Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.02.2025, 00:26:21
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Uite cum ne invartim continuu in jurul cozii.
Intrebare si cu asta am terminat:):
Cine a putut sa se opuna situatiei sinistre pravalite peste noi intre anii '20-'22? In afara de vre-o doi presedinti africani care in urma unor "urgente medical" au mierlit-o, cine? Te ajut eu, nimeni de pe planeta!
Acum cu aceasta propunere a "sponsorilor" de culegere a datelor biometrice tu nu ai invatat nimic?
Chiar crezi ca daca toti sunt deocamdata tacuti malc, nu vor sari, cand li se va cere oficial?
Spune-mi ca glumesti!:
Tu de unde știi ce va fi pe viitor, cine va fi pe buletinul de vot șamd, faci niște proiecții aberante doar așa de dragul discuției.
Dacă a propus ceva directorul Oracle, gata e literă de lege și precis C.G. o va impune.

Citat:
Da, pentru ca atunci precum pensionarii destepti zbura sub radar, deci nici nu prezinta vre-un interes cu ce se ocupa in acea perioada. Este irelevant ce facea si ce declara.
Era de mulți ani în spațiul public sunt emisiuni vechi la Nașultv cu el, presa chiar îl luase în cătare că ar fi sfidat pericolul bolii cu bălăceala aceea în lacuri reci despre care unii ziceau că era generată pe calculator.

Chiar și așa C.G. nu a susținut proiecte futuriste de tipul AI care să culeagă datele de sănătate, nu știu de ce ai relaționat linkul acela cu el, de ce-i bagi lui în cârcă capsările culegătoare de date de sănătate?
Vechi 18.02.2025, 17:12:36
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2019
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
„Călinuțul” a fost ales de peste 2 milioane de oameni, fie că ne place sau nu, fie că PNL-PSD au dus oamenii pe la sat cu mașinile acoliților de partid la vot cu instrucțiuni clare de vot.
Asta este părerea ta că Georgescu ar fi obținut acele voturi, în realitate anularea procesului electoral în integralitate a dus și la anularea tuturor așa-ziselor voturi luate de autointitulatul „președinte ales”. De altfel, din câte am înțeles, CCR a dat niște explicații în motivarea anulării referitoare la caracterul substanțial nedemocratic, ilegitim (și inclusiv anchetat ca ilegal) al unor mulțimi de voturi așa-zis obținute de Georgescu, ceea ce evident că a putut duce la anularea și legală a întregului proces electoral.

Și prin intermediul unor articole de presă online, am văzut și eu niște specimene de așa-ziși „activiști politici” de-ai lui Georgescu, așa încât „georgiștii” nu mai pot să prostească decât pe naivi și pe cei care se lasă prostiți. La mijloc a fost și o amplă operațiune de manipulare, asemănătoare întru câtva unei alte ample operațiuni de manipulare, anume cea cu „#rezist”, „justiție, nu corupție”, „spitale, nu catedrale”, „Dragnea în zeghe la pușcărie”, „ciuma roșie”, „hai la vot” (că îți spunem noi cu cine să votezi...) și așa mai departe, cea care a și stat în spatele „emergenței” extremismului bizar ultraliberalo-neomarxist, șoroșist reprezentat de USR - PLUS, întruchipate de personaje extrem de dubioase gen Barna, Cioloș și cei „dimpreună” cu ei și cu păpușarii lor.

De altfel, se vorbește chiar de câțiva ani, nu doar de câteva săptămâni, cum fac cei de la RTV, despre legături, conexiuni în culise între „noua dreaptă” și „noua stînga” și între păpușarii lor, dintre care unii probabil că sînt păpușari ai ambelor tabere, a se vedea dezbaterea despre „BINOMUL AUR-USR” începută de mine aici pe forum.

(Nu întîmplător aceste două mănunchiuri de forțe distructive au colaborat politic la moțiunea împotriva lui Cîțu, când AURiștii au fost cooptați pentru a da putere de negociere Șoroșiștilor, doar că și atunci „feseniștii” au fost mai deștepți decât „binomul USR-AUR”; asemănător, extremiștii de AUR s-au folosit de fîrtații lor de la USR, pentru a forța presupusa, așa-zisa suspendare a lui Iohannis. Că doar nu degeaba li se mai spune și „fîrtați de lapte”...)
Vechi 18.02.2025, 17:46:00
Senior Member

