![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"biserica" AZS (nu varianta reformata) recunoaste legitimitatea razboiului de aparare si nu califica omuciderea in acest context a incalcand porunca a 6a. De altfel, asa cum am mai scris si evreii ucideau fara sa se considere asta o incalcare a poruncii a 6a daca era intr-un context legitim. Ori esti reformat ori nu cunosti invatatura propriei "biserici". Citat:
Stiu si eu cazul unui fost soldat care tot asa, zicea ca tragea aiurea pentru ca nu vroia sa ucida oameni. Si nu era adventist. Citat:
Erau reformati sau in Romania nu prea ajugeau directivele "adunarii generale"? Nu puteau face ca respectivul de mai sus, sa se inroleze si totusi sa nu omoare? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Știu de cazul unui frate din biserica locală (a murit acum doi ani la vârsta de 95) care adesea povestea experiențele prin care a trecut pe front, în linia I. Șuierau gloanțele pe lângă el, dar el n-a ucis pe nimeni căci îi spunea tatăl lui "băiete să nu ucizi". Era din familie de adventiști, nu știu dacă era botezat la data aceea. La sfârșitul războiului s-a întors acasă fără nicio rană. Citat:
Fratele de care zic eu, fiind adventist (botezat) și din familie de adventiști (tatăl lui fusese inițial cantor în Biserica Ortodoxă) a fost încorporat într-un batalion de muncă, nu sub arme. În anii '60 nu era niciun război pe la noi, în afară de Războiul Rece... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Un adventist NU va ucide oameni"... prea seamana cu un ORDIN. Citat:
Daca sambetistii erau brancardieri ii salvau pe cei raniti, care, dupa ce se insanatoseau se intorceau la razboi. Daca sambetistii erau bucatari nu crezi ca se faceau partasi la razboi prin faptul ca faceau de mancare ostasilor, care cu forte proaspete se duceau la lupta? Din nou la tine atitudinea de mironosita care nici fata mare nu-i, dar poarta rochita alba. Si iar eviti miezul discutiei - din cauza ca nu poti sa privesti mai departe de tine -: daca cel de langa tine, aproapele tau este agresat, este pus la zid, ce faci: ii sari in ajutor sau "treci pe alaturi"? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
acum se pune intrebarea: daca un membru AZS se inroleaza intr-o armata si participa la razboi, ucigand (spre exemplu, atras de solda consistenta, decide sa faca parte din Legiunea straina, mergand sa ucida in calitate de mercenar contra unei retributii), Biserica AZS ii retrage acestuia calitatea de membru? Raspundeti, va rog, prin da sau nu, vreau un raspuns precis, nu divagatii! In functie de acest raspuns, voi trage concluzia in ceea ce priveste caracterul dumneavoastra! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
nu, nu sunt profet nici de carton nici de alt fel.
|
|
||||
|
||||
![]()
Profet nu, evident, doar un mare mincinos.
Acelasi stil de a-si da cu parerea despre orice, aceeasi ura ptr penticostali, aceleasi idei nesigure si haotice, aceeasi neasumare a unei confesiuni, postari multe, aparitie dupa "decesul" Profetului, doar ca de data asta cu "personalitati multiple". PS: Si jalnica incercarea de a va manipula constiinta de mincinos cu "nu sunt profet nici de carton nici de alt fel". Practic va mintiti ca nu ati spus ca nu sunteti userul: Profetul de carton.
Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, mântuiește-ne pe noi. Last edited by Lucian008; 11.07.2012 at 21:49:03. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
vorbiti in necunostinta de cauza, de prima data am specificat foarte clar ca sunt crestin ortodox si am repetat de cateva ori acest aspect, unde ati fost? bine, va fac moftul: nu sunt userul "profetul de carton" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
am observat ca sunteti online de mult timp si totusi nu raspundeti la aceasta intrebare pusa mai sus! ceea ce inseamna ca raspunsul este "nu", ca mercenarul nu isi pierde calitatea de membru AZS, chit ca omoara oameni pentru bani! de ce nu ati recunoscut acest aspect de prima data? va este rusine? vreti sa prezentati intr-un mod imaculat biserica AZS? pentru ce mintiti si ascundeti adevarul? putin imi pasa mie daca adventistii omoara sau nu, tot ce am vrut a fost sa scot la iveala daca sunteti om de caracter sau nu! si nu sunteti! Last edited by Cornel Urs; 12.07.2012 at 11:08:59. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 21:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 08:01:32 |
|