![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Afirmasei ca nu mai exista vindecari si vorbiri in limbi, ca "taraba s-a inchis". Dupa ce ai primit dovada, o intorci ca la Ploiesti, "da exista, dar nu ai tu". Cand iti zic ca nu e relevant daca am sau nu am eu, important este sa existe in crestinism, zici ca in crestinism nu exista pentru ca taraba s-a inchis. Si apoi ii acuzi pe altii de argumentatie circulara ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Cu smerenie iti raspund ca DA, am.
Prin harul si indurarea lui Dumnezeu. Last edited by Penticostalul Traditional; 03.01.2018 at 14:00:06. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Profeti - pentru ca folosesc numele lui Dumnezeu Mincinosi - pentru ca mint si lucrarea lor e minciunea Sfarsitul veacurilor - fara comentariu Sfintii ortodocsi - cu totii spun ca protestantii sunt profetii mincinosi... Acesta nu este un adevar este o norma, Insa pentru tine este irelevant daca sfintii ortodocsi spuna sta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Te-am intrebat daca vreun sfant ortodox spune ce zici tu, respectiv ca Iisus a prevestit protestantismul! Daca da, spune numele sfantului si lucrarea in care a marturisit asa ceva. |
|
|||
|
|||
![]()
Inca un neadevar. Daca nu e deliberat, arati ca, de fapt, tu nu citesti Sfanta Scriptura nici cand ti se pune citatul in fata. Arata-mi unde scrie ca Sfantul Apostol se roaga in limbi mai mult decat toti corintenii? Acolo scrie ca vorbeste in limbi mai mult. Si e si firesc, sfantul era misionar, doar nu cunostea toate limbile locurilor pe unde propovaduia.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ai dreptate, el scrie despre faptul ca folosea darul vorbirii in limbi. Insa cu doar cateva postari mai sus, tu esti primul ortodox care ai recunoscut ca vorbirea in limbi este comunicare cu Dumnezeu, rugaciune in limbi. Citat:
NU avem NICIUN document biblic sau istoric care sa ateste ca apostolul Pavel sau vreun alt apostol ar fi propovaduit Evanghelia prin darul vorbirii in limbi. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Tu sustii acum si un neadevar istoric, clar pentru toata lumea. Dupa primele secole vorbirea in limbi n-a mai fost prezenta, tu spui acum ca in toti cei 2000 de ani vorbirea in limbi a existat in Biserica. Cred ca nici penticostalii nu spun asta. Poti sa spui doar ca ar fi reaparut prin sec. XIX sau la inceputul sec. XX, ca sa sustii ce spune cultul tau. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Si Sfantul Apostol Toma cum vorbea cu indienii, prin semne? Sfantul Pavel era invatat, dar majoritatea Apostolilor erau neinstruiti, nu cunosteau alte limbi. Acum negi si ca Apostolii vorbeau in limbile popoarelor, doar si tu ai recunoscut ca la Pogorare vorbeau in limbile popoarelor care erau acolo. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Legat de vorbirea in limbi, n-ai citit pasajele de la Pogorare, Faptele Apostolilor fiind scrisa de SF. Pavel. Acolo scrie ca vorbeau in limbile popoarelot aflate atunci la Ierusalim si fiecare il auzea in limba sa. Nu exista o vorbire in sunete fara legatura, ce minune a aia? Si tu poti face asta oricand. Noi nu inceracam sa deslusim adevarul acum, noi stim deja adevarul, atat despre ortodoxie, cat si despre peticostalism. Tu esti cel care nu-l stii. Si nu cunosti nici invatatura ortodoxa, orice catehumen trebuia si trebuie sa studieze invatatura ortodoxa. Ea se gaseste condensata in catehisme (care sunt si pe net). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uite aici ai recunoascut: Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|