Implicit

Citat:
Felicitari, este foarte buna scurta analiza de mai sus!
Eu am auzit de Georgescu de peste 10 ani, și chiar aveam așa, fără să fi audiat prea mult și fără să îi fi citit cărțile, o părere cumva pozitivă despre el, însă nici măcar în trecuta „campanie” nu i-am acordat practic nicio atenție. Este o dezamăgire extraordinară, pentru România și pentru români (că eu nu aveam vreo amăgire, în plus părea doar un candidat „de umplutură”, iar escrocii cvasi-infracționali care au produs așa-zise „sondaje sociologice” au avut grijă să întrețină reprezentări false referitoare la „opinia publică”); însă nu mi-aș fi imaginat că se dedă la asemenea escrocherii absolut incalificabile, și pentru care ar trebui eliminat de administratorii alegerilor de la orice viitoare candidatură politică. Și asta o spun doar ca o exprimare elegantă, că este destul de clar multora că este un caz mult mai grav decât a reușit să pară și inclusiv consecințele ar putea fi mult mai drastice decât ce am menționat eu. Efectiv ne-a făcut nația, Biserica și țara de o rușine incredibilă cel puțin la nivel „euro-atlantic”, dacă nu cumva chiar mondial.
Vechi 18.02.2025, 20:09:53
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de David_1859 Vezi mesajul
Asta este părerea ta că Georgescu ar fi obținut acele voturi, în realitate anularea procesului electoral în integralitate a dus și la anularea tuturor așa-ziselor voturi luate de autointitulatul „președinte ales”. De altfel, din câte am înțeles, CCR a dat niște explicații în motivarea anulării referitoare la caracterul substanțial nedemocratic, ilegitim (și inclusiv anchetat ca ilegal) al unor mulțimi de voturi așa-zis obținute de Georgescu, ceea ce evident că a putut duce la anularea și legală a întregului proces electoral.
CCR nu a furnizat nicio probă, doar a speculat pe baza unor alegații dintr-o cercetare secretizată, care nici nu ar trebui să fie problă legală, datorită caracterului special.

Citat:
Și prin intermediul unor articole de presă online, am văzut și eu niște specimene de așa-ziși „activiști politici” de-ai lui Georgescu, așa încât „georgiștii” nu mai pot să prostească decât pe naivi și pe cei care se lasă prostiți. La mijloc a fost și o amplă operațiune de manipulare, asemănătoare întru câtva unei alte ample operațiuni de manipulare, anume cea cu „#rezist”, „justiție, nu corupție”, „spitale, nu catedrale”, „Dragnea în zeghe la pușcărie”, „ciuma roșie”, „hai la vot” (că îți spunem noi cu cine să votezi...) și așa mai departe, cea care a și stat în spatele „emergenței” extremismului bizar ultraliberalo-neomarxist, șoroșist reprezentat de USR - PLUS, întruchipate de personaje extrem de dubioase gen Barna, Cioloș și cei „dimpreună” cu ei și cu păpușarii lor.
USR a fost tot timpul favorizată de facebook, doar că s-au erodat și nu mai prezintă încredere, atâta tot, prosteala de net nu poate să țină loc de rezultate și incapacitate administrativă care se vede de pe lună.

Citat:
De altfel, se vorbește chiar de câțiva ani, nu doar de câteva săptămâni, cum fac cei de la RTV, despre legături, conexiuni în culise între „noua dreaptă” și „noua stînga” și între păpușarii lor, dintre care unii probabil că sînt păpușari ai ambelor tabere, a se vedea dezbaterea despre „BINOMUL AUR-USR” începută de mine aici pe forum.
Vezi că binomul PSD-PNL se antagonizează reciproc sperând să crească și după se aliază la guvernare, USL1 și USL 2.0, e culmea nesimțirii ca din partea unui simpatizant PSD să se facă astfel de alegații.

Liviu Dragnea nu a ajuns cu serviciile la peste 40% ?
Și după s-a prăbușit la 20% în 2019, cu zeci de mii de oameni care încă așteptau să voteze la coadă, că dacă se vota până la 24 sigur lua sub 18%.

Citat:
(Nu întîmplător aceste două mănunchiuri de forțe distructive au colaborat politic la moțiunea împotriva lui Cîțu, când AURiștii au fost cooptați pentru a da putere de negociere Șoroșiștilor, doar că și atunci „feseniștii” au fost mai deștepți decât „binomul USR-AUR”; asemănător, extremiștii de AUR s-au folosit de fîrtații lor de la USR, pentru a forța presupusa, așa-zisa suspendare a lui Iohannis. Că doar nu degeaba li se mai spune și „fîrtați de lapte”...)

