![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dansul nu este preot dar are studii teologice.Primeste lumea la un cabinet din Bistrita. Se spune ca care harul vederii. A interactionat cineva de aici cu el? Puteti confirma daca harul sau este de la Dumnezeu si nu este vorba de vrajitorie la mijloc? Multumesc.
|
|
|||
|
|||
![]()
De unde auzi numele astea boss ? Merită efortul ?
|
|||
|
|||
![]()
Din research . Da ,de ce nu ar merita?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"15. Feriți-vă de proorocii mincinoși, care vin la voi în haine de oi, iar pe dinăuntru sunt lupi răpitori. 16. După roadele lor îi veți cunoaște. Au doară culeg oamenii struguri din spini sau smochine din mărăcini? 17. Așa că orice pom bun face roade bune, iar pomul rău face roade rele. 18. Nu poate pom bun să facă roade rele, nici pom rău să facă roade bune. 19. Iar orice pom care nu face roadă bună se taie și se aruncă în foc. 20. De aceea, după roadele lor îi veți cunoaște." Omul, prin natura lui este o fiinta mincinoasa. Cu premiza asta trebuie mereu inceputa orice cercetare, dupa care vezi la ce concluzie ajungi, observand si analizand cu atentie toate detaliile.
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» Last edited by cozia; 17.02.2025 at 19:12:05. |
|
|||
|
|||
![]()
Și în cazul acesta care e rodul după care sa știu?
|
|
|||
|
|||
![]()
De unde știu dacă dânsul are un duh pitonicesc sau nu este proroc ca Natan?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Psihiatrii de exemplu petrec cu un pacient aproximativ 6 luni de intalniri saptamanale pentru a putea stabili afectiunea de care sufera acel om si practic pentru a afla cu cine au de a face. Intelegi?
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
|||
|
|||
![]()
Rodul este reprezentat strict de fapte, realizari practice, grija, milostenie, ajutor cu un proiect samd, dincolo de vorbe, fara viclenie, manipulare si prefacatorie.
Cand este vorba de fapte, viclenia si prefacatoria "serpeasca" paralizeaza automat devine non-functiuonala. Intelegi? PS: Secretul este sa nu dai drumul la bani! Mare atentie!
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» Last edited by cozia; 17.02.2025 at 19:26:55. |
|
|||
|
|||
![]()
Pai de asta întreb aici și în alte locuri ca să știu lucrurile astea de la cei care au interacționat cu el...
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu as vrea sa păcătuiesc cu un vrăjitor...însă as dori sa aud ce are sa îmi transmită un proroc/vazator ortodox
|
|