![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dacă a propus ceva directorul Oracle, gata e literă de lege și precis C.G. o va impune. Citat:
Chiar și așa C.G. nu a susținut proiecte futuriste de tipul AI care să culeagă datele de sănătate, nu știu de ce ai relaționat linkul acela cu el, de ce-i bagi lui în cârcă capsările culegătoare de date de sănătate?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și prin intermediul unor articole de presă online, am văzut și eu niște specimene de așa-ziși „activiști politici” de-ai lui Georgescu, așa încât „georgiștii” nu mai pot să prostească decât pe naivi și pe cei care se lasă prostiți. La mijloc a fost și o amplă operațiune de manipulare, asemănătoare întru câtva unei alte ample operațiuni de manipulare, anume cea cu „#rezist”, „justiție, nu corupție”, „spitale, nu catedrale”, „Dragnea în zeghe la pușcărie”, „ciuma roșie”, „hai la vot” (că îți spunem noi cu cine să votezi...) și așa mai departe, cea care a și stat în spatele „emergenței” extremismului bizar ultraliberalo-neomarxist, șoroșist reprezentat de USR - PLUS, întruchipate de personaje extrem de dubioase gen Barna, Cioloș și cei „dimpreună” cu ei și cu păpușarii lor. De altfel, se vorbește chiar de câțiva ani, nu doar de câteva săptămâni, cum fac cei de la RTV, despre legături, conexiuni în culise între „noua dreaptă” și „noua stînga” și între păpușarii lor, dintre care unii probabil că sînt păpușari ai ambelor tabere, a se vedea dezbaterea despre „BINOMUL AUR-USR” începută de mine aici pe forum. (Nu întîmplător aceste două mănunchiuri de forțe distructive au colaborat politic la moțiunea împotriva lui Cîțu, când AURiștii au fost cooptați pentru a da putere de negociere Șoroșiștilor, doar că și atunci „feseniștii” au fost mai deștepți decât „binomul USR-AUR”; asemănător, extremiștii de AUR s-au folosit de fîrtații lor de la USR, pentru a forța presupusa, așa-zisa suspendare a lui Iohannis. Că doar nu degeaba li se mai spune și „fîrtați de lapte”...)
|
|||
|
|||
![]()
Eu am auzit de Georgescu de peste 10 ani, și chiar aveam așa, fără să fi audiat prea mult și fără să îi fi citit cărțile, o părere cumva pozitivă despre el, însă nici măcar în trecuta „campanie” nu i-am acordat practic nicio atenție. Este o dezamăgire extraordinară, pentru România și pentru români (că eu nu aveam vreo amăgire, în plus părea doar un candidat „de umplutură”, iar escrocii cvasi-infracționali care au produs așa-zise „sondaje sociologice” au avut grijă să întrețină reprezentări false referitoare la „opinia publică”); însă nu mi-aș fi imaginat că se dedă la asemenea escrocherii absolut incalificabile, și pentru care ar trebui eliminat de administratorii alegerilor de la orice viitoare candidatură politică. Și asta o spun doar ca o exprimare elegantă, că este destul de clar multora că este un caz mult mai grav decât a reușit să pară și inclusiv consecințele ar putea fi mult mai drastice decât ce am menționat eu. Efectiv ne-a făcut nația, Biserica și țara de o rușine incredibilă cel puțin la nivel „euro-atlantic”, dacă nu cumva chiar mondial.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Liviu Dragnea nu a ajuns cu serviciile la peste 40% ? Și după s-a prăbușit la 20% în 2019, cu zeci de mii de oameni care încă așteptau să voteze la coadă, că dacă se vota până la 24 sigur lua sub 18%. Citat:
Câțu de fapt a făcut factura aia pe vaccinuri, și a falimentat afaceri prin carantina prelungită, trebuia aruncat de mult fiindcă era periculos, ar trebui să plătească pt achiziții și devalizare. Gradul de îndatorare a explodat de la plandemie încolo cu guverne PNL-PSD.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și-a făcut campanie unde a putut, a mai fost propulsat prin interzicerea reclamei lui de către PSD cu câteva zile înainte de vot- tot timpul când vrei să interzici de fapt stârnești, iar PNL a generat o platformă copiată după campania Frate pentru frate din Rusia al cărei algoritmi l-au călărit simpatizanții lui Georgescu. Toate partidele și-au făcut campanie pe unde au putut, doar că PNL,PSD nu mai prind la publicul de pe net, care s-a mutat acolo tocmai că nu mai suporta minciunile, caracterul dictatorial al televiziunilor clasice și al unora de tip bot, cretianu. Votul pt Georgescu e și un vot împotriva campaniei cu dejecții pe care o generează televiziunile clasice și unii dintre așazișii jurnaliști independenți. Nu-l votăm că e cel mai bun de pe pământ ci ca să descurajăm campania de scursuri ale societății întreținută de toți care scrâșnesc din dinți de ură la adresa unui candidat.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 18.02.2025 at 20:18:49. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
de acest fumiGeo-Țăcăling-cămăia. Citat:
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 19.02.2025 at 12:11:48. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tipul ăla de l-ai citat e în genul celor care criticau Referendumul pt familie, urlau pt spitale și nu catedrale, îi făceau suboameni pe cei care nu vor să se vaccineze la comanda și o ardeau cu dume despre merțanele popilor. Are 0 valoare unul care e doar imbecil sau face doar bășcălie, dar n-a construit nimic serios niciodată.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
(Iar în caz că apar devieri majore de la împlinirea „profețiilor” sau eventual sînt unii care nu sînt de acord, pe baze cât se poate de solide, cu „vocea poporului”, este clar că nu poate fi vorba decât despre niște „sataniști neomarxiști”, un soi de „altă specie” care „clar” luptă împotriva „lui Dumnezeu” și a „trimisului” Său „Călinel suveranu”, cel care este „pogorât” prin mijlocirea, prin acțiunea unor misterioase și cu pretenții de atotputernice forțe ale unei „cabale magice oculte” cărora nu i-ar putea rezista niciun soi de opoziție.)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dacă reușește și acum să ajungă în T2 ce o să mai comentezi, vorbești de parcă este votat de clone, boți, inteligență artificială. Influencerii care fac denigrare anti Georgescu sau cei care fac propagandă pro PNL,USR,PSD au voie, cu ce sunt mai breji, nu sunt aceleași tactici de ce e dublă măsură ? Dacă Zmentă îl înjură cu orice ocazie și face propagandă anti-suveranism nu e tot un propagandist, pe el nu-l invită la secție să poarte o discuție ? Ai voie să faci propagandă pe rețele de socializare dar anti-aur și Georgescu, ceea ce e tiranie deja, în mod normal nu avea ce căuta politica pe facebook, tiktok și chiar și protestele de când începeau să fie confiscate politic trebuiau oprite respectivele pagini.
|
||||
|
||||
![]()
Un clip despre incredintarile domnului Călin:
https://files.fm/f/szz53tredk "Cerul si pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece!" - zice Domnul Isus Domnul Calin nu știe că Dumnezeu a inspirat Biblia si ca ea nu poate fi desființată de nimeni. Creștinii știu! Și nu se joaca cu asta! Omul spune clar: - N-AM NICI O TREABA cu Biblia ! - Dumnezeu (Cel ce a inspirat Scriptura) este DIABOLIC, PERVERS și CRIMINAL !