![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu mai bine te duci sa te culci? Serios acum.
Titlul topicului de fata probabil ca a fost cel mai inteligent lucru pe care l-am spus pe acest forum. Chiar nu vrea nimeni sa intre in discutie cu tine. Nu vrea nimeni sa intre intr-o polemica cu tine, intr-o discutie pe baza de argumente... nimic. Le stim pe toate. Stim deja cum vor decurge. Stim argumentele noastre, stim interpretarea voastra pervertita... le stim pe toate. De ce ne-am pierde timpul cu aceleasi discutii intutile care s-au repetat de nenumatare ori? Poate te plictisesti daca nu iti iese. Am totusi o precizare, de bun simt este sa nu iti asumi o denumire mincinoasa scriind ca esti ortodox stiind ca asta poate crea confuzii. Altfel zis reaua intentie facand asta iti cam evidentiaza intentiile: prozelitismul pe un formul ortodox. Si totusi exista o intrebare retorica (indiferent ce vrei raspunde nu intru in dialog) la care nici unul dintre voi nu raspunde. Hristos este Dumnezeu (infailibil) si El a spus ca pe Biserica Lui nu o vor birui nici portile iadului. Biserica se bazeaza pe invataturile Sale (corecte). Tinad cont ca voi ati aparut dupa multe sute de ani, presupunand ca voi ati fi Biserica Lui, intre perioada apostolica si momentul aparitiei voastre a fost biruita Biserica? Nu ma intereseaza raspunsul tau, dar poate ar trebui sa iti pui tie intrebarea asta.
|
|||
|
|||
![]()
Dpa cum se vede, asta am si facut. Am citit postarea ta si am raspuns abia dimineata, cand m-am trezit.
Citat:
Citat:
Citat:
Cand spui invataturile Sale corecte, la ce te referi? La invataturile bisericii sau la invataturile lui Hristos (gasite numai in Sfanta Scriptura)? Gresit. Primii adventisti de ziua a saptea au fost Sfintii Apostoli si crestinii din vremea lor. Pazeau ziua a saptea si erau asteptatori (adventisti) ai revenirii Domnului Iisus Hristos. De-a lungul veacurilor, credinta apostolica a fost pastrata chiar daca bisericile istorice (politice) au incercat sa o inabuse. Iar in zilele din urma, aceasta credinta apostolica va fi tot mai cunoscuta (pentru ca oamenii sa poata alege). |
|
||||
|
||||
![]()
Stati putin. Deci voi cinstiti tot ziua a saptea, doar ca aceea pica sambata, deoarece saptamana incepe cu Duminica?
sau e prea dimineata si nu am inteles eu bine? Dar voi cinstiti invierea Domnului?(intreb pentru ca, chiar nu stiu) Last edited by Corinusha; 14.11.2013 at 09:31:36. |
|
||||
|
||||
![]()
din punct de vedere alimentar DA
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Iarta-i Doamne,ca nu stiu ce fac!Numai bunul Dumnezeu le poate lumina drumul.
... Bucura-te Maria, cea plina de har, Domnul este cu tine. Binecuvantata esti tu intre femei si Binecuvantat este rodul trupului tau, Iisus, Sfanta Marie, Maica lui Dumnezeu, Roaga-Te pt noi pacatosii, Acum si-n ceasul mortii noastre, Amin. Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor, Amin. |
|
||||
|
||||
![]()
Domnule dormarunt65,degeaba te speli dumneata pe maini si pe picioare .Degeaba mancarea pe care o mananci nu este ``spurcata``....daca sufletul dumitale este plin de sobolani la rotisor si viermi in sos.
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Un lucru este clar: singura zi a saptamanii binecuvantate si sfintite de Dumnezeu, scrisa in piatra de Insuri Dumnezeu, pazita de Hristos si Sfintii Apostoli este ziua a saptea. La fel de clar este faptul ca aceasta zi este sambata. Cine pazeste o alta zi (desi stie care este ziua sfintita de Dumnezeu), este un impotrivitor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 21:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 08:01:32 |
|