Câțu de fapt a făcut factura aia pe vaccinuri, și a falimentat afaceri prin carantina prelungită, trebuia aruncat de mult fiindcă era periculos, ar trebui să plătească pt achiziții și devalizare.
Gradul de îndatorare a explodat de la plandemie încolo cu guverne PNL-PSD.
Vechi 18.02.2025, 20:15:47
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Eu am auzit de Georgescu de peste 10 ani, și chiar aveam așa, fără să fi audiat prea mult și fără să îi fi citit cărțile, o părere cumva pozitivă despre el, însă nici măcar în trecuta „campanie” nu i-am acordat practic nicio atenție. Este o dezamăgire extraordinară, pentru România și pentru români (că eu nu aveam vreo amăgire, în plus părea doar un candidat „de umplutură”, iar escrocii cvasi-infracționali care au produs așa-zise „sondaje sociologice” au avut grijă să întrețină reprezentări false referitoare la „opinia publică”); însă nu mi-aș fi imaginat că se dedă la asemenea escrocherii absolut incalificabile, și pentru care ar trebui eliminat de administratorii alegerilor de la orice viitoare candidatură politică. Și asta o spun doar ca o exprimare elegantă, că este destul de clar multora că este un caz mult mai grav decât a reușit să pară și inclusiv consecințele ar putea fi mult mai drastice decât ce am menționat eu. Efectiv ne-a făcut nația, Biserica și țara de o rușine incredibilă cel puțin la nivel „euro-atlantic”, dacă nu cumva chiar mondial.
Și ce escrocherie a făcut, a candidat și i s-a validat dosarul, nu a fost invitat la tv care era capturat de PSD-PNL care monopolizau din banii de la buget spațiul de emisie cu milioane de euro.
Și-a făcut campanie unde a putut, a mai fost propulsat prin interzicerea reclamei lui de către PSD cu câteva zile înainte de vot- tot timpul când vrei să interzici de fapt stârnești, iar PNL a generat o platformă copiată după campania Frate pentru frate din Rusia al cărei algoritmi l-au călărit simpatizanții lui Georgescu.

Toate partidele și-au făcut campanie pe unde au putut, doar că PNL,PSD nu mai prind la publicul de pe net, care s-a mutat acolo tocmai că nu mai suporta minciunile, caracterul dictatorial al televiziunilor clasice și al unora de tip bot, cretianu.

Votul pt Georgescu e și un vot împotriva campaniei cu dejecții pe care o generează televiziunile clasice și unii dintre așazișii jurnaliști independenți.

Nu-l votăm că e cel mai bun de pe pământ ci ca să descurajăm campania de scursuri ale societății întreținută de toți care scrâșnesc din dinți de ură la adresa unui candidat.

Last edited by Iorest; 18.02.2025 at 20:18:49.
Reply With Quote
Vechi 19.02.2025, 12:09:02
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Implicit

Citat:
Citat:
Zmeta.ro
Și ce escrocherie a făcut, a candidat și i s-a validat dosarul, nu a fost invitat la tv care era capturat de PSD-PNL care monopolizau din banii de la buget spațiul de emisie cu milioane de euro.
Și-a făcut campanie unde a putut, a mai fost propulsat prin interzicerea reclamei lui de către PSD cu câteva zile înainte de vot- tot timpul când vrei să interzici de fapt stârnești, iar PNL a generat o platformă copiată după campania Frate pentru frate din Rusia al cărei algoritmi l-au călărit simpatizanții lui Georgescu.

Toate partidele și-au făcut campanie pe unde au putut, doar că PNL,PSD nu mai prind la publicul de pe net, care s-a mutat acolo tocmai că nu mai suporta minciunile, caracterul dictatorial al televiziunilor clasice și al unora de tip bot, cretianu.

Votul pt Georgescu e și un vot împotriva campaniei cu dejecții pe care o generează televiziunile clasice și unii dintre așazișii jurnaliști independenți.

Nu-l votăm că e cel mai bun de pe pământ ci ca să descurajăm campania de scursuri ale societății întreținută de toți care scrâșnesc din dinți de ură la adresa unui candidat.
De pe net, iata ca mai sunt tineri frumosi si liberi care nu se lasa sedusi si tzepuiti de ipocritus maximus,
de acest fumiGeo-Țăcăling-cămăia.

