![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
La numai 43 de ani , cântăreața Mădălina Manole a plecat la Domnul ! Dumnezeu s-o odihnească ! +
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dumnezeu sa o odihneasca si sa aiba grija de sufletelul ei! Drum drept spre Lumina,fata cu parul de foc! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Last edited by Laur28; 14.07.2010 at 09:16:57. |
|
||||
|
||||
![]()
Mare pierdere ...
Foarte grav este ca multi oameni, unii aparent fericiti, aleg sa-si incheie socotelile cu viata in acest mod. Ce pot sa mai spun ... Ca sa-i parafrazez pe Parazitii ... Daca existi, te rog Doamne iart-o! |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Nu pot sa cred, cand ma gandesc cati oameni isi doresc sa traiasca si alti isi iau viata. Pacat, mare pacat. Oricum nu o judec, numai ea si Dumnezeu stiu ce a fost in sufletul ei. Dumnezeu sa o ierte. |
|
|||
|
|||
![]()
"Medicii de la salvare au sosit in jurul orei 6 si au gasit-o pe artista cazuta pe jos, fara leziuni pe corp. Initial s-a spus ca sotul ar fi gasit-o intr-o balta de sange, dar informatia a fost dezmintita ulterior." http://www.ziare.com/stiri/morti/mad...cidere-1029039
adica s-au gandit mai bine si au sters probele... hehehe |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa o ierte.... si pe noi sa ne fereasca de momente de acestea de ratacire..... ca la ea a fost doar un moment de ratacire.... unul foarte negru.... iart-o Doamne, si iarta-i primeste-i la Tine pe toti care recurg, intr-o clipa de nebunie, la un astfel de gest. mintea omului e fragila, sunt oameni fragili, care pe deasurpa par foarte puternici, dar in interior, sufletul lor se poate zdruncina foarte usor. iarta-ne Doamne ca suntem asa slabi.
Dumnezeu sa te odihneasca in pace !!! |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa o ierte! Ce depresie o fi avut...
|
|
|||
|
|||
![]()
Am citit pe net variante. Presa din Romania infloreste de dragul senzatiei, nu pentu adevar. Asadar, eu nu cred DELOC ca s-a sinucis, ci ca a fost mai degraba un atac de cord (avea probleme cardiace).
Iata un fragment dintr-un interviu de acum cateva luni de unde reiese ca era credincioasa. NU CRED ca a ea ales plecarea. "Petru a venit putin mai incolo. Intai de toate, ca doi oameni gospodari si buni crestini, eu si Puiu ne-am preocupat de crearea unui camin, adica ne-am dorit sa avem o casa a noastra, in care sa ne simtim liberi si ocrotiti. Ne-am suflecat manecile si-am luat-o la drum. A fost o nebunie: am alergat dupa credite la banci, apoi, un an si jumatate, am tinut-o tot intr-un santier - am supravegheat muncitorii, am cumparat la nesfarsit materiale de constructie, am facut schite si planuri pentru aranjamentul interior, am achizitionat mobila... Of! Bine c-am izbutit s-o scoatem la bun sfarsit. Dupa ce ne-am linistit, Dumnezeu ni l-a trimis si pe Petru cel mic." |
|
|||
|
|||
![]()
exact! basca!
o mama cu copil de un an nu se sinucide. dar e mai usor pentru a acoperi crima sa zici ca s-a sinucis. toate mortile incomode in romania sunt sinucireri. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Madalina Manole | Carmen FUNIERU | Slujba inmormantarii | 61 | 04.10.2021 15:46:54 |
Bunica mea a plecat la Domnul... | glykys | Generalitati | 75 | 12.06.2014 10:24:15 |
Parintele Arsenie Papacioc a plecat la Domnul | Adriana Cluj | Stiri, actualitati, anunturi | 77 | 18.11.2012 12:58:30 |
Cornel Fugaru a plecat la Domnul + | cristiboss56 | Generalitati | 8 | 15.07.2011 12:10:54 |
IPS Bartolomeu, a plecat la Domnul!+ | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 77 | 18.03.2011 12:13:17 |
|