Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.06.2009, 17:48:46
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

ce ciudat, Domnul vorbea cu Petrica Horja shi parca se potrivesc spusele Sale, cu patimie mele, cele BARbarBare...

iar voi cu ghilimelele shi parantezele ai zice ca e ceva interesant ca indelung atzi muncit shi atzi produs in taince scoici neprefacute perle, dar cand le cautzi, le certezi atent, le cerci ca aurul in foc, ori in apa tare, le regaseshti ca au fost meshterite din lene, dintre perne, shi ca-s nishte dulcetzi amare servite la crashma la Enache dar meshterite de un chinez pentru o gura de sake facut din matze sparte, moarte... defapt din boabe de orez, orez asha ca shi o papura, jumatate cu capul spre soare shi jumatate'n apa, asha ca shi o capra venita ea la apa, dar hai sa nu fiu badaran, ca shi o ciuta venita sa se'mbete shi apoi sa de shi la altzii asha ca virujul porcin ori cel gain. Deci iata rad de voi fara de inima shi fara suflet: Ha, Ha... shi-ashtept sa sa-mi datzi voi iarashi foc la hoitul putred, ca v-am facut gaina, sa-mi datzi foc iarashi in avans ca la neghina.

iar Tambitza a treia ma vede shi parca-mi spune, nu pentru gLume: -nu te mahni daca Domnul te-a mustrat iar pe altul l-a lasat caci "bobul lui se preschimba in taciune iar el se crede grau nedreptatzit" iar pe tine te mustra, Domnul, te bate, dar pentru ca la urma ca aurul sa te arate caci din mocirla vrea mereu pe tine a te scoate... shi nici pe unul nu l-a amagit, din care a venit la El, ci iata pe totzi i-a mantuit... incet, incetinel... cei care s-au trudit, dar nu cu fortza ci cu faclia shi nu cu tortza caci shtii bine cum am zis anterior nesmintitor: "nici abuzul nici refuzul" deci niciunul. A suflat vantul, mi s-a parut caci Batranul Arsenie Boca n-a fost pe-aici acum ci doar mi-am amintit ce-a spus candva... despre un asfintzit... al cui era, shi despre cine vorbea, cine va apune oare candva? el nu nu cred ca gLumea... ci proorocea ceva.

deci dragele mele surioare, va iert din nou, mereu ca sa ma ierte Dumnezeu shi va iubesc impreuna cu Verginica Mea, ca sa va mantuitzi shi voi candva... cat mai curand shi cat mai sus...
Vechi 04.06.2009, 22:43:33
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Implicit Flori alese din Evanghelia Pucioșilor

[SIZE=4][COLOR=purple]75. Misterele Pucioasei: Noul Ierusalim[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=purple](Comentariu la Noua Evanghelie [/COLOR][COLOR=purple]de la Pucioasa intitulată [/COLOR][COLOR=purple][/COLOR][COLOR=purple]Cuvântul lui Dumnezeu”) [/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4]Epistola a Doua către Pucioși a “Domnului” lor, “Iisus Hristos”[/SIZE]

[SIZE=4]Studiu independent despre fenomenul religios [COLOR=blue]NIP[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]( ”[COLOR=blue]Noul Ierusalim[/COLOR] de la Pucioasa” )[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue]Motto[/COLOR][COLOR=blue]:[/COLOR][COLOR=blue]“ Nu credeți minciunile și basmele”[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4](din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 2/15 septembrie 1974)[/SIZE]

[SIZE=4]A doua epistolă este adresată (indirect) răzvrătitului Turculeț. Supărarea “Domnului“ pe Turculeț este atât de mare, încât el o amenință dur chiar și pe Verginica, pentru eventualitatea oricărui cuvânt omis sau scăpat din această epistolă. Se pare însă că epistola n-a avut prea mare efect, deoarece peste mai bine de un an, “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” va reveni cu amenințări directe: [COLOR=blue]“Acest Turculeț merită bătut, merită bătut, tată” (26 octombrie/8 noiembrie 1967)[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]Dar iată textul epistolei, reprodus în "Cartea Mare" la pagina 123:[/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=blue]CAP. I. [/COLOR][COLOR=blue]Lucrarea celor răzvrătiți este dată pe față[/COLOR][/SIZE]

[COLOR=blue][SIZE=4]1. … Verginico, fii atentă la cuvintele Mele pe care Eu voiesc să ți le spun numai ție și celor ce Eu le spun în fața ta.[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=blue]2. Verginico, va veni la templu unul dintre cei răzvrătiți [/COLOR][COLOR=blue](Turculeț, n.r.)[/COLOR][COLOR=blue]. [/COLOR][/SIZE]
[COLOR=blue][SIZE=4]3. Eu, Domnul, n-am să-i grăiesc nici un cuvânt afară de cele ce-ți dau ție acum, că la unii ca aceștia le voi lua tot dreptul de a mai propovădui cuvântul sfintei Evanghelii, căci nu sunt vrednici de ascultare, că ei vor să fie ascultați și văzuți de oameni, dar că au auzit pe Domnul grăindu-le în față, ei nu vor să Mă asculte, și au intrat în turma Mea să-Mi risipească oile, ucigându-le fără milă.[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=blue][SIZE=4]4. Spune-i, Verginico, acestui răzvrătit dacă vrea să aibă oi și dacă vrea să fie păstor, să intre cu luntrea în marea cea tulbure și amară ca fierea și să-și găsească prin munca sa oi, ca, la pierderea unei oi, să-l usture și pe el inima cum Mă ustură și pe Mine de pierderea oilor Mele, pe care el Mi le omoară fără milă.[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=blue][SIZE=4]5. A intrat în oile Mele, făcându-se el vrednic de păstor. Nu-l primesc! Să iasă! Căci s-a răzvrătit contra Mea. [/SIZE][/COLOR]
[COLOR=blue][SIZE=4]6. Eu am zis vouă: primiți-l, ca să vedeți și voi ce face el, dar Eu am urmărit tot pasul lui, am urmărit toată viața lui, dar de aici nu-i mai îngădui nici un pas să mai facă, și nici oilor Mele nu le mai îngădui să meargă după acest răzvrătit.[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=blue][SIZE=4]7. Mi-a dat Mie copilul. Eu l-am dat în seama unui sol, cu înfiere cerească. Martori am cerul sfânt. Și acum, acest răzvrătit îmi cere copilul. Spune-i, fiica Mea, că pe copil să nu-l mai ceară, căci copilul este al Domnului, și la ziua judecății îl va judeca aspru pe acest tată amorțit de vreme.[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=blue][SIZE=4]8. Să-i citești, Verginico, aceste cuvinte ale Mele. Dacă se va smeri și își va plânge stricăciunea ce Mi-a adus-o Mie și oilor Mele, Eu, Domnul, îl voi ierta, iar de nu, îi poruncesc să iasă afară din oile Mele și poruncesc oilor să nu-l mai asculte, că vor fi pedepsite de Mine, Domnul.[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=blue]9. Ai auzit, fiica Mea? Să îndrăznești a da [/COLOR][COLOR=fuchsia]această scrisoare[/COLOR][COLOR=blue], să nu cruți nici un cuvânt, căci îți vei pierde oile, și pe tine te vei duce în mare greutate față de suferința pe care o porți.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=blue][SIZE=4]10. Spune, Verginico, suferința ta pe care o porți, că este foarte mare și foarte grea, dar să știe toată turma Mea de oi că suferința ta ți-ai dobîndit-o prin neascultarea lor, prin neîmplinirea lor și prin neiubirea lor față de Domnul și prin plecarea feței lor față de alți profeți.[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=blue][SIZE=4]11. Sfârșit, [/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=fuchsia]Domnul Iisus Hristos[/COLOR][COLOR=blue].[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=blue][SIZE=4](10/23 martie 1966)[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=purple]…………………………………………………………………[/COLOR]
[COLOR=purple]Anca Estera [/COLOR]
[COLOR=purple]20 septembrie 2008[/COLOR]
Vechi 04.06.2009, 23:02:28
Banned

