![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Erau perfecti pentru ca erau unici. Li s-a interzis sa manance din "pomul vietii" pentru a alege sa iubeasca pe Dumnezeu in fiecare zi...si in aceasta viata tot asta facem sau nu facem. Cand invatam sa iubim nu mai sunt alegeri. Adam si eva nu aveau toate instinctele si nevoile. Nu cunosteau frigul, munca/efortul, impreunarea, pericolul, etc...foamea si setea erau potolite usor. Nu stim cum este lumea de dincolo, aflam dupa ce murim...care este graba?...pana sa ajungem acolo e mai greu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
asa cum femeia se supune barbatului,asa si Biserica se supune si asculta de Hristos. mai mult de aceasta eu nu stiu.iertare! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fiind facuti dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu si noi putem fi asemenea lui Hristos, Fii ai lui Dumnezeu. De aceea a venit Iisus, ca sa ne convinga ca si noi putem fi ca El. Noi ne deosebim sau ne asemanam cu Hristos? Oare de ce cautam noi argumente ca suntem oameni si nu dumnezei? 6. Eu am zis: "Dumnezei sunteti voi, si toti sunteti fii ai Celui-Preainalt;" 7. dar voi ca niste oameni muriti si ca unul din dregatori cadeti.(Psalmi81,6-7) Idem (In10,34) Last edited by Demetrius; 02.01.2013 at 05:10:31. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Adam si Eva... | Thor01 | Generalitati | 286 | 03.08.2011 10:47:12 |
Caderea lui Adam si Eva | Danut7 | Generalitati | 102 | 02.03.2011 21:57:25 |
Adam ,Eva si rasele | Gyulia | Generalitati | 44 | 10.09.2010 03:21:51 |
Adam | Mihai-g | Din Vechiul Testament | 78 | 08.07.2008 15:21:06 |
|