![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Exista urmatoarea profetie atribuita Cuviosului :
, Cred că a sosit momentul să vă spun ce mi-a zis fratele Gherontie în luna iulie a anului 2002 chiar la mine acasă. Mă întreabă la un moment dat: - Ce zici, crezi că va mai ieși lumea în stradă? I-am răspuns că nu cred că va mai ieși lumea în stradă la care mi-a răspuns: - Va fi revoltă mare cu mii de morți o să vezi vei apuca vremurile acelea, eu nu voi mai trăi atunci să le spui celor credincioși să nu participe la revoltă. De asemenea mi-a spus că va fi un cutremur foarte puternic spre 9 grade care va avea loc pe timpul nopții și care va fi apropiat în timp de revoltă. L-am întrebat care va fi întâi, revolta sau cutremurul, și mi-a spus ca nu poate să-mi spună care va fi întâi. După cutremur și revoltă mi-a spus că va începe cel de-al treilea război mondial și că vor intra rușii în țară, chiar poporul român va cere ajutor de la ruși. Mi-a spus de asemenea că aceste evenimente și alte necazuri care vor veni peste noi pentru păcatele noastre vor determina Biserica Ortodoxă Română să-l canonizeze pe Părintele Arsenie Boca. După război vor reveni monarhiile în toată Europa inclusiv la noi în România și va urma o nouă epocă de încreștinare a popoarelor care nu l-au cunoscut pe Domnul Iisus Hristos. Mai spunea fratele Gherontie că va veni o mare foamete peste omenire înainte de ce-al treilea război mondial, dar că în România nu se va muri de foame. Mi-a zis că dacă avem grâu și porumb îl vom fierbe și nu vom muri de foame. În Grecia a spus ca va fi o foamete și mai mare ca la noi în țară. După război, Basarabia (n.n. Republica Moldova) se va uni cu România. Mi-a zis să ne rugăm la Dumnezeu la Maica Domnului și la toți sfinții ca să mai îndulcească Dumnezeu pedepsele ce vor veni peste noi pentru păcatele noastre în special pentru avorturile pe care le-am săvârșit. Cuviosul Gherontie de la Tismana, cel nebun pentru Hristos (1934-2018) 🇷🇴 Sursa: Mărturia lui Dan Orza, fiu duhovnicesc al cuviosului Gherontie" Acum eu vad ca partea cu Arsenie Boca s a împlinit înainte de evenimente.... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La Parlamentare au scăpat-o fiindcă nu se gândeau că intră Călin Georgescu în T2, lucru care le-a dat înapoi pe PSD și PNL fără finaliști, care gândiseră pt ei lipirea Parlamentarelor de T1 la Prezidențiale. E posibil ca strategia US să fie făcută cu cap, pentru ca Europa din ambiție nebunească să intervină militar într-o confruntare directă cu Fedratia Rusă, fără ei și americanii să revină mai târziu în război când ambele părți sunt epuizate.
|
|||
|
|||
![]()
Și ing.Ioan Istrate, Dumnezeu să-l odihnească(!), a mai profețit despre cutremur, despre război, despre Paștile care nu se vor ține (și nu S-au ținut)...
https://istrategeorgeta.blogspot.com...zentat-de.html https://huff.ro/stiri/ioan-istrate-p...-moment-126128 O atenție specială a acrodat dl. ing.Ioan Istrate ”marelui cutremur”, deoarece datorită ciclicității sale(de aprox. 40 de ani) depășite deja cu mult timp, tensiunile acumulate vor erupe cu multă putere pe linia București-Chișinău, dărâmând blocurile ca pe ”cutii de chibrituri”. Semne prevestitoare ale cutremurului ar fi un cutremur de avertizare (5-6gr R), o vizită a premierului Ungariei(neinvitat) într-un oraș din Ardeal, un mare cutremur în Turcia, lucrări de amenajare la Arcul de Triumf... Dinainte de 2010 (de când au fost profețite), toate acestea s-au împlinit deja, semn că seismul se poate petrece oricând. Nu a specificat exact care ar fi primul, cutremurul sau războiul, însă dânsul parcă și-a fixat atenția pe cutremur.
|
|||
|
|||
![]()
Eu vad revolta venind destul de rapid, avand in vedere alegerile din mai, posibilitatea victoriei lui Georgescu, a revoltelor ce ar urma, si poate e cererii de ajutor din partea Rusiei cum zice si Cuviosul.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din ce-mi aduc aminte în 10 August 2018 au fost protestele alea potențate de rețeaua Soroș, ambasade străine și bănci sau alte companii care-și îndemnau angajații să participe. Au mai fost prin Octombrie-Noiembrie cele mai multe, cred că și alea anti-Băsecu-Petrov au fost tot iarna când au dat jandarmii cu lacrimogene la greu și la un om i-a intrat în picior un proiectil din acela destinat să se spargă de caldarâm. Și cele mai recente au fost în ianuarie, mai degrabă iarna lumea nu are ce face și crește tensiunea socială, se termină și banii și încep scumpirile de iarnă.