![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Ma tot intreb de o vreme. Ma uit la cei din jurul meu, romani buni care se chinuie si nu reusesc.
Exista popoare care sufera dintotdeauna si se pare ca la nesfarsit si altele care o duc bine si se refac usor din orice problema. De ex. poporul roman este unul care sufera dintotdeauna si inca si acum oamenii, romanii, sunt chinuiti si ponegriti pretutindeni, indiferent ce ar face. Este un popor sarac si care nu reuseste sa mai iasa la liman. In mod paradoxal este un popor care totusi are o credinta puternica si bisericile sunt inca pline. Fata de altii... Si atunci? Va fi mai bine? Vom iesi la liman? Care este planul lui Dumnezeu cu noi? In criza asta o ducem cel mai greu, ma rog, saracie si necazuri ce nu se mai sfarsesc. De asemenea am observat diferente intre religiile popoparelor si situatia lor. Nu stiu cum dar ori Catolicismul ajuta mai mult si tarile cu aceasta religie o duc mereu bine (mai bine decat cele ortodoxe), ori invers, Catolicismul a prins mai bine in aceste tari. Tarile preponderent ortodoxe o duc mai greu, sunt mai sarace, cu multi oameni chinuiti, iar in lume oamenii lor sunt adevarati martiri. Ce sa inteleg, ce parere aveti voi? Dumnezeu prefera anumite confesiuni si popoare? Dumnezeu nu iubeste romanii si alti ortodocsi? Ne pedepseste poate pentru ceva? Pe de alta parte ma gandesc si poporul evreu a fost denumit "ales" dar de fapt de ce? Pentru ca acolo nu se mai termina problemele. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Credeti ca exista extraterestri? | amatyyy | Generalitati | 41 | 14.12.2012 23:21:40 |
Ce va face sa credeti in Dumnezeu ,cum slaviti iubirea fata de divinitate | kappa_ii | Generalitati | 4 | 13.12.2011 23:07:35 |
Credeti ca exista mantuire fara Hristos? | lacrimi | Despre Sfanta Scriptura | 57 | 22.02.2010 23:39:35 |
|