![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
mai sunt atei pe forum, dar nici unul asa nesimtit. Daca nu ai de gand sa vorbesti totusi cu putina consideratie fatza de cei de aici, ne-ar fi mai bine tuturor fara tine postand chestii de-asta pe-aici.
Ce ai zis tu acum in postarea asta gasesti pe bloguri/site-uri de satanisti. E o sfidare nesimtzita rau sa spui asta pe un forum crestin.Rog moderatorul daca vede sa stearga postarea asta a ta, si sa editeze si postul meu/sa-l stearga, sa nu mai aduca aminte nimic de ce ai zis. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu stiam ca mananca... lol
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Să facem diferența , în a băga pumnul în gură cuiva, și în a atrage atenția că este în afara bunului simț ! Colega noastră s-a exprimat destul de clar și la obiect . Te rog nu te fă părtaș lipsei de bun simț . O zi bună să ai , și mai multă înțelepciune !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu poti sa spui ca animalele sunt desconsiderate,de parca Dumnezeu e obligat la ceva.El le-a creat,El le mananca.El le da consideratia potrivita,din moment ce stie de ce le-a creat. Cat despre faptul ca nu au Rai...nici sfintii din Vechiul Testament nu mergeau in Rai.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca aveti liber arbitru ,libertate in actiune inseamna ca Dumnezeu e prezent in viata d-voastra ,va lasa sa faceti ce doriti. Daca aveti esecuri inseamna ca in viata nu faceti voia lui Dumnezeu ci voia dumneavoastra. Dumnezeu ne-a lasat legea-poruncile si a trimis pe Fiul Sau care a implinit legea-"Porunca noua va las voua" Deci trebuie sa traiti dupa legea lui Dumnezeu ,nu sa fiti roaba pacatului. Dumnezeu nu predestineaza ci cunoaste toate actiunile noastre. Daca vreti sa va fie bine mergeti la preot si spovediti pacatele si incercati sa nu mai gresiti. Participati la sf.Liturghie si ascultati cu atentie predica. Tineti posturile si Dumnezeu isi va face simtita prezenta in viata d-voastra. Doamne ajuta ! Last edited by anita; 06.09.2011 at 12:32:41. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu ti se pare ca ai un dublu standard? |
|
|||
|
|||
![]()
si daca a murit un catel ce? adica ... na...saracu catel...dar decat sa muste vreun copil pe strada? de ce era liber? statul roman este vinovat ca nu stie sa faca padocuri pt caini vagabonzi ... ca nu exista finantare pt asemenea adaposturi pt caini ...
si mie mi-e mila de animale ... dar nu mi se pare asa o tragedie, la cati caini, pisici sau alte lighioane calcate, facute tocanita, vad pe soselele romaniei ....... o tragedie e cand iti moare copilul nou nascut, sau copilul in floarea varstei, la 14 ani bolnav de cancer, sau mama care are 50 de ani si o viata inainte si este ucisa, sau violata, cand tineri de 20-25 de ani mor in accidente stupide ... astea is adevarate tragedii, care cateodata te fac sa te indoiesti de existenta lui Dumnezeu, cu toate ca stie Dumnezeu ce face ... toate au un scop si o explicatie pe care poate noi nu o intelegem, dar cu siguranta Dumnezeu o stie ... nu ca moare un catelus ... ai sa cresti, ai sa te maturizezi, ai sa ai familia ta si ai sa intelegi.... zielle trecute eram intr-un parc cu fetita si cu finutul meu care era cu mama lui ... si un caine a sarit la copii si i-a speriat ... si era cu stapanii ... mi-am luat fata in brate si i-am dat cu piciorul la caine care tot latra la fata mea care era saraca terorizata si apoi m-am tipat la stapani sa isi tina cainele in lesa ... poate lumea sa zica ce a vrea ca sunt rea sau ca nu am suflet ... daca imi musca copilul era mai bine ? cati copii, oameni nevinovati nu sunt muscati de caini? unii si mor saracii ... si daca Dumnezeu a permis ca acel caine sa moara stie El de ce ... poate saracu caine vagabond avea o boala, sau se chinuia pe lumea asta ... la urma urmei toti murim, si oameni, si catei si purcei si pisici si asta nu inseamna ca Dumnezeu nu exista ... exista, dar toate au o explicatie si un scop ascuns pe care noi nu il stim ... poate cu timpul vom intelege ... sa fii intotdeauna sigura ca Dumnezeu exista si vede tot, stie tot ... si chiar daca nu ni se indeplineste o dorinta, sau este ceva care nu e pe placul nostru, asta nu inseamna ca nu exista ... el asculta intotdeauna rugile ... doar ca poate sa raspunda si cu NU, de ce intotdeauna sa ne faca pe plac ? noi II facem Lui intotdeauna pe plac ? si fii sigura ca stie El mai bine ce face ... calea Lui este cea mai corecta si cea mai dreapta ... noi trebuie sa avem puterea de a accepta toate date de El, bune sau rele, pe placul nostru sa nu ... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce m-am saturat de viata si totusi o traiesc? | Mflory | Generalitati | 65 | 23.01.2015 00:14:41 |
Oare toti cei din Rai pot sa-l vada nemijlocit pe Dumnezeu? | sergiu | Din Noul Testament | 51 | 06.03.2010 13:31:10 |
Ajutati-l pe Daniel sa auda si sa vorbeasca! | vip_roxybodea | Umanitare | 1 | 24.06.2008 09:56:14 |
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 17.02.2008 09:36:51 |
GLASUL MEU SA SE AUDA IN CER | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 16.08.2006 17:15:30 |
|