradui ca sa pricep ce oare ne cere noua Domnul... iar shi iar... de-atatea ori shi niciodata nu a obosit... nicicand... dar din pacate vremea-i numarata... shi prea curand ni s-o sfarshi...)[/COLOR][/COLOR] Citat din postarea #901: [COLOR=blue]Si S-a rastignit pentru noi in zilele lui Pilat din Pont, si a patimit si S-a ingropat, si a inviat a treia zi, dupa Scripturi. Si S-a suit la ceruri, si sade de-a dreapta Tatalui. Si iarasi va sa vina cu slava sa judece vii si mortii, a Carui imparatie nu v-a avea sfarsit.[/COLOR] [COLOR=red](de aici incepe marturisirea credintzei in Duhul Sfant ("Nepotzelul" Tatalui in chip de porumb, pasare shi planta)) [COLOR=darkorange](deci vezi este in paranteza pentru ca nu eu am propus schimbarea, nu ci iata, se pare ca dumneata incerci ca sa te foloseshti de mine, ca insinuand exagerand in gLume sa mintzi cum ca n-ar fi asha cum eu pricep shi zic fara ca sa impun sau sa afirm ca ash pricepe infailibil, pricep doar fara s-adaug, fara sa schimbe shi fara ca sa fac sofisme cum unii vor s-ajute sherpii)[/COLOR][/COLOR] [COLOR=black]Cu adevărat, dacă Sfântul Sinod al BOR va binevoi și va aproba această insolită revelație [COLOR=blue](la care revelatzie te referi? ca Duhul Sfant ce din Tatal purcede prin Fiul, este ca un "nepotzel" cu chip de porumb (pasare shi planta? poi eu asha chiar vad ca este, caci este scris, trait, de la Domnul)[/COLOR], vom avea și vom rosti în curând o nouă formulă a Crezului: [/COLOR][COLOR=red]Crezul niceeo-constantinopolitano-vsovian[/COLOR][COLOR=black].[/COLOR] [COLOR=blue](deci aici se vede clar ca nu eu ci tu propui "schimbarea" (rautacioasa a gLumei) caci eu am aratat mereu ca simbolulul, crezul, ceea ce zic shi eu ca totzi creshtinii ortodocshi, umili, caci am citit shi-am incercat doar ca sa pricep din Duhul ceea ce deja El contzine, caci el contzine asta, ceea ce zic, deci nu propun in plus, in minus, eu, absolut numic, nimic, dar dumneata ai priceput mereu altceva cu aceiashi ardoare demna de o cauza mai mare, pe dosh mereu cu ochiul tau cel rosh de atata lunga... patima ushoara, deci te rog iarashi: ma iarta caci incerc shi eu ca sa te iert shi ca sa fiu iertat shi eu, mereu, calcandu-mi inima ce urla ca-ar vrea ca sa te spulber ca pe-un pai de papura, jumtate spre cer shi jumatate-n apa, caci raul din noi te face socotind din cel viclean ca sa te mintzi, sa mintzi mereu... deci nu pe tine te urasc ci doar pacatul meu iar eu pe pacatos am sa-l iubesc din Dumnezeu doar pentru el, pentru El, caci "ai Tai sunt Parinte" spune Domnul; shi atunci cum crezi c-am sa cutez sa ma ridic shi sa zdrbesc sub unghii, o dulce, dulce sora, ce mana Ta, o, a sadit? cu dragoste, smerit, shi bine shi din atata mila.)[/COLOR] [COLOR=red]asha ca MM, dumneata insinuezi ceva ca shi strajeru, ca eu eu sunt ratacit, nebun, eretic, shi boolnav, ca am schimbat ceva, dar voi nu va datz seama ca-n incercarea orbirii voastre, incercand sa ma facetzi de sus shi pana jos cu-aceiashi lucida mocirla, deja l-atzi shi stricat in voi... in noi, caci dragostea am parasit, minciuna vicleana dendreptare o am slavit... seci am alunecat in vidul din nisip shi mare shi ne-am ascuns de Soare...[/COLOR] poi nu am scris ca nimic din paranteze nu se scrie? caci intzelege fiecare adevarul din cunoshterea scripturilor shi prin Duhul deci nu e voie schimbarea caci nu se adauga ceva shi nu se scoate ceva, ci Domnul cu Dragoste noua deslusheshte toate cele Vechi shi reinlacrimeaza Cer nou de pe Pamantul nou al vechilor fagaduintze... asha ca, nu eu draga MM, nu noi ori pucioshii, nu eu, nu Domnul, nu noi schimbam caci Duhul ne arata Adevarul Neprihanit, ci altzi sunt aceia, shi ei cad mereu in eres, ca shi mine, sarmanii de care am o mila-n scarba, caci ei nu vor sa creada, sa vada, caci ei vazand au ales intunericul shi noaoaptea shi totzi aceia ei singuri cu mana lor s-au lepadat, aceia sunt (poate shi eu popoate shi tu) care lovind mereu in tzepushe [COLOR=red](caci iata lui Saul, lui Paul, lui Abel, lui Pavel, Domnul i-a sadit o orbire shi-un spin, shi o orbire din mila a scos mai tarziu dar spinu-l l-a lasat, shi astfel nimeni ca sa nu mai poata spuna, deci nimeni, ca Domnul are drac shi ca cu dracul scoate dracii, caci iata pe unu-l i l-a scos shi pe unul l-a lasat)[/COLOR] deci iar itzi amintesc de batranul ridat shi te intreb cine tzi-a dat tzie voie ca sa smulgi dumneata buruienile, neghina din grau? sau din nerabdare sa nu vrei sa mai ashteptzi tu toamna shi vremea secerishului cand graul se va aduna in Hambare iar neghina se va arunca in foc? deci daca dumneata ma vezi deja ca pe-o neghina fara de scapare, totushi itzi cer ca sa mai ai rabdare shi voi arde, daca nu am biruit nimic caci am stapanit, dar mult mai tare arde inca depeacum decat atunci in noi in mine: "limba necredintzei", a neascultarii, ura stramba, MINCIUNA cea vicleana cu socoteala ei gata gandita shi care momita te duce direct in iad pe linia cea scurta oprind in gara mare-n burdel shi burta: Mamoaia-mandria-ingamfarea-semetzia-socoteala falsa shi nedreapta, stramba, ieshita asha diintr-o neglijentza mica, printr-o omisiune prea pitica, asha ca shi un mikidutz lucid, omisiune, o nesfarshita omisiune, OMisiUNE, un numar cam pitic, smerit, caci e ceva mai mic, caci nu e 7 ci e 6... shi 6 ... shi iarashi 6, caci multzi se-nchina ei, caci ea ii face ca sa-shi puna pe frunte ori pe mana dreapta, ca sa poata cumpara shi vinde, shi ea ii face pe saraci shi bogatzi, pe inchishi shi pe liberi, pe slobozi shi robi, pe cei mari shi pe mici... ea... doar ea... ia face ca sa-shi puna semn... fiara, ca sa se inchine furului mincinos... lui satana... Fereasca Dumnezeu! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fenomenul Posaga | poster | Exorcismul | 13 | 13.01.2015 14:22:59 |
Cetatea Noul Ierusalim | idealist | Calugarul | 12 | 18.01.2013 11:13:01 |
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti | geo.nektarios | Secte si culte | 3 | 01.04.2011 17:38:21 |
mesaj de la noul ierusalim | anaana71 | Secte si culte | 417 | 31.01.2011 15:31:40 |
|