![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
“Voi cei puternici răbdați slăbiciunile celor neputincioși”
(Romani, cap. 15, versetul 1) “ “purtați-vă sarcinile unii altora și așa veți împlini legea lui Hristos” (Galateni, cap. 6). lucrul hotărâtor și general pentru toate patimile este ca omul să se gândească zilnic că are să plece din lumea aceasta |
|
||||
|
||||
![]()
" Sa nu incercam sa - i vindecam pe altii , atata timp cat noi suntem plini de rani ".
( Sf. Grigorie Teologul )
|
|||
|
|||
![]()
cred ca asta ar trebui sa ma faca sa gandesc mult ...Multumesc...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
"In lume necaz veti avea; dar indrazniti!: Eu am biruit lumea!"
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dacă-L avem pe Domnul, nu avem de ce ne teme |
|
||||
|
||||
![]()
multă iubire
|
||||
|
||||
![]()
“Daca ai credinta cat un bob de mustar poti muta un munte. Dar daca deznadejdea ta este cat un munte, nu poti sa urnesti nici macar un bob de mustar,pe care si o furnica il poate cara kilometri intregi.”(Gavriil Stiharul)
|
|||
|
|||
![]()
Oameni perfecti nu exista decat in romane. Binele si raul sant atat de intim amestecati laolalta in firea noastra incat rareori dam de unul fara de celalalt.Caracterelele cele mai ferme au slabiciunile lor, in cele mai frumoase fapte intra motive care nu sant intodeauna spre cinstea faptuitorului; afectiunile noastre cele mai alese nu sant cu totul scutite de egoism; indoielile, banuielile jignitoare tulbura uneori prieteniile cele mai trainice; se prea poate ca in unele clipe, unele pofte sau pizme, de care ne si rusinam a doua zi , sa fulgere sufletul celor mai de isprava oameni.
G.Boissier |
|
|||
|
|||
![]()
...."Astazi daca ai vrea ai putea sa vezi dincolo de aparente, ai putea sa auzi, dincolo de cuvinte, daca ai sti sa iubesti, dincolo de infatisare, n-ai mai fi un om ca oricare. In viata, daca ai de ales intre suflet si frumusete, alege sufletul, caci el intrece orice frumusete. Planteaza un cuvant de iubire adanc in inima unui om, hraneste-l cu un zambet si cu multa iubire si vei vedea ce se intampla"...
..."alege ce crezi ca te reprezinta pe tine..dar nu incerca sa schimbi pe altii dupa bunul tau plac ..ca nu stii la judecata care va fi mai osandit tu sau el..." Last edited by Marilena B; 23.08.2011 at 12:45:08. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poezii preferate... | silverstar | Generalitati | 878 | 10.10.2023 20:27:07 |
Cugetari din Dharma | florin.oltean75 | Alte Religii | 1983 | 10.01.2018 09:08:51 |
Cugetari ORTODOXE ! | cristiboss56 | Pocainta | 80 | 02.07.2015 21:05:47 |
Cugetari si Citate Ortodoxe | adorcrysti | Generalitati | 90 | 12.11.2014 21:55:18 |
Vorbe de duh | mena2376 | Intrebari utilizatori | 6 | 27.06.2012 01:45:50 |
|