Citat:
Ahahahaha! Piticul Kremlinescu iar nu și-a luat minimarțienii și aseară, invitat la MarșTV, a fost cam supy. Am remarcat 3 subiecte:
1. Deci Țăcălin a zis foarte clar că dupe ce iese președinte gata cu partidele. Știe el asta! Păi patroane, e cam aiurea asta. Că cam peste tot unde s-au interzis partidele s-a terminat cam nașpa pentru popor. Toți suntem supărați pe politicieni și partide, dar tot noi i-am ales. Liderii sunt oglinda poporului. Avem lideri bișnițari, inculți, mincinoși și cu interes doar pentru combinații în interes propriu? Ce surpriză, dar haideți să ne uităm și la noi puțin. Hai să ne uităm și la tine băi Kremlinescule că doar tu te plimbai prin Occident liber când românii stăteau la coadă la pâine, carne și lapte. Iar după, fără să știm cum, ai stat în gaura aia plină de spioni și trădători numită Viena unde te-ai ales cu niște proprietăți pentru care un român își rupe cârca o viață și tot nu ajunge să dețină așa ceva.
2. Elimină personal rețeaua Soroș după ce iese președinte. Hai să vă explic niște chestii. Soroș ăsta dacă dă o beșină mai puternică riscă să facă AVC. Acest monstru plin de bani, a donat prin fundația lui o grămadă de bani către mii de asociații din țările care au fost călcate pe cap de regimul comunist și au fost ținute ostatice în URSS de către iubirea rusească. A dat bani asociațiilor care se ocupau cu promovarea valorilor democratice. Respectarea drepturilor cetățenilor, lupta pentru o justiție independentă, promovarea educației și dreptul la liberă exprimare. Nici nu-mi pasă ce interes avea atâta timp cât ne-a făcut un bine. Însă e fascinant că acest Soroș a devenit un monstru prima oară în ochii Ruziei, că acțiunile lui erau clar împotriva intereselor lor dictatoriale. Cumva, Soroș și soroșist a devenit o ștampilă pe fruntea celor care demascau impostorii cu dovezi reale și clare și le stricau planurile ascunse unor trădători pentru care totdeauna interesul propriu a fost pe primul loc. La fel cum regimul de la Moscova l-a demonizat pentru că “rețeaua Soroș” arăta lumii fața lor reală, așa a făcut și Dragnea când voia să se scape de pușcărie, și la fel face și Kremlinescu. Dar cumva acum e un termen general, spui un adevăr cu dovezi despre el? Ești clar soroșist. Chestia e că fix el, când Soroș băga bani masiv în asociațille din RO, se hrănea cu banii lui Soroș, dovedit. Iar acum, noi, ăștia care ne dăm cu părerea pe interneți suntem acuzați că luăm bani de la Soroș. Fără dovezi că nici nu au cum să existe. Nici nu contează, important e că ne bagă la dubă. Nu mă sperie delirul lui, mă sperie că oamenii nu înțeleg ce înseamnă să închizi gura libertății de exprimare și cum totul, de fiecare dată când dilii au ajuns la putere, s-a întors împotriva lor.
3. Nu va participa la dezbateri și nu va răspunde presei. Pentru că toată presa e cumpărată. Ah, dar duamna de la MarșTV nu e cumpărată? Nu a trăit toată viața, cu dovezi, luând bani și pupând în cur toți securiștii care au devalizat și privatizat pe nimic țara? Pe ăia care au furat prin scheme piramidale banii românilor creduli? Pe toți ăia care și atunci, și acum, erau prieteni cu Kremlinescu? O adunătură de securiști care au furat cât au putut, iar acum, toți sunt fete virgine și oameni cinstiți care vor binele poporului. Normal că piticul psihopat nu dorește să răspundă întrebărilor jurnaliștilor, pentru că nu are ce. El doar hrănește frustrările oamenilor cu idei care sună bine, dar care sunt imposibil de pus în practică. De asta el doar spune că ne e rău că X (parțial adevărat), că el poate să facă Y (sună bine), dar nu mai spune și cum o să facă. Că tot ce spune el sunt fantezii. Și normal că va răspunde doar unei duamne care e îndrăgostită de el, că doar își va răspunde singur la propriile întrebări.
Altfel, când cineva îl întreabă ceva ce nu-i convine, e forțat să închidă ochii și să-și spună în mine “Tu, soroșistule, mi-aș dori să mori!”, dar să răspundă “Eu vreau pace, iubirea față de popor și glie e mai presus de orice!”.
‘Te drecu’ de psihopat.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 19.02.2025 at 12:11:48.
Reply With Quote
Vechi 19.02.2025, 19:59:51
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
De pe net, iata ca mai sunt tineri frumosi si liberi care nu se lasa sedusi si tzepuiti de ipocritus maximus,
de acest fumiGeo-Țăcăling-cămăia.
Tu nu faci decât să-mi confirmi cu acel link că s-au raliat împotriva lui unele dintre cele mai pestilențiale caractere ale societății românești.

