![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ar fi rezonabil sa observi si tu ca "dialogul" tau se bazeaza pe... a contrazice. Oare speri ca posturile tale s-o ajute pe mihamm? Mai citeste o data primul post aliniatul 2 si cauta sa vezi in doctionar ce inseamna (alta) relatie, ca astfel poate intelegi mai corect raporturile dintre locuitorii acelei case, dar si... subiectivismul mamei lui mihamm.
Sublimă fărâmă a Sfintei Chemări, Zvâcnită din Vrerea divină, Mi-e sufletul vultur ce spintecă zări Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru) Last edited by Demetrius; 24.07.2018 at 03:43:07. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate ceva idei din postări o ajută, am încercat să văd și cealaltă perspectivă pentru care nu s-ar angaja cineva, să zică ea dacă ceva nu-i convine. Citat:
O să pun „mariaj” între ghilimele dacă te deranjează. Chiar am început să mă plictisesc de dezbateri dintr-astea pe teme de relaționare familială unde cineva spune ceva și restul încearcă să găsească acul în carul cu fân pe nevăzutelea, poate nimic din ce s-a comentat până acum nu corespunde exact cu acea situație familială și nici nu e bine ca o persoană chiar și anonimă să dea prea multe detalii unor străini până la urmă despre viața ei. În fiecare familie există diferite divergențe și ispite.