![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
osutafaraunu
Ce cauti aici pe acest forum ortodox? |
|
|||
|
|||
![]()
Nu știu. Găsim extrem de puține informații cu privire la Mileniu în Sfânta Scriptură.
|
|
|||
|
|||
![]()
Acestea par evident proeminente pentru cei din afară, însă nu adventiștii au re-descoperit sabatul. Cât privește "locul central" al teologiei adventiste îl ocupă revenirea Domnului Hristos.
|
|
|||
|
|||
![]()
De cum ai apărut, această întrebare am vrut să ți-o pun și ție. Acum nu mai este cazul...
|
|
|||
|
|||
![]()
Si alte religii crestine/pseudocrestine asteapta asta (cu exceptia Martorilor lui Yehova) ! M-am referit la doctrinele distinctive.
|
|
|||
|
|||
![]()
Si care este raspunsul tau la intrebare? Simti ca este de datoria ta sa raspandesti "adevarul" cu o atitudine de superioritate (ceva de felul: noi avem tot adevarul, voi nu!)?
Last edited by UNNOOM; 06.10.2012 at 16:56:26. |
|
|||
|
|||
![]()
Pai iar o intoarceti ca la Ploiesti? De ce evitati sa raspundeti la intrebare?
|
|
|||
|
|||
![]()
La întrebarea mea, ori la a ta?
La întrebarea ta răspunsul e simplu, l-am dat de atâtea ori deja: încerc să dezmint toate afirmațiile neadevărate "răspândite" de "binevoitori" cu privire la adventism. |
|
|||
|
|||
![]()
Dvs. cunoașteți deja acest răspuns, sunteți de mai mult timp pe forum.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stii ca in discutiile care au ca subiect politica, religia si echipa favorita de fotbal nu se fac compromisuri si concesii? Cred ca ai nevoie de o ocupatie ceva mai serioasa! Last edited by UNNOOM; 06.10.2012 at 17:20:24. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 21:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 08:01:32 |
|