![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca omul acela nu cunoaste despre tine ca esti sectar sambetist? Sau ar fi trebuit sa cunoasca acest lucru primordial? Incultul!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar te-a mintit fratele ala! Eh! In casa de rugaciune a minciunii e la ordinea zilei sa minti! In cazul asta fratele tau a mintit ca sa va incurajeze, v-a spus o vorba de duh, de imbarbatare! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Alege, este adevarata intamplarea sau nu? |
|
|||
|
|||
![]()
Am spus eu altceva? Creștinul nu poate să nu facă fapte bune dacă are credință. Dacă nu le face, înseamnă că nu e creștin adevărat; e doar unul nominal...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mulțumesc pentru larghețea ta, dar prefer să nu. Parcă eram creștini pe un forum creștin... Citat:
"De aceea, preaiubiții mei, așa cum întotdeauna ați ascultat, nu doar în prezența mea, ci mult mai mult acum, în absența mea, duceți la bun sfârșit mântuirea voastră, cu frică și cutremur" (Filipeni 2,12 - versiunea NTR) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu am asemenea așteptări înalte, stai liniștit... Doar mi-am amintit...
|
|
|||
|
|||
![]()
Deci, sa concluzionam: cand crestinul face fapte bune inseamna ca are credinta, iar cand nu face fapte bune atunci nu are credinta? Este aceasta afirmatie corecta?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"3.Tot ce se mișcă și tot ce trăiește fie-vă spre hrană; așa cum iarba verde, pe toate vi le-am dat. 4.Numai carne cu viața ei – sângele – să nu mâncați." Facere 9. "32.Și sculându-se poporul, toată ziua aceea și toată noaptea și toată ziua următoare au adunat prepelițe; și cine-a strâns mai puțin, tot a adunat zece coșuri; și le-au întins în jurul taberei ca să se zvânte." Nm.11 Intrebare: Dumnezeu ne-a dat ca hrana carne de animale, iar acum i-a dat "fratelui" tau doar vegetale? Ciudat?! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 21:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 08:01:32 |
|