Tipul ăla de l-ai citat e în genul celor care criticau Referendumul pt familie, urlau pt spitale și nu catedrale, îi făceau suboameni pe cei care nu vor să se vaccineze la comanda și o ardeau cu dume despre merțanele popilor.

Are 0 valoare unul care e doar imbecil sau face doar bășcălie, dar n-a construit nimic serios niciodată.
Vechi 22.02.2025, 15:00:56
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest
Între timp câștigătorul moral al primului Tur cercetează piețarii care stau în ger și pe care nu-i bagă mulți în seamă iarna când e frig :
https://www.activenews.ro/stiri/Cali...tii-Noi-195129
Deocamdată Georgescu nu a făcut decât propagandă de tip „gargară”, de altfel el a spus foarte clar că nu are de gând să prezinte așa-zisul lui program politic din punct de vedere public și spre a fi supus unei evaluări critice, de către electorat sau pentru cunoștința electoratului, deci discutăm exact în aceeași paradigmă a NECHESTIONABILULUI, la el totul se reduce la „cabale profetice” care ar trebui să se împlinească în moduri „misterioase”, chiar dacă post-factum se descoperă că de fapt a fost și este vorba despre manipularea incalificabilă, profund nedemocratică, antisocială în definitiv, a unor terchea berchea duși cu „preșul” de tot felul de „influențări” finanțați din sume nedeclarate, apărute „din senin, voluntar” prin „cabale magice financiare”. La Georgescu totul este un fel de „cabală magică” de autoîndeplinire a unor „profeții” enunțate „mistic” prin „autoritatea clarvăzătoare” a „marelui guru profetic”.

(Iar în caz că apar devieri majore de la împlinirea „profețiilor” sau eventual sînt unii care nu sînt de acord, pe baze cât se poate de solide, cu „vocea poporului”, este clar că nu poate fi vorba decât despre niște „sataniști neomarxiști”, un soi de „altă specie” care „clar” luptă împotriva „lui Dumnezeu” și a „trimisului” Său „Călinel suveranu”, cel care este „pogorât” prin mijlocirea, prin acțiunea unor misterioase și cu pretenții de atotputernice forțe ale unei „cabale magice oculte” cărora nu i-ar putea rezista niciun soi de opoziție.)
Vechi 22.02.2025, 20:17:15
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
este vorba despre manipularea incalificabilă, profund nedemocratică, antisocială în definitiv, a unor terchea berchea duși cu „preșul” de tot felul de „influențări” finanțați din sume nedeclarate, apărute „din senin, voluntar” prin „cabale magice financiare”. La Georgescu totul este un fel de „cabală magică” de autoîndeplinire a unor „profeții” enunțate „mistic” prin „autoritatea clarvăzătoare” a „marelui guru profetic”.
L-au tăiat de pe tik tok și au interzis sau speriat unii influenceri, a reușit deja să strângă 200.000 de semnături și probabil că o să facă peste 300k fără să dea bani pt ele cum ar face Becali sau alții.

Dacă reușește și acum să ajungă în T2 ce o să mai comentezi, vorbești de parcă este votat de clone, boți, inteligență artificială.

Influencerii care fac denigrare anti Georgescu sau cei care fac propagandă pro PNL,USR,PSD au voie, cu ce sunt mai breji, nu sunt aceleași tactici de ce e dublă măsură ?

Dacă Zmentă îl înjură cu orice ocazie și face propagandă anti-suveranism nu e tot un propagandist, pe el nu-l invită la secție să poarte o discuție ?

Ai voie să faci propagandă pe rețele de socializare dar anti-aur și Georgescu, ceea ce e tiranie deja, în mod normal nu avea ce căuta politica pe facebook, tiktok și chiar și protestele de când începeau să fie confiscate politic trebuiau oprite respectivele pagini.
Vechi 25.02.2025, 11:38:47
Abell's Avatar
Abell Abell is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.09.2005
Locație: Suceava
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Abell
Implicit

Un clip despre incredintarile domnului Călin:
https://files.fm/f/szz53tredk

"Cerul si pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece!" - zice Domnul Isus

Domnul Calin nu știe că Dumnezeu a inspirat Biblia si ca ea nu poate fi desființată de nimeni.
Creștinii știu! Și nu se joaca cu asta!
Omul spune clar:
- N-AM NICI O TREABA cu Biblia !
- Dumnezeu (Cel ce a inspirat Scriptura) este DIABOLIC, PERVERS și CRIMINAL !
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare