![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cleopa nu a afirmat ca mergea cu o jidovca cum afirmi tu pentru a-l decredibiliza trupeste si pentru a transforma o formula duhovniceasca intr-o formula de pacat propriu. - aici aduci cea mai mare calomnie duhovniceasca posibila. Iar calomnia facuta de tine este pentru a-l face "desfranat trupeste" nu un "duhonic care se smereste." Tu l-ai acuast de pacat trupesc, nu ai deschis o discutie duhonvieasca. esti doar un mincinos ordinar care minte ca sa se scuze... L-ai acuzat de pacat si ai deschis o discutie de calomnie. Iar legat de BOR, ce treaba are dogma cu comunismul. Ca BOR a pastrat dogma si in comunism. Si ce se condamna in NIP este dogma gresita. Toate analziele - si am pus una SUNT DESPRE DOGMA. nu sunt despre altceva. In acest caz cum poti spune ca BOR "pentru ca sunt comunisti" si anti NIP au excomunicat NIP pe o analiza de dogma.. Bai baiatule tu vorbesti mult le langa si niciodata la subiect. Bor sunt rai sunt comunisti nu asculti de ei, Cleopa e desfranat... Esti tare, ai o dogma si o invatatura buna. Fundamentul invataturii si discursului tau este acuzatia defaimarea si decredizbiliarea. Dogma ortodoxa nu e buna pentru ca "sunt rai" si desfaranati... Interesant cum in discursul tau apare comunismul, BOR este rau, nu ascultam de NIP, Cleopa era desfranat. Nu vezi ca discursul tau este O HAZNA DE ACUZARE SI MIZERIE??? Asta este credinta ta?? Haznaua asta din care refulezi mizerii impotriva BOR si a lui Cleopa si a altor sfinti si a Bisericii si a dogmei ??? ? Nu vezi ca refulezi din haznaua de mizerii cu care esti plin? Last edited by gpalama; 04.02.2021 at 16:22:55. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
N-am de ce sa fiu infricosat sau frustrat vazand ca te batjocuresti pe tine insuti in fel si chip. Daca ar fi afirmatiile mele ce insulti dumneata as zice ca ma insulti pe mine. Nefiind afirmatiile mele pe baza carora insulti inseamna ca pe tine te insulti. Daca te folosesti de textul meu ca prin rastalmacire si minciuna sa ma insulti atunci iti cer sa incetezi pentru ca nu asa se dialogheaza! Daca nu incetezi, cu insulta, minciuna si rastalmacirea atunci nu-ti mai raspund caci nu se poate discuta in conditiile in care dumneata te sinucizi duhovniceste. Nu vreau sa particip la sinuciderea ta asa ca ma opresc cand o sa-ti revizuiesti tonul! ![]()
MoronckU înVaț lepădeLUMEglu(fivREhoțăvaitameninț-îșcaUsLEUzeu=smințeE-=nEbUnParven=pripISexpUngi-cârâmErit-stiEsinertuEUtU-înculcăvorbârfuri în labordelatoriE-laudos-basculaș-trădățol-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-ghinionorokkciospădosdă-feciUkUxklacUju-teresUșefhUț-progrexit=victiviclUadicdol sputolen teiASIAgrînșala picUpic n facinatia gogoșjerpizmEUlumi satE scapi d Tata casle fac pofc@ flaieru tlaba mUldara poftarmorE-pliktisU c@ ipocrițU-fakE)să scap celtim cu Credința Cuvânteul si FataTa Last edited by Moroco; 04.02.2021 at 16:26:24. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ce injuratura mai mare poti sa aduci Ortodoxiei. L-ai injurat pe sfantul ortodoxiei. Pe cel care va fi trecut in randul sfintilor. Ma acuzi pe mine de chestii cand tu ai injurat un sfant ???? Chiar nu ai masura in ce spui? Chiar nu judeci si nu percutezi in afirmatiile facute de tine pe un forum? Chiar nu judeci cu masura corecta a lucrurilor ceea ce faci ??? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Este foarte clar ce scrii tu nu e nimic confuz nimic de neinteles nu vorbim formule matematic. Nu te insult eu ci tu esti cel care defaima insulta si denigreaza ortodoxia si sfintii in continuu. Tu esti cel care se coboara in hazna mizeriei acuzarii. Tu ai iesit din BOR si ai improscat BOR cu - sunt comunisti sunt rai sunt securisti - Cleapa este desfranat Vezi mai sus. Ce am zis eu este ca doar un nebun poate sa gandeasca si sa spuna mizeriile astea. Si am dreptate. Asa ca lasa negationismul si conspirationismul. Iar despre duhovnicia mea asta este intre mine si Dumnezeu. Dumnezeu ma cunoaste foarte bine sa stie ce e cu mine si ce nu pot ca om. Nu mai purta de grija BOR si nici mie mai bine poarta-ti grija tie ca esti in barca sectara. Marea problema in ceea ce spui este CA TOT CE SPUI ESTE STRICAT SI SECTAR SI EXPLOATABIL. Pentru ca tot ce spui este SECTAR - ESTE JUDECATA OSANDIRE DEFAIMARE ESTE INJURATURA, HULA. De asta mi-e atat de usor sa te pun la punct la fiecare virgula si la fiecare cuvant pentru ca tot sectarismul - protestantismul este in fapt o HAZNA ordinara a mizeriei umane in care poti sa exploatezi orice. Sectarismul este o hazna plina de mizerie umana, a gandurilor a judecatii de asta orice zic sectarii este rau si exploatabil.. Si singura sansa este sa iesi din barca sectara ca altfel ai sa mirosi pe vecie de rahatul mizeriei sectare. Ca sa il citez pe CLEOPA - PUTE!!!! Si din cauza asta orice zici PUTE, de asta putem sa iti spunem de fiecare data ca miroase orice spui, ca pute !!! Last edited by gpalama; 04.02.2021 at 16:36:25. |
|
||||
|
||||
![]()
Inainte de a continua sa minti, sa rastalmacesti si sa ma insulti incearca sa pricepi ce scriu si nu ce-ti da procesomania ta.
N-am afirmat de par. Cleopa nimic altceva decat ca era sfant sfintit si mare Duhovnic. El insusi a afirmat despre sine ca era putregai si desfranat si nu eu. Parintele prooroc Lavrentie a vorbit despre o mamica-desfranata-jidoavca-comunism... cu care umbla copilul prin gradina Intalnirii sau prin gradina Maicii Domnului (Romania). Desfranarea se refere la o dreapta credinta desfranata prin colaboartionism cu comunismul si cu iudaismul-procesomania. Nu e vorba ca parintele Cleopa ar fi avut iubite, femei-mamici ci e vorba de mamica-jidolismul-comunistic si masoniac infiltrat in Romania si in BOR si in conducerea statului Roman care erau asa ca o mamica pentru copilul care se plimba prin gradina si in care intra satana-necredinta din spate dintro balta cutremurandu-l pe copil si in care creste apoi antihrismul din samanta aceea deoarece el asculta orbeste si fara discernamant de mamica lui jidoavca-desfranata-comunism-masonerie, copilul asculta chiar si ceea ce ea asculta de neascultarea de Dumnezeu adica de ascultarea de procesomanie si osandire nedreapta asa cum a practicat regimul comunist .
MoronckU înVaț lepădeLUMEglu(fivREhoțăvaitameninț-îșcaUsLEUzeu=smințeE-=nEbUnParven=pripISexpUngi-cârâmErit-stiEsinertuEUtU-înculcăvorbârfuri în labordelatoriE-laudos-basculaș-trădățol-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-ghinionorokkciospădosdă-feciUkUxklacUju-teresUșefhUț-progrexit=victiviclUadicdol sputolen teiASIAgrînșala picUpic n facinatia gogoșjerpizmEUlumi satE scapi d Tata casle fac pofc@ flaieru tlaba mUldara poftarmorE-pliktisU c@ ipocrițU-fakE)să scap celtim cu Credința Cuvânteul si FataTa Last edited by Moroco; 04.02.2021 at 16:47:04. |
|
||||
|
||||
![]()
Rectificare:
Citat:
Nu vreau sa particip la sinuciderea ta (duhovniceasca) asa ca ma opresc pana cand o sa-ti revizuiesti tonul! Incearca sa revi la un dialog civilizat, politicos ca nu suntem in piata, in birt, in carciuma, pe sant sau la usa palatelor cu multe turnulete. Te iert pentru hulele si insultele facute la adresa mea. Pentru cele facute la adresa celor 7 Tr.A, sCNIP si a CLD il rog pe Hristos sa te ierte caci in mod evident esti iresponsabil-superficial-neglijent-procesoman-desfranat si astept sa-ti revi. ![]() ![]()
MoronckU înVaț lepădeLUMEglu(fivREhoțăvaitameninț-îșcaUsLEUzeu=smințeE-=nEbUnParven=pripISexpUngi-cârâmErit-stiEsinertuEUtU-înculcăvorbârfuri în labordelatoriE-laudos-basculaș-trădățol-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-ghinionorokkciospădosdă-feciUkUxklacUju-teresUșefhUț-progrexit=victiviclUadicdol sputolen teiASIAgrînșala picUpic n facinatia gogoșjerpizmEUlumi satE scapi d Tata casle fac pofc@ flaieru tlaba mUldara poftarmorE-pliktisU c@ ipocrițU-fakE)să scap celtim cu Credința Cuvânteul si FataTa Last edited by Moroco; 04.02.2021 at 17:01:02. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Adica ai zis ca Cleopa este si desfranat. Si acum zici ca este COMUNIST. Dar mai mult zici ca este posedat de mamica lui jidoavca-desfranata-comunism-masoneri Adica Cleopa este un desfranat si colaborationst si din cauza asta sa nu ascultam de el. Apropo, Cleopa a stat vreo 15 ani de zile fugind in pustie de comunisti... de asta stiai? Si ce cauta mistica asta bolnavicioasa a parintelui Lavrentie legata de comunism si antihrist si unde apare si parintele Cleopa? Ce are legatura parintele Lavrentie cu antihristul si Cleopa? De unde apare Cleopa in gradina cu antihristul si cu diavolul???? Asta este filmul NIP petnru Cleopa??? Ca sa il decredibilizeze l-au pus in gradina cu diavolul??? Asta este teologia voastra despre Cleopa? Un colaborationist "desfranat" (dar doar duhovniceste), de care nu trebuie sa ascultam? Care era prin gradina cu antihristul??? Mai ai halucinatii duhovnicesti? Asta este descrierea ta pentru Cleopa: Un colaborationist "desfranat" (dar doar duhovniceste), de care nu trebuie sa ascultam Amice, nu te duce capul prea mult, iar a rezuma ce spui tu duce la nebunii. Mai bine cred in Cleopa ca stiu cine a fost decat de toti nebunii si demonizatii NIP Taci, ca doar daca taci nu mai spui prostii... ca doar atata poti sa faci. Gura mica si joc de glezne ca altfel arunci cu noroi. Ca sa il citez pe CLEOPA - PUTE!!!! Si din cauza asta orice zici PUTE, de asta putem sa iti spunem de fiecare data ca miroase orice spui, ca pute !!! Last edited by gpalama; 04.02.2021 at 19:03:48. |
|
|||||||
|
|||||||
![]()
Adica zic ca nu eu zic ci el a zis despre sine ("Eu sunt Mosu Putregaiul Manca-var Raiul" catre toata lumea care venea pe la el si plangea ca e desfranat catre par. Papacioc). Se vede insa ca nu poti pricepe. Zici ca am zis eu cand defapt el a zis despre sine si asta stie toata lumea care a folosit netul. Nu poti pricepe cine a zis? Nu poti face deosebire intre mine si el?Inseamna ca nu ai discernamant. Neavand discernamant smintesti si te smintesti.Cine citeste ce scrii te-ar putea crede si ar zice ca eu am zis asa ceva despre el. L-ai face sa creada in minciuni. Nu-ti pasa si pe asta te bazezi. Pe minciuni si pe credulitatea cititorilor. Crezi ca ei nu pot citi firul de discutie si se rezuma la a te crede pe tine. Asa discuta marsavii psdisti foarte "ortodocsi" ca sa parvina, te acuza mereu rupandu-si hainele de pe ei strigand huleste, sustinand ca ai hulit. Cum am hulit eu daca sunt cuvintele lui despre el insusi? Eu doar l-am citat! Nu l-am hulit citandu-l!
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
[quote] Citat:
Citat:
insultandu-ma si lovind in CLD, in cele7Tr.A si in sCNIP si nu ca-mi poruncesti tu, marele "teolog" raspopit care nu pricepi nimic. Nu arunc cu noroi. Uita-te in oglinda, reciteste ce am scris eu si ce zici tu si da-ti seama cine rastalmaceste, insulta, arunca cu noroi. Citat:
MoronckU înVaț lepădeLUMEglu(fivREhoțăvaitameninț-îșcaUsLEUzeu=smințeE-=nEbUnParven=pripISexpUngi-cârâmErit-stiEsinertuEUtU-înculcăvorbârfuri în labordelatoriE-laudos-basculaș-trădățol-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-ghinionorokkciospădosdă-feciUkUxklacUju-teresUșefhUț-progrexit=victiviclUadicdol sputolen teiASIAgrînșala picUpic n facinatia gogoșjerpizmEUlumi satE scapi d Tata casle fac pofc@ flaieru tlaba mUldara poftarmorE-pliktisU c@ ipocrițU-fakE)să scap celtim cu Credința Cuvânteul si FataTa Last edited by Moroco; 04.02.2021 at 22:24:07. |
|
||||
|
||||
![]()
Ce treaba aveai tu cu "desfranarea" daca nu sa decredibilizezi? Si ai insistat si ai defaimat si ai adus conotatii care de care mai mizerabile ca sa... Ca sa ce?? Ce treaba are un act duhuvnicesc pomenit ca act josnic de tine? Josnicia iti apartine ...
Faci o tocanita sectara in care bagi profetii sfinri sectarism si alte nebunii si iti iese o nebunie sectara. Si cu defaimare. Profetia este despre apocalipsa satana antihrist. Alt timp... Cleopa si restul au trait in comunism. Analogiile sunt doar pentru nebuni care deviaza cu mintea prea mult... Profetia nu este un cadru alegoric unde sa faci analogii e un cadru fix in cazul asta. Nu e o profetie simoblica ci precisa. Tu l-ai facut pe Cleopa colaborationist nu pe mai marii lui. Asa ca nu mai retracta si nu mai da minciuni. Si ai deschis discutia despre colaborationism vorbind despre persoana lui Cleopa, asa ca te-ai referit la el. Pe el l-ai acuzat si l-ai bagat in aceeasi oala. De fapt ce nu vezi tu este ca vorbind despre Cleopa ai incercat sa-l tragi intr-o oala cu mizerii de acuzare, comunism, sectraris, antihrist, desfranare, punandu-l in contexte defaimatoare. Tu l-ai defaimat direct si indirect (tragandu-l in mizerii de acuzare pe diferite contexte pe care le-ai extrapolat) si acum faci joc de glezne. Cleopa era bun, dar era cu comunistii, era desfranat... era de taote felurile. Ce mizerie de discurs... si ce nerusinat esti cand ai construit astfel discursul. CLD este o dogma sectara care combate dogma Bisericii. Am citit CLD si o sa pun pe forum nenumarate mizerii sectarr ANTIORTODOXIE gasite in CLD. Pe scurt CLD profeteste venirea lui Hristos, combate preotia si preotii si Biserica, spune ca doar NIP este "calea". Adica sectarism de cea mai joasa speta imporeiva BOR. Gura mica atunci cand vorbesti de CLD ca aia sunt antiBOR. Minti pt.ca nu zici care e dogma lor antiBOR. Citat:
Credem in dogma adevarata si nu si in "noua dogma NIP" si dogma noastra pute dpdv al sectarilor. Nu credem drept nu credem corect nu credem in NIP deci dogma noastra nu e buna. Suntem cu totii necredeinciosi si ierarhi si Cleopa si mireni si toti. Toti suntem rai si necredinciosi. O Biserica intreaga. Asta zici tu, ca toti suntem rai - exact ce zice in lucrarea sectara "cuvantul lui Dumnezeu produsa de Noul Ierusalim". Doar o mana de inselati din NIP are "credinta dreapta", in randul miilor de secte protestante amagite si ele de tot felul de carti sectare, la fel de convinse care afirma ca si tine ca "doar cuvantul lui Dumnezeu"... si ca "sa mergem la ei sa asteptam Apocalipsa acolo". Nimic nou sub soare doar o secta noua care afirma acelasi lucru. Ce zici tu este ca intreaga Biserica prin anatema si necredinta ei in NIP pute. Ca nu are credinta intro secta apocaliptica. Ne injuri pe toti si pe Cleopa care a afirmat asta pentru ca ... Pentru credinta lui Cleopa facea minuni... Pentru credinta lui adevarata si pentru asta credem in Dumnezeul noastru. De asta "pute la Pucioasa" cum zice Cleopa. Necredinta voastra stramba PUTE pentru ca a-ti modificat dogma Bisericii si a-ti iesit din ea. Sunteti intr-o hazna a diavolilor de unde aruncati cu mizerie inBOR. Prefer oricand CALAUZA IN CREDINTA ORTODOXA lucrarea teologului Cleopa Ilie decat cartile sectare ale demonizatilor din NIP... Last edited by gpalama; 05.02.2021 at 11:15:28. |
|
||||||||
|
||||||||
![]() Citat:
Citat:
Am afirmat ca au facut rau cei ce au osandit dar stiu ca i-a iertat Dumnezeu. Ei au facut raul nu eu, nu cele 7Tr.A, nu fratii din sCNIP. Sunt fapte reale pe care nu vrei sa le recunosti, le contesti, le negi dovedind ca vrei sa ai orbul gainilor si sa idealizezi si sa idolizezi niste frati calugari sau ierarhi din BOR. Daca afirm ce s-a intamplat ca sa raspund acuzatiilor tale penibile si nedemne de un ortodox si de un om normal la cap care calca in picioare credinta altui ortodox, daca imi ceri sa raspund mereu la niste intrebari inepte si de joasa factura intelectuala si morala nu inseamna ca eu defaim pe cineva ci defaimarile si insultele iti apartin pe deplin. Reciteste si dati seama cat minti facand afirmatii viclene, marsave sustinand mereu ca am zis eu ce n-am zis, interpretand tu pe dos contra evidentei din text, tragand tu concluzii pripite si apoi insultandu-ma ca pe cel mai mare rau, ca pe cel mai mare hot de suflete. Nu vezi cate iti permiti sa faci inchipuindu-ti ca faci bine? Nu-ti dai seama recitind? Nu poti sa faci diferenta intre ce scriu eu si ce afirmi tu ca scriu eu? Citat:
Ai citit proorociile calugarilor nemteni? Coroboreaza-le si o sa vezi hiara rosie si antihrismul care ne va pune impozite si pe aerul respirat! De 70 de ani sunt la putere si acum au venit la guvernare neomarxistii si slugile ateismului si eretismului european si mondial. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
continuarea mai jos
MoronckU înVaț lepădeLUMEglu(fivREhoțăvaitameninț-îșcaUsLEUzeu=smințeE-=nEbUnParven=pripISexpUngi-cârâmErit-stiEsinertuEUtU-înculcăvorbârfuri în labordelatoriE-laudos-basculaș-trădățol-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-ghinionorokkciospădosdă-feciUkUxklacUju-teresUșefhUț-progrexit=victiviclUadicdol sputolen teiASIAgrînșala picUpic n facinatia gogoșjerpizmEUlumi satE scapi d Tata casle fac pofc@ flaieru tlaba mUldara poftarmorE-pliktisU c@ ipocrițU-fakE)să scap celtim cu Credința Cuvânteul si FataTa |
|