Implicit

Două lucruri atrag imediat atenția în postarea precedentă:
1. Centrul spiritual al creștinilor pucioși nu mai este strămoșeasca biserică, ci "templul". Pentru cei care sunt tentați să facă instinctiv unele analogii poetice (templu-biserică monumentală) este bine să precizăm că "templul" pucioșilor nu este o biserică, ci este clădirea cu etaj construită de creștini ca locuință stabilă pentru Verginica și familia sa (două fete înfiate de la Maria, sora sa, apoi ginrii acestora și copiii lor) după ce căsuța Verginicăi de la Maluri a fost surpată odată cu alunecările de pământ. Este o dovadă concretă a depărtării pucioșilor de biserica tradițională: pentru ei "templul" pucios valorează mai mult decât o biserică.
2. Se practica pe vremea aceea o abandonare a copiilor de creștini pe mâna "comunității". În realitate, copiii erau "înfiați" (la modul subiectiv) și crescuți în familii diferite, urmărindu-se cu precădere distrugerea sentimentelor de dragoste și responsabilitate filială, ruperea legăturilor de sânge dintre creștini. Cei care nu reușeau să se despartă de copiii lor erau disprețuiți ca niște netrebnici , care "stau în sângele lor". Copiii erau privați de educația școlară și deveneau dependenți de bunăvoința și responsabilitatea (atâta câtă era) altor persoane. Adesea, din aceste dureroase despărțiri se ajungea treptat la suferințe insuportabile, care duceau la revendicarea copiilor abandonați de către părinți. Este cazul lui Turculeț, care cere disperat să i se dea fiul înapoi, dar este întâmpinat cu amenințări.
Vechi 05.06.2009, 15:54:25
Banned

Implicit “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” e tot mai strâmtorat (Partea I)

[SIZE=4][COLOR=purple]54. [/COLOR][COLOR=purple]Liderii de la Pucioasa bat în retragere[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]( Misterele Pucioasei: Noul Ierusalim. Comentariu la Noua Evanghelie de la Pucioasa intitulată Cuvântul lui Dumnezeu”)[/SIZE]

[SIZE=4]Studiu independent despre fenomenul religios [COLOR=blue]NIP[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]( ”[COLOR=blue]Noul Ierusalim[/COLOR] de la Pucioasa” )[/SIZE]

