Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.01.2025, 14:05:52
tigeratlantic9's Avatar
tigeratlantic9 tigeratlantic9 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2008
Religia: Ortodox
Implicit Michele Cushatt-Puterea vindecătoare a credintei

Ce părere aveți de cartea lui Michele Cushatt "Puterea vindecătoare a credintei"?
Ați citit-o? V-a ajutat?
Reply With Quote
Vechi 07.01.2025, 13:46:48
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

N am citit o si nu plănuiesc sa citesc nimic generat din sfera MAMONEI.
Avem destule resurse literare estice.

Nu avem nevoie sa învățăm de la occidentali.
Vechi 22.01.2025, 14:48:39
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

Data înregistrării: 28.06.2023
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigeratlantic9 Vezi mesajul
Ce părere aveți de cartea lui Michele Cushatt "Puterea vindecătoare a credintei"?
Ați citit-o? V-a ajutat?
Mie îmi pare o carte foarte bună. Este o carte ce incurajeaza pastrarea sperantei, a smerenie, intr-un mod destul de concret dar și realist.

Mi-a plăcut foarte mult atunci când a spus: "Asa cum o casă are nevoie de o fundație solidă, viața spirituală trebuie să fie ancorată în cimentul credinței. Mersul la biserică, citatele spirituale pline de miez i o listă cu melodii cretine nu sunt suficiente. Asemenea decorațiunilor domestice, ele împodobesc viața credincioasă, dar nu o consolidează."

Cat despre tehnicile din carte, sunt bune pentru a pastra speranta vie. În funcție de caz, e nevoie de mai multa sau mai putina aplicare a lor.
Și dacă se scoală cineva asupra unuia, doi pot să-i stea împotrivă; și funia împletită în trei nu se rupe ușor. (Eclesiastul 4:12)

Dumnezeu e Iubire :)
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare