Citat:
În prealabil postat de Illuminatu
Si totusi, sunt in lume locuri in care oamenii nu au cu ce sa se hraneasca decat cu gandaci, viermi si chiar sobolani.
Au existat in istorie astfel de cazuri.
Trebuiau sa se sinucida murind de foame? Era mai bine placut lui Dumnezeu asa?
Sau tocmai lupta pentru supravietuirea lor si a copiilor lor este mai importanta si, de ce nu, mai bine placuta lui Dumnezeu?
|
De ce vii cu asemenea exemple extreme? Tu ai trecut printr-o asemenea experiență tragică măcar o singură dată în viață? Dacă vei ajunge în această situație, spune-mi și te voi ajuta; nu-ți fă probleme...
Citat:
Dogma voastra referitoare la animalele "curate" este in fond exclusivista si batjocoritoare la adresa oamenilor: carnea de porc este mai accesibila oamenilor de rand, aproapelui nostru (si al vostru). Iar se stie ca dieta vegetariana este mai scumpa decat carnea, daca stai sa o judeci dupa aportul de calorii.
Un porc este mult mai usor de crescut decat o vita sau chiar decat gainile, iar carnea unui porc ar ajunge pentru 2 batrani pensionari de la tara din iarna de la Craciun pana in postul Pastilor sau chiar mai mult. Iar dupa postul Pastilor incep sa apara verdeturile.
|
Asta cu "
dieta vegetariană mai scumpă decât carnea" e un mit. În special la țară - cum ai exemplificat. Spune mai degrabă că obiceiurile [greșite] alimentare ale românilor sunt greu de schimbat. Datorită inerției la schimbare și datorită prejudecăților.
Citat:
Obligandu-i pe acesti oameni sa tina o dieta greu accesibila financiar doar pentru ca asa credeti voi aberatia ca lui Dumnezeu asa Ii place, deveniti cu adevarat urmasii fariseilor din vechime.
|
Dar nu-i
obligăm de fel! Îi obligă medicul... Dacă cumva mai apucă vârsta pensionării...
Citat:
Mantuitule 666, asta spune multe despre mandria ta luciferica! Nici nu am curaj sa-L rog pe Dumnezeu sa te ierte, pentru ca asta este pacat impotriva Duhului Sfant!
|
Ușurel, ușurel, amice! Dacă am fost mântuiți de Hristos, nu înseamnă că am și ajuns deja în Cer...