[SIZE=4]Tocați mărunt pe acest blog, unde au fost întorși pe toate fețele și demascați fără pic de menajamente, liderii Noului Ierusalim de la Pucioasa (NIP) dau impresia (și numai impresia!) că renunță la luptă. Puși într-o situație fără precedent, pe care nu și-au imaginat-o vreodată, ei dovedesc că încă mai sunt în stare să raționeze corect, alegând, la derută și în mare grabă, mai bine o retragere onorabilă decât o luptă inegală, din care au sentimentul limpede că vor ieși învinși. Și atunci, construiesc pentru salvarea imaginii “Dumnezeului” lor o imagine de circumstanță. “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” apare acum obosit, derutat, umilit, trădat din interiorul “poporului” lui, lovit sub centură, lipsit de orice sprijin dinăuntru și dinafară. Pentru a-i crea atmosfera propice necesară unei retrageri “onorabile”, liderii pucioși imaginează un scenariu apocaliptic, în care “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” pierde acum o luptă cu “femeia apocaliptică”[COLOR=#993300] (Apoc. 17,3)[/COLOR], dar în nici un caz războiul. Intenția declarată este ca pe viitor să nu se mai facă public “Cuvântul lui Dumnezeu”, care s-a dovedit a fi atât de vulnerabil, ci să fie folosit numai în circuit închis, “tainic”.[/SIZE]
[SIZE=4]“Cuvântul” din 12 iulie 2008 (textele citate vor fi evidențiate cu literă roșie) scoate în evidență următoarele:[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue]1.[/COLOR] “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” e tot mai strâmtorat[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]“…calea Mi-e tot mai [/COLOR][COLOR=fuchsia]strâmtă[/COLOR][COLOR=red] ca să vin…” [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]“ Mă ajut cu îngerii și cu sfinții, căci… Ei înțeleg adânc [/COLOR][COLOR=fuchsia]strâmtorarea[/COLOR][COLOR=red] Mea cea de azi…”[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]“…e [/COLOR][COLOR=fuchsia]mare [/COLOR][COLOR=fuchsia]strâmtorare[/COLOR][COLOR=red] pe pământ…”[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]“…e [/COLOR][COLOR=fuchsia]strâmt[/COLOR][COLOR=red] de tot pentru Mine așternutul Meu…”[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]“Grăim însă în ziua aceasta, și cu [/COLOR][COLOR=fuchsia]strâmtorare[/COLOR][COLOR=red] grăim,…”[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]“…în vreme de [/COLOR][COLOR=fuchsia]mare [/COLOR][COLOR=fuchsia]strâmtorare[/COLOR][COLOR=red]!”[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]“…vremea voastră e cu [/COLOR][COLOR=fuchsia]mare strâmtorare [/COLOR][COLOR=red]pentru tainele și pentru lucrurile Domnului.”[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]“Ca și Domnul vă spunem și noi în vreme de [/COLOR][COLOR=fuchsia]strâmtorare[/COLOR][COLOR=red].”[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]Nici pentru viitor nu sunt șanse ca să scape de strâmtorare:[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]“…va fi [/COLOR][COLOR=fuchsia]mare strâmtorare[/COLOR][COLOR=red] pentru Mine…”[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]Strâmtorarea se tot întinde:[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]“…pe pământ e [/COLOR][COLOR=fuchsia]numai strâmtorare[/COLOR][COLOR=red], și tot mai mult [/COLOR][COLOR=fuchsia]se întinde[/COLOR][COLOR=red] ea în calea Mea cea de azi.”[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]Strâmtorarea îi cuprinde și pe liderii pucioși, până îi apucă plânsul, dar “Domnul” îi îmbărbătează:[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]“– Eu, Domnul, însemnez pe cei ce plâng sub [/COLOR][COLOR=fuchsia]strâmtorări[/COLOR][COLOR=red]…”[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]“…toate câte voi purtați pe fața voastră în vreme de [/COLOR][COLOR=fuchsia]strâmtorare[/COLOR][COLOR=red] cum n-a mai fost de când sunt veacurile și nici nu va mai fi,…”[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]“Nu vă temeți de [/COLOR][COLOR=fuchsia]marea strâmtorare[/COLOR][COLOR=red] în care stați!”[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue]2.[/COLOR] “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” e lipsit de ajutor de pe pământ[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]“…de pe pământ [/COLOR][COLOR=fuchsia]nimeni nu Mă ajută[/COLOR][COLOR=red] ca să vin și să-l trag pe om la Tatăl…”[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]“…[/COLOR][COLOR=fuchsia]n-am cu cine să Mă ajut[/COLOR][COLOR=red] de pe pământ…”[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]“…Eu pe pământ și din mijlocul tău [/COLOR][COLOR=fuchsia]n-am ajutor[/COLOR][COLOR=red] pentru venirea Mea la tine…”[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]“…[/COLOR][COLOR=fuchsia]n-am ucenici de ajutor[/COLOR][COLOR=red]…”[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]“Iată, [/COLOR][COLOR=fuchsia]n-am sprijin[/COLOR][COLOR=red] pentru multul Meu lucru de acum…”[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]“…pentru Mine [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu este ajutor de la mijloc[/COLOR][COLOR=red], poporul Meu…”[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue]3.[/COLOR] “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” are numai piedici și pietre și dureri de tot felul[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]“…am numai și numai [/COLOR][COLOR=fuchsia]piedici[/COLOR][COLOR=red] și numai [/COLOR][COLOR=fuchsia]pietre[/COLOR][COLOR=red] și numai împotrivire, numai îndoială, și apoi necredință…”[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]“…mai întâi Mi-am spus [/COLOR][COLOR=fuchsia]durerea[/COLOR][COLOR=red].”[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]“…dau cu [/COLOR][COLOR=fuchsia]pietre[/COLOR][COLOR=red] în venirea Mea [/COLOR][COLOR=red]cea grea și fără de sprijin pentru durerile ei, căci venirea Mea e cu [/COLOR][COLOR=fuchsia]durere[/COLOR][COLOR=red],…”[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue]4.[/COLOR] “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” plânge fără alinare[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]“…Îmi [/COLOR][COLOR=fuchsia]ud cu lacrimi[/COLOR][COLOR=red] calea când vin…” [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]…” [/COLOR][COLOR=fuchsia]n-am alinare[/COLOR][COLOR=red] pentru greul Meu cel greu…”[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]“ …Eu [/COLOR][COLOR=fuchsia]sunt plâns[/COLOR][COLOR=red] și însuspinat în cer și pe pământ.”[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]“Sfinții Apostoli” îi urează pace “Dumnezeului de la NIP”, ca să se liniștească, deși este prea îndrăzneț, cel puțin bizar, acest demers al lor de a folosi acest salut către Cel mai mare, către Dătătorul de pace:[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]“Pace Ție, Bunule Învățător, căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]suspini înlăcrimat[/COLOR][COLOR=red] în mijlocul poporului Tău…”[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]În caz că nu se va liniști, ei îi promit că nu-l vor lăsa singur, ci vor plânge împreună în cor, în cer și pe pământ, așa cum nici să vorbească nu l-au lăsat singur, ci au vorbit și ei:[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]“O, Doamne, [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu vei plânge[/COLOR][COLOR=red] singur nici pe pământ, nici în cer. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Plângem[/COLOR][COLOR=red] cu cei ce plâng, așa cum am venit azi să grăim în mijlocul poporului Tău. Amin.” [/COLOR][/SIZE]
Vechi 05.06.2009, 17:15:15
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit

mariamargareta

Două lucruri atrag imediat atenția în postarea precedentă:
1. Centrul spiritual al creștinilor pucioși nu mai este strămoșeasca biserică [COLOR=red](ba da),[/COLOR] ci "templul". Pentru cei care sunt tentați să facă instinctiv unele analogii poetice (templu-biserică monumentală) este bine să precizăm că "templul" pucioșilor nu este o biserică, ci este clădirea cu etaj construită de creștini ca locuință stabilă pentru Verginica și familia sa (două fete înfiate de la Maria, sora sa, apoi ginrii acestora și copiii lor) după ce căsuța Verginicăi de la Maluri a fost surpată odată cu alunecările de pământ. Este o dovadă concretă a depărtării pucioșilor de biserica tradițională: pentru ei "templul" pucios valorează mai mult decât o biserică. [COLOR=red](poi CSNI este inceputul Noului Ierusalim Ceresc pe pamant, este Biserica promisa din Cer prin prooroci, deci pentru orice creshtin-ortodox ar trebui sa valoreze mai mult, sau macar la fel ca toate bisericile shi sinagogile shi zidirile Domnului din vechime shi pana astazi, dar unii se ineaca exact ca "tziganii" la mal, maluri)[/COLOR]
2. Se practica pe vremea aceea o abandonare a copiilor de creștini pe mâna "comunității". În realitate, copiii erau "înfiați" (la modul subiectiv) și crescuți în familii diferite, urmărindu-se cu precădere distrugerea sentimentelor de dragoste și responsabilitate filială, ruperea legăturilor de sânge dintre creștini. Cei care nu reușeau să se despartă de copiii lor erau disprețuiți ca niște netrebnici [COLOR=red](poi dupa ce l-ai parasit ce-ai mai vrea mama shi tata, bunica shi bunic, frate sau sora? iar daca l-ai dat Domnului atunci vai de tine daca il ceri inapoi ca sa-l duci la gLume shi la poftele rele ale ei),[/COLOR] care "stau în sângele lor". Copiii erau privați de educația școlară și deveneau dependenți de bunăvoința și responsabilitatea (atâta câtă era) altor persoane. Adesea, din aceste dureroase despărțiri se ajungea treptat la suferințe insuportabile, care duceau la revendicarea copiilor abandonați de către părinți. Este cazul lui Turculeț, care cere disperat să i se dea fiul înapoi, dar este întâmpinat cu amenințări. [COLOR=red](poi nu tzi se pare ca ar fi meritat batut? el batjocurea pe cei ce s-au ocupat de foshtii/fostul/fosta lui copil/copila ca s-o duca n-apoi la... unde s-o duca? sau cand l-ai parasit nu te-a durat dar cand tzi se pune pata atunci e permis sa calci in picioare pe totzi ca tu eshti tata? ce fel de tata eshti dumneata? ce fel... nu shtiu de ce dar am impresia ca al minciunii stimate domnule "Turculetz") [/COLOR]
Vechi 05.06.2009, 17:26:00
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit

[SIZE=4]Tocați mărunt pe acest blog, unde au fost întorși pe toate fețele și demascați fără pic de menajamente, liderii Noului Ierusalim de la Pucioasa (NIP) dau impresia (și numai impresia!) că renunță la luptă. Puși într-o situație fără precedent, pe care nu și-au imaginat-o vreodată, ei dovedesc că încă mai sunt în stare să raționeze corect, alegând, la derută și în mare grabă, mai bine o retragere onorabilă decât o luptă inegală, din care au sentimentul limpede că vor ieși învinși. Și atunci, construiesc pentru salvarea imaginii “Dumnezeului” lor o imagine de circumstanță. “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” apare acum obosit, derutat, umilit, trădat din interiorul “poporului” lui, lovit sub centură, lipsit de orice sprijin dinăuntru și dinafară. Pentru a-i crea atmosfera propice necesară unei retrageri “onorabile”, liderii pucioși imaginează un scenariu apocaliptic, în care “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” pierde acum o luptă cu “femeia apocaliptică”[COLOR=#993300] (Apoc. 17,3)[/COLOR], dar în nici un caz războiul. Intenția declarată este ca pe viitor să nu se mai facă public “Cuvântul lui Dumnezeu”, care s-a dovedit a fi atât de vulnerabil, ci să fie folosit numai în circuit închis, “tainic”. [COLOR=blue](nici vorba, astea sunt insinuari absurde, nu este deloc vulnerabil Domnul, ci interpretat rau, naiv, gLumeshte shi nu duhovniceshte de unii care neshtiind ce ishi fac lorushi, Dumnezeu precis se gandeshte la ei caci sarmanii nu shtiu ce-shi agonisesc... shi ce dureri ishi strang pentru ziua aceea tagaduind pe Dumnezeu.... deci precis se gandeshte la oameni ca sa nu le fie prilej de cadere mare pentru unii copii din gLume... poi eu ce sa le fac daca deshi le-am explicat in fel shi chip ca se ratacesc ei persista in alunecarea pe topoganul sfadei ce pare ca ar veni din sfatul cel bun... dar e sfada... absurd... e alunecare. Va recomand sa cititzi ca sa luatzi schiuri bune impotriva pacatelor shi viclershugurilor, "schiuri drepte" de la Domnul de la Pucioasa.)[/COLOR][/SIZE]
Vechi 05.06.2009, 21:56:00
Banned

Implicit “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” e tot mai strâmtorat (Partea a II-a)

