![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Atata timp cat n-ai pus inca streangul de gat, inseamna ca nu te-ai saturat cu adevarat de viata.
Bineinteles, asta nu inseamna ca mai tarziu e exclus sa-ti vina ganduri mai serioase. Ce faci tu acum, intrand pe un forum si cerand ajutor, e parca scos din cartile de psihologie. Sfatul meu: cauta pe cineva apropiat la care sa apelezi, cauta eventual ajutor specializat. Atata timp cat mai poti.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A, da?Pai nu stiu ce fac, dar sincer nu vreau sa deziluzionez sau sa disper lumea care citeste.Vreau ajutor moral, cred ca asta caut. |
|
|||
|
|||
![]()
Draga Mflory,
M-a impresionat mesajul tau. Incerc, dar nu stiu exact ce as putea sa-ti scriu, care sa te ajute. Si eu sunt o persoana care a vrut de cateva ori sa moara... dar mi-a fost frica de iad... mi-l inchipuiam ca pe o colectie a tuturor starilor proaste pe care le traiam si de care vroiam sa scap, stres, depresii, rusine de mine insami... o suferinta continua si vesnica. Recunosc ca m-au ajutat si parintii/ prietenii de a iesi din starile respective. De obicei erau cauzate de asteptarile prea mari pe care le aveam de la mine si pe care nu le-am putut implini. Plus alte boacane pe care nu vi le spun :-) (Cum spunea un "coleg de forum", complexul de inferioritate apare cand nu ne atingem obiectivele stabilite de un orgoliu prea mare... ceva de genul acesta...) In urma uneia din aceste perioade de depresie am ajuns sa merg la biserica, mi-am gasit duhovnicul care m-a ajutat si de care sunt f legata. Si acum mai sunt trista si apatica. Nu pot spune ca viata mea este una model, dar e adevarat ca nu am greutati. Nu stiu planurile lui Dumnezeu pentru mine, dar am nadejde ca va fi bine (sper ca nu pacatuiesc cu prea mare nadejde in bunatatea lui Dumnezeu... ) Trebuie sa luptam, sa vedem ceea ce avem bun in noi si sa invatam din experiente... Ai dreptate cu faptul ca putini (eu cel putin nu) fac un bine total dezinteresat... doar daca ti-e grozav de mila de cel de langa tine, dar altfel tot asteptam o recompensa, mai devreme sau mai tarziu. Ai grija de tine! Doamne-ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Un ajutor moral poate fi si un duhovinic cu experienta
Aduceti-va aminte de mai-marii vostri, care v-au grait voua cuvantul lui Dumnezeu; priviti cu luare aminte cum si-au incheiat viata si urmati-le credinta… Nu va lasati furati de invațaturile straine cele de multe feluri. http://ioanagabi.weblog.ro/ |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apoi, cauta un preot de varsta apropiata cu a ta si incearsca sa-ti descarci sufletul, mai intati printr-o discutie, apoi prin spovedanie. Nu stiu in ce oras locuiesti, dar, terminand teologia, precis ai auzit de Ascor. Du-te pana acolo, din cand in cand. Daca aveti o biserica a studentilor in oras, fa-ti obicei sa mergi acolo la slujbe. Nu dispera. Toata lumea, sau aproape toata lumea, a avut momente, perioade in viata, asemenea tie. Chiar si noi cei care azi avem o varsta. Nu o sa-ti dau exemple, dar crede-ma ca fiecare a avut de mic crucea lui sau cruciulita lui, mai mult sau mai putin, intr-un fel sau altul. Maicuta Sfanta sa te pazeasca ub Sfant Acoperamantul sau! Iti dau si tie cu drag o "portie" din binecuvantarile pe care le-am primit azi de la Parintele Arsenie Papacioc. Domnul fie cu tine. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am uitat sa-ti multumesc, scuza-ma!Merci! |
|
|||
|
|||
![]()
Este printre primii la care am apelat.(duhovnicul)Nu m-a ajutat, asta e...
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu te lasa, mai cauta, nu l-ai gasit pe cel potrivit tie.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca astea au contribuit din plin la starea ta de acum:
Am auzit de catva timp ca unele persoane folosesc "mantra" ca o replica, cuvant de concentrare si ii ajuta acest lucru.Mi s-a parut extrem de captivant, de aceea mi-am tot repetat mantra in minte si simteam ca lucrurile merg bine.Mergeau 2-3 zile cel mult o saptamana dupa care mantra mea nu mai era buna.A devenit apoi o obsesie, poate pentru ca sunt incapatanata si nu am vrut sa renunt.Obsesie, dependenta nu stiu, ca mereu trebuia sa-mi repet ceva in minte, sa-mi ghidez viata dupa ceva menit sa-mi dea putere.Simt ca dau in penibil, oare mi-am pierdut identitatea, nu mai stiu ce e cu mine, uneori.Si se intampla des.E din ce in ce mai multa ceata, ca sa zic asa in jurul meu..Nu mai inteleg nimic.Ma opresc sa nu intru in alte probleme, vorbind de mantra, sa nu complic si mai mult subiectul pe care vi-l propun si va cer ajutor.Apropo am 22 de ani. " |
![]() |
Tags |
rau si bine, suferinta fericire, viata |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
M-am saturat ca Dzeu sa nu auda si sa nu vada! | FireSpirit | Generalitati | 128 | 23.09.2011 13:45:46 |
Ajutati-ma sa traiesc! | stelica67 | Umanitare | 104 | 12.05.2010 22:45:02 |
Vreau sa traiesc pentru copilul meu | tugleaa | Umanitare | 0 | 10.05.2007 14:33:08 |
Vreau sa traiesc pentru copilul meu | tugleaa | Umanitare | 0 | 10.05.2007 14:31:49 |
Cum traiesc crestinii in lume | Tudor | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 3 | 21.11.2006 15:13:17 |
|