[SIZE=4][COLOR=blue]5.[/COLOR] “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” pare sleit de puteri și “coboară” tot mai greu pe pământ[/SIZE]
[COLOR=red][SIZE=4]“ Coborârea Mea la tine Mi-e tot mai sfâșiată, poporul Meu…”[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=red][SIZE=4]“…Eu lucrez puțin de tot…”[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=red][SIZE=4]“…cobor greu și tot mai greu.”[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4]Dar, surpriză! “…”Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” recunoaște, într-un exces de sinceritate, că “[COLOR=red]greul lui cel greu[/COLOR]”, pentru care “[COLOR=red]nu are alinare[/COLOR]” și de care se tot plânge… singur și-l face, pentru că el singur apasă cu greul pe calea lui de venire la oameni:[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]“…greul Meu cu care apăs peste cărarea Mea de venire…”[/COLOR] [/SIZE]
[SIZE=4]Și mersul venirii lui s-a făcut greu:[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]“…pentru [/COLOR][COLOR=fuchsia]mersul Meu cel greu[/COLOR][COLOR=red] cu care vin după om.”[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]Poate că mersul lui e greu și pentru faptul că e potrivnic proorociei din Sfânta Scriptură, care spunea că Domnul va veni pe norii cerului(v.[COLOR=#993300]Faptele Ap. 1:11[/COLOR]). Mai ușor îi era pe vremuri, prin anul 1965, când venea înotând pe valurile albastre:[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue]“Anunță că [/COLOR][COLOR=fuchsia]vine Dumnezeu[/COLOR][COLOR=blue] care[/COLOR][COLOR=fuchsia] înoată pe valurile albastre[/COLOR][COLOR=blue]”[/COLOR](citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” din data de [COLOR=blue]2 noiembrie 1965[/COLOR])[/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=blue]6.[/COLOR] Nici liderii pucioși , supranumiți “porți de coborâre a lui Dumnezeu pe pământ”, nu mai au puteri[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]“O,[/COLOR][COLOR=red]nu mai găsesc putere în porți când vin…”[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red][SIZE=4]“…cei ce-Mi stau porți sunt tot mai firavi, tot mai loviți, tot mai învinuiți…”[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=red][SIZE=4]“…de vreme ce nu mai găsesc putere în porți.”[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=red]“Sunteți fără de mângâiere din părți, sunteți neajutorați, iar peste aceasta sunteți și loviți, sunteți și disprețuiți.”[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=blue]7.[/COLOR] “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” pretinde însă că e plin de putere[/SIZE]
[SIZE=4]Pretinde că puterea lui este chiar în excedent, încât are de unde să dea și “porților” lui, pe care “[COLOR=red]le supune[/COLOR]” și prin care el intră triumfător pe pământ:[/SIZE]
[COLOR=red][SIZE=4]“…Îmi pun puterea Mea ca să Mi le supun și ca să pot să intru la tine și ca să-ți dau ție putere să poți pentru Mine și pentru tine…” [/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4]Dar, în realitate, puterea lui depinde de cei în care “[COLOR=red]nu mai găsește putere” [/COLOR], adică de puterea liderilor de la Pucioasa denumiți și “purtători de Dumnezeu”:[/SIZE]
[COLOR=red][SIZE=4]“…puterea Mea pe pământ atârnă de puterea omului cel purtător de Dumnezeu.”[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=red][SIZE=4]“…nu putem mult să lucrăm acum, căci ceea ce are Dumnezeu de lucrat pe pământ atârnă de puterea omului cu care Mă sprijin,…”[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4]Se crează așadar un cerc vicios: “Dumnezeul de la Pucioasa “ are destulă putere, chiar în excedent, pe care promite că-l va revărsa peste “porțile“ lui de la Pucioasa, cu condiția obligatorie ca să găsească putere în “porți”. Dar nu poate lucra mult și cu putere, căci zice că în porți “[COLOR=red]nu mai găsește putere”[/COLOR] de fel. [/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=blue]8.[/COLOR] Deși se pretind prooroci și văzători cu duhul, liderii pucioși nu au anticipat că “trădarea lucrării” venea prin “duhul cel potrivnic”, chiar de la mijloc, de la cei mai apropiați colaboratori ai lor[/SIZE]
[COLOR=red][SIZE=4]”…s-a sculat cu mare război de la mijloc duhul cel potrivnic și lovește cu batjocură mersul Domnului cu voi.”[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4]Duhul potrivnic se arată a fi amenințător:[/SIZE]
[COLOR=red][SIZE=4]“Duhul cel potrivnic de pe pământ lucrează din ascuns cu putere și amenință calea venirii Mele…”[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4]Lucrările “Domnului” sunt lovite în față, din răzbunarea duhului potrivnic:[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]“…greu se lovesc în față lucrările Mele de acum, și multă răzbunare poartă acum duhul potrivnic Mie și vouă pentru mersul Meu pe mai departe cu calea Mea spre om.”[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=blue]9.[/COLOR] “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” are în duhul cel rău un adversar redutabil[/SIZE]
[COLOR=red][SIZE=4]“…duhul rău nu poate să înghită cărarea Mea spre om… se zbate în fel și chip să biruiască el, și nu Eu”[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4]Duhul cel rău lucrează la rândul lui cu oameni de pe pământ (denumiți aici în derâdere [COLOR=red]„Cei fără de păcat“[/COLOR]). [/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]„Cei fără de păcat“[/COLOR][COLOR=red] aruncă de peste tot în calea venirii Mele…”[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]Mai precis, ar fi vorba de câțiva trădători din interior, “[COLOR=red]de la mijloc[/COLOR]”, care și-au ales ca purtător de cuvânt o femeie nebună, lipsită de ocupație, care face tot soiul de bloguri în care îl demască pe “[COLOR=blue]Dumnezeul de la NIP[/COLOR]” ca fiind o invenție pură a liderilor pucioși, și care în nebunia ei [COLOR=fuchsia]lovește fără judecată[/COLOR]:[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue]“…stă ascuns acum sub nume de femeie și lovește [/COLOR][COLOR=red]fără[/COLOR][COLOR=red] judecată[/COLOR][COLOR=blue]… [/COLOR](citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” din data de [COLOR=blue]22 iunie 2008[/COLOR])[/SIZE]
[SIZE=4]Pardon, scuzați, I’m sorry de bâlbâială… dumnealor voiau să zică că femeia [COLOR=fuchsia]lovește cu judecată[/COLOR], și lovesc [COLOR=green]cu [/COLOR][COLOR=green]păcat[/COLOR] “[COLOR=green]cei fără de păcat[/COLOR]”:[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue]“…și lovești [/COLOR][COLOR=green]cu [/COLOR][COLOR=green]păcat[/COLOR][COLOR=blue] și [/COLOR][COLOR=red]cu [/COLOR][COLOR=red]judecată[/COLOR][COLOR=blue], și ți-ai luat nume de femeie, așa cum scrie în Scripturi, și n-ai dreptate în ceea ce grăiești …” [/COLOR](citat tot din “Cuvântul lui Dumnezeu” și tot din data de [COLOR=blue]22 iunie 2008[/COLOR])[/SIZE]
[SIZE=4]Pentru că sentințele de mai sus se bat cap în cap, și în ce privește [COLOR=red]judecata[/COLOR], și în ce privește [COLOR=green]păcatul[/COLOR] (dacă sunt cu ~ sau fără ~), fiecare e liber să-și aleagă versiunea care-i place. Iar dacă femeia nebună are sau nu are dreptate, fiecare să judece după cum citește.[/SIZE]
[SIZE=4]Mai mult, [COLOR=red]„Cei fără de păcat“[/COLOR]nu se astâmpără, ci dau cu pietre în “venirea Domnului”:[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]„Cei fără de păcat“[/COLOR][COLOR=red] nu pot să Mă primească așa cum vin, ba iau și dau cu pietre în venirea Mea”[/COLOR][/SIZE]
Vechi 05.06.2009, 23:44:04
Banned

Implicit “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” e tot mai strâmtorat (Partea a III-a)

[SIZE=4][COLOR=blue]10.[/COLOR] În ceruri se face consiliu de război, pentru analiza situației și stabilirea unei strategii de urgență:[/SIZE]
[COLOR=red][SIZE=4]“…fac sfat în taină cu sfinții Mei și cu Tatăl Meu, ca să pot cumva să merg și să nu stau din lucrarea venirii Mele…”[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=blue]11.[/COLOR] Necredința face ravagii în “poporul” de la Pucioasa[/SIZE]
[SIZE=4]Necredința în acest tigru de hârtie, numit “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa”, s-a cuibărit adânc, chiar în sânul “poporului de la Pucioasa” , și încă între cei mai proeminenți adepți, “cei de la mijloc”:[/SIZE]
[COLOR=red][SIZE=4]“…e necredință pentru coborârea Mea în mijlocul tău.”[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4]Liderii pucioși nu mai au tragere de inimă să mai țină predici supușilor lor, deoarece simt că nu mai au credibilitate printre unii dintre cei care le fuseseră cândva apropiați:[/SIZE]
[COLOR=red][SIZE=4]“…voi nu mai puteți grăi, că este necredință, tată.”[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=blue]12.[/COLOR] Rememorarea unor proorocii care se contrazic[/SIZE]
[SIZE=4]Pentru a se justifica pe sine, “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” rememorează unele proorocii care dau impresia că îl legitimează să vorbească la nesfârșit, repetând mereu aceleași și aceleași banalități patetice:[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]“Am spus pe vremea trâmbiței Mele Verginica, am spus poporului cel de atunci că Eu nu voi sta din trâmbițat după ce-Mi voi ridica la Mine instrumentul prin care grăiam peste popor.”[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]Cu toate acestea, o serie de proorocii afirmau contrariul:[/SIZE]
[SIZE=4]- Că “Cuvântul lui Dumnezeu” va dispărea nu peste mult timp (afirmație făcută în urmă cu 33 de ani!):[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue]“…Fiți pricepuți, că [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu va mai fi acest cuvânt mult timp[/COLOR][COLOR=blue].” (30 ianuarie 1975)[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]- Că Verginica va fi ultimul prooroc:[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue]“ Poporul Meu, de acum înainte [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu va mai fi trimis nici un profet[/COLOR][COLOR=blue] și [/COLOR][COLOR=fuchsia]nici un prooroc[/COLOR][COLOR=blue] ca să mai profețească sau să mai proorocească.” (22 decembrie 1975)[/COLOR](Întrebare: ce mai caută atunci Mihaela și Nicușor în panoplia “proorocilor”?)[/SIZE]
[SIZE=4]- Că Virginia “va trâmbița” întreaga Apocalipsă (deci nu va mai rămâne nimic de “trâmbițat”; și cu toate acestea, adepții pucioși sunt convinși că “ultima trâmbiță, a șaptea, este Domnul”):[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue]“Pe Verginica am pregătit-o pentru ca [/COLOR][COLOR=fuchsia]să trâmbițeze întreaga Apocalipsă[/COLOR][COLOR=blue] pentru pregătirea judecății de apoi și pentru pregătirea creștinilor din vremurile din urmă și de acum…”[/COLOR][COLOR=blue](septembrie 1968 )[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4]- Că, îndată după moartea Verginicăi, va veni Domnul Iisus și va urma Nunta Mirelui ceresc:[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue]“Dacă trâmbița va înceta din suflarea sa, să știi că și Domnul e la ușa ta, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]după ea va urma Nunta[/COLOR][COLOR=blue]. Să nu zici: Aoleu ce să fac eu, că a luat Dumnezeu trâmbița Sa? Ci să zici că Dumnezeu a venit și și-a luat trâmbița Sa. Și să știți că toate sunt pregătite pentru sfârșit.” ( 7 septembrie 1976) [/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4]Dar n-a fost să fie așa. După ce trâmbița Verginica a încetat din suflarea sa (anul 1980), a urmat o perioadă de derută, marcată de o mormântală tăcere. Apoi a apărut altă trâmbiță, Maria, sora Verginicăi, care a trâmbițat și ea între 1982 și 1994. Apoi, la concurență cu Maria, s-a ridicat Mihaela, care trâmbițează cu mult talent și succes la public din 1990 încoace. Mihaela însă pretinde că nu ea trâmbițează, ci “Domnul” trâmbițează, iar ea doar stă și ascultă. Și consemnează totul în caiete (uneori, cu pix [COLOR=red]roșu[/COLOR], deși [COLOR=red]roșu[/COLOR] e culoare proscrisă la Pucioasa)[/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=blue]13.[/COLOR] “Dumnezeul de la NIP” nu mai poate vorbi public, dar va vorbi “în șoaptă” și “în taină”, prin “cei aleși”[/SIZE]
[COLOR=red][SIZE=4]“Nu mai pot vorbi cu cei ce-Mi stau porți, că voiesc să Mă feresc de lovituri, dar vorbesc cu tine prin porți, poporul Meu.”[/SIZE][/COLOR]

[SIZE=4]Deși a afirmat că nu mai poate vorbi cu cei care-i stau “porți” de venire pe pământ, “Dumnezeul de la NIP” se răzgândește în final, ca să le dea [COLOR=red]“un picuț de duh întăritor”[/COLOR]:[/SIZE]

[COLOR=red][SIZE=4]“Nu pot să nu Mă apropii cu un picuț de duh întăritor peste cei ce-Mi stau porți ca să vin. “[/SIZE][/COLOR]

[SIZE=4]Tainele vor fi pecetluite tot mai mult:[/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=red]“O, nu mai pot să-Mi dau tainele Mele pe masă, și Mi le voi [/COLOR][COLOR=fuchsia]pecetlui [/COLOR][COLOR=fuchsia]tot mai mult[/COLOR][COLOR=red] între ucenici…”[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=red]“Nu mai putem grăi așa cum am Eu grăirea, și voi grăi [/COLOR][COLOR=fuchsia]mult în taină[/COLOR][COLOR=red],…”[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=red]“Îmi voi așeza [/COLOR][COLOR=fuchsia]la adăpost [/COLOR][COLOR=fuchsia]tainele [/COLOR][COLOR=red]Mele și toate lucrurile Mele…”[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4]Tainele vor fi grăite în taină:[/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=red]“Nu mai pot grăi decât [/COLOR][COLOR=fuchsia]în taină[/COLOR][COLOR=red] pentru [/COLOR][COLOR=fuchsia]tainele [/COLOR][COLOR=red]Mele.”[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4]Și “apostolii Petru și Pavel” sugerează că ceva substanțial se va schimba în maniera de lucru a “Domnului” cu “poporul de la NIP”: [/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=red]“Nu mai poți grăi pe de-a dreptul, [/COLOR][COLOR=fuchsia]decât în taină[/COLOR][COLOR=red], Doamne,…”[/COLOR][/SIZE]
Vechi 06.06.2009, 15:44:02
Banned

Implicit “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” e tot mai strâmtorat (Partea a IV-a)

[SIZE=4]Cauza este vulnerabilitatea “Cuvântului” în fața criticilor teologice, deoarece acesta s-a dovedit a fi plin de inconsecvențe, neconcordanțe și erezii. De aceea, el va trebui “protejat” pe viitor de curiozitatea celor care, fiindcă nu vor să fie creduli , sunt considerați “vrăjmași”:[/SIZE]

[COLOR=red][SIZE=4]“…căci vrăjmașul stă și se uită ca să vadă și ca să audă și ca să știe ce grăiești Tu peste cei de azi ai Tăi.”[/SIZE][/COLOR]

[SIZE=4]Ei chiar sugerează maniera în care se va proceda de acum încolo: după dictonul [COLOR=green]“[/COLOR][COLOR=green]verba volant[/COLOR][COLOR=green], scripta manent”[/COLOR]. Adică, de acum încolo “[COLOR=red]se va vorbi numai în scris[/COLOR]”:[/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=red]“…[/COLOR][COLOR=fuchsia]nu se va mai putea vorbi decât prin scris[/COLOR][COLOR=red] cuvântul Tău, și apoi scrisul va fi dat pe foc, și focul să-l tăinuiască pe el…”[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4]Se preconizează desemnarea unor acoliți (aleși pe sprânceană “ [COLOR=red]de la mijloc[/COLOR]”, dintre fidelii de suflet ai celor doi lideri pucioși) pe post de sfetnici de taină. Aceștia urmează a fi păstrători ai tainei “Cuvintelor” care vor fi citite în cerc restrâns și apoi “[COLOR=red]date pe foc[/COLOR]”:[/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=red]“…are Domnul nevoie de [/COLOR][COLOR=fuchsia]ucenici tainici[/COLOR][COLOR=red] din mijlocul tău pentru lucrarea Sa cea grea [/COLOR][COLOR=red]și pentru lucrurile Lui[/COLOR][COLOR=blue]… căci …[/COLOR][COLOR=red]tainele Domnului[/COLOR][COLOR=blue]… …[/COLOR][COLOR=red]stau și așteaptă după ucenici cu credincioșie pentru Dumnezeu[/COLOR][COLOR=blue]… …[/COLOR][COLOR=red]Are Domnul nevoie de [/COLOR][COLOR=fuchsia]ucenici tainici[/COLOR][COLOR=red], de fii cu credincioșie între voi, căci ați înțeles puțin pe cele ce sunt de lucrat pentru cer pe pământ, și pentru pământ în cer.”[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=red]“…pecetluiți între Mine și voi, și între voi și ucenici purtarea [/COLOR][COLOR=fuchsia]tainelor[/COLOR][COLOR=red] Mele și grija de ele, tată.”[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4]Chiar și alegerea acoliților fideli se va face în mare taină, pentru a nu se ști care sunt aceștia (deși sunt binecunoscuți, prin tratamentul preferențial care li se acordă deja) :[/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=red]“și Mi le voi pecetlui tot mai mult între ucenici, [/COLOR][COLOR=fuchsia]și-i voi deosebi pe ei în taină[/COLOR][COLOR=red],…”[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=red]“Voi grăi mai mult în taină cu voi și cu cei ce stau cu voi sub greu, și cu [/COLOR][COLOR=fuchsia]cei ce poartă cu voi tainele Mele[/COLOR][COLOR=red] pentru toate lucrurile Mele de azi…”[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4]Din fraza anterioară se desprind pentru viitor trei categorii de primitori ai tainelor:[/SIZE]

[SIZE=4]a) liderii pucioși Mihaela și Nicușor, adică “călăuzele” și “porțile” Cuvântului lui Dumnezeu;[/SIZE]

[SIZE=4]b) cei ce stau cu liderii sub greu, adică salahorii de la Pucioasa, înhămați la toate muncile grele;[/SIZE]

[SIZE=4]c) cei ce poartă cu liderii tainele”Domnului”, adică acoliții fideli liderilor.[/SIZE]

[SIZE=4]Tainele Duhului Sfânt se vor băga în tranșee și lupta cu vrăjmașii pucioșilor va continua până la biruință:[/SIZE]

[COLOR=red][SIZE=4]“în război își fac tranșee cei ce biruiesc, și așa este și cu tainele Duhului Sfânt.” [/SIZE][/COLOR]

[SIZE=4][COLOR=blue]14.[/COLOR] “Dumnezeul de la NIP” nu poate vorbi de departe fără telefon[/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=red]“O, dacă tu vrei să vorbești cu cineva de departe așa cum se vorbește azi pe pământ cu telefonul, poți, tată, să vorbești fără telefon? Eu știu de ce te întreb aceasta, dar tu nu știi de ce te întreb. O, [/COLOR][COLOR=fuchsia]nici Eu nu pot vorbi cu tine altfel[/COLOR][COLOR=red]…”[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4]E limpede că, dată fiind forța majoră, se reactivează prin Mihaela funcția de “telefon duhovnicesc” pe care o avea pe vremuri doar Verginica. Prin Verginica se putea vorbi chiar și cu morții “la telefon”:[/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=blue]“ Mamă, mă cunoști tu pe mine? Mamă, eu sunt [/COLOR][COLOR=fuchsia]Mihail, care vorbesc prin telefonul duhovnicesc[/COLOR][COLOR=blue]. Nu-mi pare rău că am plecat din lume, că m-am mutat de pe pământ la cerul sfânt…Mamă a sosit timpul să ne despărțim…[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue]…Nenea Mișu, [/COLOR][COLOR=fuchsia]apropie-te de telefon[/COLOR][COLOR=blue]. Ai grijă de mama mea, întărește-o și pe mama mea. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Eu sunt un fiu ucis de tâlhari[/COLOR][COLOR=blue]. Cu greu [/COLOR][COLOR=fuchsia]m-am despărțit de trup[/COLOR][COLOR=blue]. ” (24 mai / 6 iunie 1974)[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]Vrăjitoria era atât de performantă din punct de vedere tehnic, încât morții îi puteau chiar vedea pe cei vii prin acest “telefon”:[/SIZE]
[COLOR=blue][SIZE=4]“… Rafaile arhanghele, du-te și cheamă-l pe Mihail să se răcorească de dorul mamei lui.[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=blue]– Mihaile, pleacă-te la picioarele Domnului și sărută de trei ori picioarele Domnului și [/COLOR][COLOR=fuchsia]telefonul[/COLOR][COLOR=blue], în numele tatălui și al Fiului și al sfântului Duh. Amin…[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue]– …Mamă, să te rogi mereu la Dumnezeu să mă aducă îngerul Rafail [/COLOR][COLOR=fuchsia]ca să te mai văd odată[/COLOR][COLOR=blue]…[/COLOR][COLOR=blue]” (2/ 15 septembrie 1974) [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]Așadar “telefonul” ori era “videofon”, ori era o șarlatanie curată![/SIZE]
[SIZE=4]Totuși, anticipăm că mîndria liderilor pucioși este insațiabilă. Mihaela va continua să debiteze prostii în numele “Domnului”, pentru naivii ei adulatori, dispuși să o asculte și s-o creadă, deghizându-se în continuare în telefon privat, dacă pe post de telefon public nu i-au reușit pasiențele așa cum spera.[/SIZE]
Vechi 06.06.2009, 16:35:12
Banned

Implicit “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” e tot mai strâmtorat (Partea a V-a)

[SIZE=4][COLOR=blue]15.[/COLOR] Mihaela, marele “cârmaci”, trebuie să preia din nou puterea absolută[/SIZE]

[SIZE=4]După marea și neașteptata “ trădare din interior” care a adus “vremea de strâmtorare”, Mihaela Tărcuță (considerată “prooroc”, “văzătoare cu duhul”, “călăuză” și mare “cârmaci” peste NIP) trebuie urgent re-investită cu puteri discreționare peste toți supușii ei din Cetatea Sfântă a Noului Ierusalim și vai celor care nu o vor asculta!:[/SIZE]

[COLOR=red][SIZE=4]“Dați-I Domnului putere la cârmă în vreme de strâmtorare, căci vai cetății fără văzător peste ea!”[/SIZE][/COLOR]

[SIZE=4][COLOR=blue]16.[/COLOR] Liderii pucioși trebuie încurajați, mângâiați și apoi împinși de la spate ca să dezvăluie “tainele lui Dumnezeu”, ținute de ei ascunse până acum[/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=red]“Îndemnați-i spre încurajare pe cei căzuți în dureri și în suspin și fără de sprijin între voi și îndemnați-i să vă arate din cele tainice ale Domnului cu ei,…”[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4]“Domnul de la NIP ” promite că va lucra pentru îmbărbătarea și întărirea celor doi lideri pucioși prin intermediarii cei mai devotați lor, ucenici și ucenițe:[/SIZE]

[COLOR=red][SIZE=4]“Eu voi avea grijă să vă întăresc, și voi întări pe mai departe pentru voi ucenici și ucenițe,…”[/SIZE][/COLOR]

[SIZE=4]Apoi promisiunea este imediat uitată, iar liderii sunt îndemnați să-și pregătească ucenici, singuri:[/SIZE]

[COLOR=red][SIZE=4]“Pregătiți-vă ucenici pentru lucrările Mele și pentru voi.”[/SIZE][/COLOR]

[SIZE=4][COLOR=blue]17.[/COLOR] “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” se rușinează de necredința altora în el, și-i slăbește voința, și se împinge singur la ascundere[/SIZE]

[SIZE=4]Deși a te rușina, a slăbi și a te tăinui din cauza necredinței altora este o reacție absurdă, mai ales pentru un “Dumnezeu” care se vrea a fi mare și preaînalt, suntem nevoiți să o consemnăm ca atare. Ascunderea e numită aici și “tăinuire”:[/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=red]“Necredința din părți Îmi slăbește intrarea Mea la popor cu cuvântul Meu cel lucrător și Mă face să Mă rușinez, să Mă strâng și să Mă [/COLOR][COLOR=fuchsia]tăinuiesc[/COLOR][COLOR=red] între ucenici, între cei de o iubire și milă cu Mine.”[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4]Alteori, ascunderea e numită “adăpostire”:[/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=red]“Vă voi povățui, tată, căci trebuie să [/COLOR][COLOR=fuchsia]adăpostim[/COLOR][COLOR=red] tot ce este de adăpostit,…”[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=blue]18.[/COLOR] “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” se tânguie ca un neputincios, într-un chip absolut penibil și lamentabil[/SIZE]

[COLOR=red][SIZE=4]“Nu Mă lăsați, nu Mă lăsați, tată!”[/SIZE][/COLOR]

[SIZE=4]Deși pretinde că poate singur, continuă să se lamenteze și să se roage de ajutorul unora pe care-i vede a fi neputincioși:[/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=red]“…căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]pot Eu[/COLOR][COLOR=red] atunci când vă este greu, pot Eu când voi nu mai puteți. O, nu Mă lăsați!”[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4]În același timp, deși cere ajutor ca din gură de șarpe, pretinde că umilința liderilor pucioși l-a întărit și-l va mai întări:[/SIZE]

[COLOR=red][SIZE=4]“Ascundeți-vă suspinul și fiți umiliți, căci duhul umilit din voi M-a făcut și Mă face tare pe Mine, tată.”[/SIZE][/COLOR]

[COLOR=purple]Anca Estera [/COLOR]
[COLOR=purple]14 iulie 2008[/COLOR]
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Fenomenul Posaga poster Exorcismul 13 13.01.2015 14:22:59
Cetatea Noul Ierusalim idealist Calugarul 12 18.01.2013 11:13:01
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti geo.nektarios Secte si culte 3 01.04.2011 17:38:21
mesaj de la noul ierusalim anaana71 Secte si culte 417 31.01.2011 15:31:40